FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk Profile
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Afumarea pestelui  
Autor
Mesaj Pagini: 1
flavius angling
Vizitator



Cine stie sa imi dea si mie o reteta buna pt afumarea pestelui si ce fel de soiuri se pot afuma? Cred ca cei care stau in zona de munte si mai dau dupa pastravi...cunosc aceasta indeletnicire

afumarea pestelui cine stie imi dea mie reteta buna afumarea pestelui fel soiuri pot afuma? cred cei

13.4KB


pus acum 15 ani
   
Maryus
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 570
odata la emisiunea pescar hoinar era dezbatut acest subiect...

era un butoi si peste butoi au pus tije de metal ( fier beton ) subtire pe care au asezat pastravii unul langa altul

fumul nu stiu din ce era obtinut    rumegus de ceva parca

in fine poate isi aminteste cineva 

 

Modificat de maryus (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Indian Larry
Vizitator



Ia de aici.Dupa curatarea pestelui, lasa-l cel putin o zi la scurs, dar la aer, acoperit cu perdea sa nu se aseze musca.Apoi il poti pune la afumat fara probleme.Iei doua butoaie de tabla le tai fundul si pui unul peste altul.Fumul il faci din rumegus de lemn de fag sau prun.Atentie, pestele trebuie sa stea cat mai sus de sursa de fum, adica fumul trebuie sa fie rece nu cald.Nu cred ca mai e nevoie sa-ti spun sa scoti branhiile si sa-i dai un praf de sare.
Ce nu intelegi intreaba.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la