FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LEGISLATIE PESCUIT / Permise de pescuit Bucuresti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Sper sa fiu cat pot eu de coerent si la obiect :

  - Bucurestenii se duc ei frumos la trezorerie ( de sectorul in care apartin ) si ii zic lu' fata aia de la ghiseu ( pe un ton mieros , ca e , cred , la menopauza ) ca ar vrea sa plateasca 30 RON in contul ANPA . Se va specifica pe intelesul idioatei : ,, Pentru permis de pescuit ! "

  - Fata aia incaseaza banii , si da chitanta .( si se uita in figuri la cel din fata ei ! )

  - Cel din fata ei pleaca spasit , ( injurand printre dinti ) si ia drumul Buftei , unde , dracu stie de ce , se elibereaza permisele odata cu cele din Ilfov .

  - Odata ajuns la Buftea , se va cauta str Eminescu . Undeva acolo .... e usor de gasit . Zici ,, pescuit " si localnicii , exasperati de evenimentele ,, importante " din ultimul timp de la ei din oras , i-ti vor arata in unanimitate cladirea cu pricina .

  - Acolo , cu chitanta de la ... fata aia , v-aduceti aminte de ea , nu ? , chitanta doveditoare a platii contravalorii permisului de pescuit , va alegeti ghiseul si ... alta fata , careia , uitasem sa spun , i-i veti prezenta si copie de pe Cartea de Identitate . Fata asta , ceva mai draguta , completeaza pe un amarat de carton cu elemente de securitate datele dumneavoastra , si ..... gata ! Sunteti pescar oficial !

  - plecati de acolo , trageti undeva pe dreapta , si va uitati lung la amaratul de carton ( cu ,, importante elemente de securitate " ) si va intrebati scos din minti : de ce dracului a durat atat ... tiparirea astora ????? Probabil , va veti spune , e vreun carton special importat din Pago-Pago !


      Cam asta e ! Fir intins !

  p.s. scuzati prezentarea ... insa am alergie deja la subiectul respectiv . Nu-l pot trata cu seriozitatea .... pe care o presupune . In rest e adevarat ce spun ! Va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Pictoreeeeeeeee!!!! ai uitat de cererea-tip!!!

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Ce credeati ? Ca e gata ? Nuuuuu tati , nu !


   Pentru pescarii Bucuresteni care iubesc Dunarea , mai se iveste o problema ! Pescuitul pe zona de frontiera !

   Aici incepe balciul ! Se merge cu nou achizitionatul , importantul , nemaivazutul , mult asteptatul de la tipografie , PERMIS DE PESCUIT , cu copie de pe Cartea de Identitate si cu certificat de Cazier eliberat de Circumscriptia de ,, Militie " din care faceti parte , cu 50 RON , la Politia de frontiera pe raza caruia considerati de bun augur sa pescuiti anul acesta . In cazul meu personal Giurgiu !

  La frontiera veti afla siderati ca : ,, Nu se stie inca sigur daca se vor mai elibera PG-uri anul acesta , insa pana se clarifica situatia , veti fi pusi in posesia unor adeverinte ,, Doveditoare " platii taxei , adevarinta ce va tine loc de PG pana la solutionarea problemelor mai sus mentionate . ( Ati vazut Asterix si Obelix in ,, Casa de innebunit oameni " ? )

  Si uite-asa dragii mei , dupa doua plinuri consumate , dupa 8,5 tone de nervi irositi , dupa ,,premenstruate " si functionari libidinosi si transpirati , impresionati teribil de postul pe care-l detin ..... SUNTETI PESCARI LA DUNARE ! cinste voua ! Nu pentru ce veti prinde anul acesta , ci pentru traversarea alambicata a sistemului acesta imbecil !

  Eu am luat o pauza de timp , echivalenta cu perioada de prohibitie , pana sa aflu , tot pe motorina si nervii mei ce presupune un pescuit in delta !


      Ca de obicei , va pupa tati !


p.s. La cat peste mai e in delta cred ca-n Iunie ma duc la Azuga sau Predeal dupa crap si somn . Chiar asa ! Or avea ghiseele pregatite ?????


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Drignei a scris:

Pictoreeeeeeeee!!!! ai uitat de cererea-tip!!!

 


Da ! Sunt scos din minti ! Va spuneam ! Mai e o cerere tip ! Undeva pe traseu , o fata sau un functionar plictisit o sa v-o dea ! Voi semnati orice si .... gata ! Atata doar , aveti grija sa nu fie acord de donare de organe !


