FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil grecoaica
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LEGISLATIE PESCUIT / noul proiect de O.M. privind practicarea pescuitului sportiv 2010  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
hoinar batran
PUF ACTIV

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 261
aici poti vedea perioade,pesti....din pacate eu nu vad nici o poza.....

noul proiect o.m. privind sportiv 2010 aici poti vedea pacate vad nici poza..... PUF ACTIV

79.4KB

Modificat de hoinar batran (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

hoinar batran a scris:

din pacate eu nu vad nici o poza.....


Astazi , in timp ce veneam de la pescuit , m-a sunat Hoinarul . Imi spune ca in forum fiind logat nu ,, se vad " pozele din postari si nici cele de la avatarurile userilor . ...... Am inghetat ! Ne-au mai disparut noua cateva mii de postari , una-alta , ..... insa in fata ipotezei ca ar fi disparut toate pozele postate de catre dumneavoastra ...... am inlemnit ! Am sunat imediat useri din Craiova si Constanta care mi-au confirmat ca nu-i decat alarma falsa . La ei pozele apareau . ..... Mi-a venit inima la loc , a reanceput sa bata !

  Asadar , tinere ... Hoinar Batran ( glumesc , hihihi !) , problema nu-i decat una de ordin local , din fericire ! Furnizorul tau de internet are oaresce probleme . Ori vreun server , ceva , pe vreundeva ( nu ma prea pricep ,, cu d-astea " ) . Cert este ca nu-i decat enervant pentru tine sa postezi intrun forum orb , dar , in mare , nu-i motiv de ingrijorare . Banuiesc ca o sa se rezolve curand inconvenientul asta . Chiar te rog sa ne tii la curent .

  Doamne ajuta , bine ca ..... n-au disparut pozele definitiv ! O asemenea pierdere ar fi imposibil de suplinit usor !

 
   


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651

rebel a scris:

Salut !

Vad ca nimeni aici nu pune si problema valabilitatii efective a permisului de pescuit , astfel incat sa nu mai fim nevoiti ca la data de 11.04.2010 sa fim considerati braconieri (cu toate ca prohibitia la stiuca s-a treminat la 30.03. 2010) . Deci ce vreau sa spun cu asta ?
Ca valabilitatea permisului de pescuit sa fie de 364 zile( si nu doar de 300 cat este acum , daca luam in calcul data cad s-au tiparit plus prohibitia )
In aceste aceste conditii , un permis emis la data de 15.04.2010 sa fie valabil pana la data de 14.04.2011 ..... Nu se doreste acest lucru ?

Corect asa ar trebui sa fie!


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

hoinar batran a scris:



Degeaba ma provoci...ești prea versat pentru mine.......EU NU VREAU sa-ți dau nici sfaturi nici idei.....TU știi care e adevărul......


Hmmmmm ! Nu continuam aici , riscam sa denaturam subiectul impus de topic . Am sa deschid alt topic in atentia intregului colectiv de useri , unde am sa pun aceeasi intrebare . Topic in care ..... te provoc sa raspunzi ! ( provocare amicala , fireste , exact ca la un joc de sah ) . Este extrem de important , cu legea-n ,, fata " , sa stabilim obligatii , prerogative si drepturi ale pescarului amator-sportiv . Pentru noi conteaza mult sa le stim . Cu atat mai mult conteaza sa stim parerea ta , unul dintre cei pusi in slujba pisciculturii .

  Provocarea la discutie o lansez tuturor userilor , in mod special lui APS HD , Dady , etc , oameni care au ceva concret de spus in aceasta dezbatere .

...........................

Ne vedem in noul topic !  aici : .... 


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

hoinar batran a scris:

Ba da ,īn unele asociații și acum e o stare de normalitate....sincer īmi pare foarte rău că un băiat asa inteligent ca tine nu a nimerit la una din asociațiile la care și acum sunt oameni care se ocupă de tineret,și nu numai....poate asta te-ar fi stimulat și pe tine să ții cursuri de pescuit la copii și tineret,īn grupuri de 30-40 de copii,să le duci la pescuit ca să vadă efectiv ce și cum,să le duci la concursuri,să le ții pumnii și sa le ajuți să reușească...........asa stai și tu la net și dai peste nas la bătrānii care au făcut ceva la timpul lor,nu dintr-un motiv anume ci ca sa te joci.Nu a fost și nici acum nu e o problema cu asociațiile īn general, alea care nu fac treaba vor dispărea și vor apare noi īn locul lor.......problema era că....te obliga...acum s-a eliminat si asta.De asociațiile vechi de pe timpul răposatului, tu nu ai de ce vorbii de rău.....nu cunoști nu vorbi.....


No problem, trecem si peste asta Toata stima!


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Drignei a scris:


Ok...deci sa inteleg ca nu a fost niciodata o stare de normalitate in pescuit...


Cosmin pune intro fraza ceea ce noi dezbatem de luni de zile in zeci de topicuri !!!


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

hoinar batran a scris:

De asociațiile vechi de pe timpul răposatului, tu nu ai de ce vorbii de rău.....nu cunoști nu vorbi.....


Tati , .... cunoastem ! Nu suntem chiar atat de ,, mici " ! Am fost ,, fericitul beneficiar " al serviciilor AGVPS-ului inca din 1983 . N-am avut ,, placerea " sa le fiu membru tot atati ani ca tine , insa am ,, muscat " si eu la randul meu din acele vremuri . Cosmin la fel .

Concluzia : .... Cunoastem , deci vorbim !

Ce vorbim ? : .... Sunt aspecte in ziua de azi mai grave ca atunci !


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
vorbim, gandim , ne exprimam , suntem liberi sa spunem ce gandim , chiar daca nu suntem de acord , daca nu facem nimic din asta suntem morti , nu traim

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
foarte corect....

pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la