FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: blacksilk Profile
| Femeie 23 ani Buzau cauta Barbat 23 - 45 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
Cine stie sa imi dea si mie o reteta buna pt afumarea pestelui si ce fel de soiuri se pot afuma? Cred ca cei care stau in zona de munte si mai dau dupa pastravi...cunosc aceasta indeletnicire
13.4KB
|
|
pus acum 15 ani |
|
|
Ia de aici.Dupa curatarea pestelui, lasa-l cel putin o zi la scurs, dar la aer, acoperit cu perdea sa nu se aseze musca.Apoi il poti pune la afumat fara probleme.Iei doua butoaie de tabla le tai fundul si pui unul peste altul.Fumul il faci din rumegus de lemn de fag sau prun.Atentie, pestele trebuie sa stea cat mai sus de sursa de fum, adica fumul trebuie sa fie rece nu cald.Nu cred ca mai e nevoie sa-ti spun sa scoti branhiile si sa-i dai un praf de sare. Ce nu intelegi intreaba.
|
|
pus acum 14 ani |
|