FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Roxxxi23 pe Simpatie.ro
| Femeie 23 ani Neamt cauta Barbat 23 - 52 ani |
|
|
Teapa! Credeati ca am scris vreo reteta? NU, dar doresc sa invat prin amabilitatea voastra macar o retea,buna de altfel.
Domnul didel, aveti legatura:
|
|
pus acum 14 ani |
|
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
|
|
Haideti domnul didel, nu stiti vreo reteta de pus scrumbia la conserva? Sau altcineva.Dar sa fie o reteta "probata", adica sigura.
|
|
pus acum 14 ani |
|
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
|
|
Ha! Pana la urma am descoperit cea ce vroiam!
Aceasta reteta este ideala pentru pestele mic, in special caras, rosioara, dar si platica.
1. se curata pestele, se face file si se cresteaza des pe lat.
2. se pune la prajit in ulei incins, dara FARA sa fie trecut prin faina sau malai.
3. indoim o masura de otet si doua de apa, in care se pun cateva boabe de piper si una sau doua foi de dafin.Amestecul il punem pe foc pana da in clocot (apa, otetul, piperul si foile de dafin).
4. punem pestele prajit intr-un borcan, asezat strat peste strat si turnam otetul fierbinte peste el.
Cu un capac etans putem pastra pestele de la un sezon la altul fara probleme.Important este ca nu mai trebuie sa ne ferim de oscioare...acestea fiind inmuiate de otet in numai 2 zile.Otetul fierbinte scoate uleiul ''inghitit ''de peste la prajire si face un amestec nemaipomenit.
Am mancat scrumbie pregatita asa, dar fara sa stiu reteta.Cu proxima ocazie incerc sa prepar obletele in modul asta.Orice alta specie de peste(autohton), nu o pot manca decat pe balta...acasa nici neam, nu are gust, nu-mi place.
Cum spunea dobitocul ala: "Cel mai bun peste e porcu' ".....pentru mine cel mai bun peste este ciuperca, cu riscul de a primi suturi in "portbagaj" pana se schimba banii, dar asta e!Mananc peste doar pe balta, indiferent de modul de preparare.
Modificat de Indian Larry (acum 14 ani)
|
|
pus acum 14 ani |
|
Nemernic
Veteran
Din: Sat Cloncatele
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 276
|
|
Indian Larry a scris:
Ha! Pana la urma am descoperit cea ce vroiam!
Aceasta reteta este ideala pentru pestele mic, in special caras, rosioara, dar si platica.
1. se curata pestele, se face file si se cresteaza des pe lat.
2. se pune la prajit in ulei incins, dara FARA sa fie trecut prin faina sau malai.
3. indoim o masura de otet si doua de apa, in care se pun cateva boabe de piper si una sau doua foi de dafin.Amestecul il punem pe foc pana da in clocot (apa, otetul, piperul si foile de dafin).
4. punem pestele prajit intr-un borcan, asezat strat peste strat si turnam otetul fierbinte peste el.
Cu un capac etans putem pastra pestele de la un sezon la altul fara probleme.Important este ca nu mai trebuie sa ne ferim de oscioare...acestea fiind inmuiate de otet in numai 2 zile.Otetul fierbinte scoate uleiul ''inghitit ''de peste la prajire si face un amestec nemaipomenit.
Am mancat scrumbie pregatita asa, dar fara sa stiu reteta.Cu proxima ocazie incerc sa prepar obletele in modul asta.Orice alta specie de peste(autohton), nu o pot manca decat pe balta...acasa nici neam, nu are gust, nu-mi place.
Cum spunea dobitocul ala: "Cel mai bun peste e porcu' ".....pentru mine cel mai bun peste este ciuperca, cu riscul de a primi suturi in "portbagaj" pana se schimba banii, dar asta e!Mananc peste doar pe balta, indiferent de modul de preparare.
|
Te-ai ars !!!! Data viitoare te vreau cu o conserva pe balta
_______________________________________ Uite atat avea un.... ochi !!!!!
|
|
pus acum 14 ani |
|
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
|
|
Daca-ti fac niste conserve , imi aduci si mie cativa baboi? Ia mai multi , tin si eu la ei. Ce ramane ii pastrez in acvariu. Sau daca vrei, iti fac conserve.
|
|
pus acum 14 ani |
|
azazel
Veteran
Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
|
|
ba voi nu sunteti sanatosi , a venit pastele mai devreme
3.8KB
_______________________________________ Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara? - Ca vreau sa prind un peste afumat!
|
|
pus acum 14 ani |
|
Nemernic
Veteran
Din: Sat Cloncatele
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 276
|
|
azazel a scris:
ba voi nu sunteti sanatosi , a venit pastele mai devreme
|
Ne ciocnim oualelelelele pe balta. Nu de alta .. dar o sa vopsim stiuci in loc de oua
_______________________________________ Uite atat avea un.... ochi !!!!!
|
|
pus acum 14 ani |
|