Filehost.ro - gazduire fisiere
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Nou pe simpatie:
beatrice17 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin RomaniaReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania /

PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
  Salutare dragi pescaripus de Anelin Anelin 6Raspunsuri 920Vizionari DeyuXel
  Salutare mis amigos !!!!pus de forraialina forraialina 15Raspunsuri 1150Vizionari Ffilica ciutac
  Va salut si eu...pus de silviupopescu1980 silviupopescu1980 9Raspunsuri 960Vizionari Drignei
  Hai noroace!!!pus de feugen feugen 6Raspunsuri 1045Vizionari Mihnea
  Salutpus de Petean Razvan Petean Razvan 11Raspunsuri 879Vizionari dori
 Z salutare...pus de zazy zazy 9Raspunsuri 906Vizionari azazel
 B salutare la toti pescariipus de bogdanutz_19 bogdanutz_19 7Raspunsuri 876Vizionari azazel
  salut din partea meapus de flavius reloaded flavius reloaded 14Raspunsuri 1019Vizionari Ffilica ciutac
  Va salut .........si fir in dril  [ 2 ]pus de Ovi_1919 Ovi_1919 52Raspunsuri 2400Vizionari Maryus
 G bine v-am gasit!pus de gasinka gasinka 3Raspunsuri 845Vizionari Ggasinka
  Salutpus de marian.c marian.c 7Raspunsuri 946Vizionari marian.c
 F fishermans_friendpus de fishermans_friend fishermans_friend 8Raspunsuri 897Vizionari Modigliani
 C cu respect pentru toti pescariipus de crapistul crapistul 9Raspunsuri 769Vizionari Mihnea
 O stima prieteni pescaripus de olimp olimp 7Raspunsuri 924Vizionari Drignei
  Salutpus de UnacoM UnacoM 5Raspunsuri 888Vizionari Ffilica ciutac
 I ionutzpus de ionutz_pescarhoinar ionutz_pescarhoinar 21Raspunsuri 1258Vizionari Trif.Florin
  Sa facem cunostinta...pus de Florin NAE Florin NAE 4Raspunsuri 970Vizionari Mihnea
 F bine v-am gasit si multumesc pt invitatiepus de flavius angling flavius angling 7Raspunsuri 1044Vizionari Modigliani
  Ce fel de pescar esti ? Secretos sau altruist ?pus de Modigliani Modigliani 6Raspunsuri 992Vizionari Drignei
 E Acesta-s eu, un eu si atatpus de eugen eugen 9Raspunsuri 930Vizionari Eeugen
  Fir intinspus de krammergic krammergic 3Raspunsuri 1076Vizionari Fflavius angling
 G Salutare la toata lumeapus de GeorgeZah GeorgeZah 3Raspunsuri 928Vizionari Ffilica ciutac
  ............bine v am gasit fratilor!pus de @didelpro @didelpro 1Raspunsuri 730Vizionari Ffilica ciutac
  Va salut cu respect !pus de @didelpro @didelpro 2Raspunsuri 794Vizionari Fflavius angling
  un pik ....pus de sorin_cta sorin_cta 6Raspunsuri 984Vizionari Modigliani
  La multi ani !pus de MarinClaudiu MarinClaudiu 4Raspunsuri 874Vizionari Maryus
  Salutpus de donpaul donpaul 2Raspunsuri 1116Vizionari Maryus
  saluttipus de Fery_83 Fery_83 7Raspunsuri 1034Vizionari Maryus
 I Bine v-am gasit!pus de Iulian Iulian 8Raspunsuri 770Vizionari Maryus
 A salutpus de alinescu alinescu 2Raspunsuri 786Vizionari Maryus
 E Salut pescaripus de edy27 edy27 3Raspunsuri 1036Vizionari Maryus
 N Salut prieteni pescaripus de negreapetru negreapetru 1Raspunsuri 754Vizionari dori
 D o zi buna-n totdeauna...!!!!pus de dadylures dadylures 9Raspunsuri 1024Vizionari Mihnea
  salutpus de Mihnea Mihnea 5Raspunsuri 988Vizionari Ddadylures
 M bine v-am gasitpus de misgurnus misgurnus 2Raspunsuri 1232Vizionari Ddadylures
  Fir intinspus de DARIAN DARIAN 3Raspunsuri 923Vizionari zyx
  Salut...pus de DanutZ DanutZ 0Raspunsuri 861Vizionari DanutZ
 F freecarppus de freecarp freecarp 4Raspunsuri 930Vizionari donpaul
  urarepus de elias elias 8Raspunsuri 954Vizionari Preston
  No rock!!!...pus de nexu nexu 3Raspunsuri 1125Vizionari donpaul
 B Va salut!pus de bogdan_dynamite bogdan_dynamite 5Raspunsuri 945Vizionari donpaul
  Va salut!!!pus de Colceriu_Vlad Colceriu_Vlad 2Raspunsuri 767Vizionari Preston
 T salutpus de toma bv toma bv 4Raspunsuri 875Vizionari Preston
 B Salut!pus de BIBI BIBI 0Raspunsuri 865Vizionari BBIBI
  Salut si fire intinse pentru toti pescarii!pus de mario_kempes10 mario_kempes10 0Raspunsuri 863Vizionari mario_kempes10
Pagini:  1 2 3
Mergi la