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
la noi nu-ti da cererea nimeni, trebuie adusa de acasa ca i-auzi ca e criza si nu au hartie pentru imprimanta...cred ca nici cartus...nu glumesc hai ca suntem de ras

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
AAAAAAA !!!!!! Da ! Bravo ! O printezi de pe site-ul ANPA-ului ! Daca n-ai imprimanta .... dai la peste ..... in 2010 - 2011 incolo !

p.s. Bai oameni buni ! Care inca nu ti-ai facut permis inca ..... si ai arma ! Fa-ti nene un pustiu de bine si ..... alea-alea ! Te scoatem noi !


pus acum 15 ani
   
APS-HD
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 216
Permisele s-ar putea sa fie anulate de instantele de judecata cit mai curind .
AGVPS l-ea atacat in instanta legalitatea lor .


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
APS ! Salut !

   Nu ne stim , ne cunoastem doar de aici ! Eu citesc ce scrieti , dvs cititi ce scriu !

   Ei bine , scriu :

   AGVPS-urile astea ....... C H I A R nu privesc dincolo de interesele proprii ? CHIAR nu sunt in stare sa atraga prin ..... CEVA ! Nu stiu ce anume .... pescarii din Romania ????
   Chiar sunt masochisti ? Chiar vor sa-si puna lumea-n cap ? Chiar nu vad ca suntem ... cu nervii la limita ? AGVPS-urile , reusind ( prin absurd ) sa anuleze permisele , nu realizeaza ca ...... raman fara obiectul muncii lor ?
   Una din legile lui Murphy spune ca : ,, Ai in mana un ciocan , toate-n jur ti-se par cuie ! " Este absurda politica pe care o adoptati ! Dati in ceva , dar nu va intereseaza pe cati altii loviti !
   Domnul meu ! Ce ma intereseaza pe mine ce probleme se dezbat intre ANPA si AGVPS ? Sincer ? Mi se rupe ! Total ! Eu sunt un simplu pescar ( si mai stiu despre inca vreo 1 000 000 asemenea ! ) care ..... Simplu ! ..... vreau pe mal ! In legalitate . Ca sa fiu si mai bine inteles , va invit sda-mi cititi postarile mai vechi din acest topic !

   O sa va pun o intrebare : In ultimii 15 - 16 ani , cu ce anume a contribuit oricare filiala AGVPS din tara asta inspre interesul pescarului ,, duminicar " ? Atentie !!! Nu vorbesc despre pescuitul industrial , pescuitul de competitii , si alte segmente care ... nu ma privesc si nu ma intereseaza !

   Ca sa revin ! Tot cu o intrebare ! De ce eu as da in loc de 30 RON catre ANPA ( lucru care-mi garanteaza neconditionat pescuitul sportiv un an intreg ) , as da 100 RON unei asociatii care ..... nu are nimic in comun cu interesele mele si Vice-versa ?

   Cu ridicat interes astept argumentele dumneavoastra ! Si la fel de interesat astept sa veniti cu ceva care sa ma faca sa ma asociez .... cu altii ( in afara de dulcii mei prieteni )



     Va pupa tati ! .....


p.s. ...... Mai oameni buni ! Va puneti lumea-n cap ! PUNCT !!!!! Umila mea parere !


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
deci  - ca sa incep cu deci - chiar m-am hotarat sa nu ma mai intereseze...ptiu, ce-a ajuns pescuitul asta, (indeletnicire care daca stau bine sa ma gandesc era in trecut atribuita celor saraci ca sa nu zic tiganilor) pai daca s-a ajuns sa se profite de pe urma pasiunii noastre, daca exista interese atat de mari pentru impartirea roadelor fraieririi pescarului de buna credinta... sa se judece frate, ca sunt toti o apa si-un pamant... eu o sa caut niste coclauri si o sa pescuiesc fara permis, pentru prima data in ultimii 14 (15?) ani, uite-asa ca n-am hartie de imprimanta pentru cerere...

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
I-ti dau eu o coala frate ! Tu doar sa scrii pe ea ce te doare ! Si cu inca 1 000 000 de coli ... pline de doleante ...... sa-i ingropam !

pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
nu mai cred in miracole pictore, inca mai credeam in miracole chiar si dupa ce am vazut ca nu exista Mos Craciun, da' acu' nu mai cred...vorbim si noi ...la fel ca pe balta... suntem prea mici si prea putini cei carora ne pasa si interesele prea mari...

Modificat de Drignei (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Mi se falfaie de permisele lor   Pescuiesc de vreo 25 ani fara permis si vazand acestea, cred ca vor mai urma inca pe atat (sper) fara permis.
Daca da draq si vine unu in control, ii dau lui de-o ciorba si am rezolvat-o! Ca altfel, vad ca nu se merita...


pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
APS-HD, stii la fel de bine ca si mine ca sunteti cateva asociatii care stati la ciuguleala. Adica, daca agvps da in judecata sa vedem ce aveti de castigat, daca PROFISH da in judecata sigur nu aveti de castigat. De ce?
Pai e clar de ce, faceti serviciile agvps...interesele nostre sunt total diferite, sunt interesele pescarilor.
Atat aps alba cat si federatia cat si aps hd, care a intrat in federatia de la alba, numai pt a gasii partile convenabile ale afacerii, sunteti uniti de interese potrivnice pescarilor acestei tari. Ma rezerv sa nu spun mai mult. Oare o atitudine ca a federatiei in care v-ati bagat, si anume aceia de a trambita peste tot ca veti desfiinta agvps este corecta? este justificata? este fondata? ESTE REALA? a adus rezultate?
Absolut nimic.
Noi nu trambitam asta, noi vrem neobligativitatea asocierii, vrem ca pescarul sa fie liber sa pescuiasca in toate apele patriei fara a se pleca in fata nicunui "sef" nascut peste noapte, vrem ca cetateanul sa aibe demnitatea lui, sa nu fie discriminat, vrem drept asupra propietatii noastre adica a statului, vrem separarea pescuitului de competitie de cel de agrement, vrem o reprezentare unica la nivel de organizare si administrare, adica ANPA  sa faca ce trebuie sa faca si pt ce au fost inventati, vrem desfiintarea reala a monopolului, si multe alte chestii de bun simt... Va regasiti pe aici? vreti ceea ce vrem noi? indiferent ce nenorocire de lege se va face, este atacabila, tot facutul are si un desfacut, in ziua de astazi nu ne mai putem intoarce la comunism... ...
Dar o sustinere intensa a obligativitatii asocierii, o sustinere a impartirii apelor intre diversi potentati, o lupta pt. detinerea monopolului, va convine deopotriva... si federatiei si aps alba si aps hd... dar la fel de bine convine si agvps... atunci pun intrebarea, oare va mai aflati in lupta cu agvps? sau sunteti de fapt cu mainile inptreunate pe sub masa... ca doara va aflati de aceiasi parte a baricadei...
Atunci, la ce bun sa mai spuneti ca agvps ar vrea sa dea in judecata... ce sa dea?...cine vrea profit din asa ceva? cine are interese meschine la varf? pescarul va castiga cand va platii la n-spe mi de patroni de garla? asta isi doreste pescarul pe care vreti sa-l reprezentati in mod fortat si obligatoriu?
V-am spus si repet, pescarii nostrii nu sunt dobitoci, se prind si nici nu stiti cand veti devenii la fel de huliti ca si agvps...ba poate si sigur cu mult mai mult...
Atunci ma intreb, oare la ce bun v-ati mai constituit? sa mai fie un alt agvps in plus?


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Tati !


  I-ti raspund tie , insa invit pe toata lumea sa considere ca l-i se adreseaza raspunsul asta !

  Sunt pescar ! Punct ! Unul dintre cei care se straduiesc sa dea la peste in tara asta legal ! ( Domnilor .....Oficialitati ! Atentie !!!!! ) Altfel de gandire ma domina , fata de milioanele de braconieri , realmente asasini ai populatiei piscicole ! As asemui activitatea lor , prin comparatie , fara nici o retinere cu necrofilia !!!!!!
 
  De ce sunt nevoit , fara vrerea mea , fara sa fiu intrebat , consultat , intervievat ..... la dracu ! In sfarsit ! fara nimic care sa tina de mine , de ce sunt nevoit sa suport toate aceste mizerii , gunoaie , laturi legislative ?

  NU VREAU .... sa fac parte din nici o asociatie ! Nu am nimic de castigat din asta !

  NU VREAU .... sa fiu conditionat de nici o asociatie ! Nu fac nimic ilegal !

  NU VREAU .... sa depind de nici un fel de asociatie ! Uneori nici de familia mea !

  NU VREAU .... sa mi se impuna cat am de platit ! Nici tata nu-mi numara banii !

     Pe de alta parte :

  VREAU .... sa pescuiesc ! Cu asta am crescut !

  VREAU .... sa ma bucur de natura ! Doar cu asta am mai ramas !

  VREAU .... sa n-am parteneri altii decat amicii mei ! Ii , si ma iubesc !

  VREAU .... sa cred ca mai pot face ceva in tara asta fara sa am nevoie de o coala semnata , parafata , aprobata , Intr-un cuvant , e ultimul lucru pe care-l mai am ! Lasati-mi-l in pace ! S-a complicat viata asta intr-un fel .... inimaginabil ! Acolo pe mal , ma mint singur ca de fapt treaba nu-i asa de f-----ta !



     Nu va mai pupa tati ! Ci ....hai pa !


pus acum 15 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
APS HD, se scrie corect "le-a", nu l-ea...dar astia conduc asociatiile astea, cica de pescuit sportiv

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
OK dragii mei ! Scuzati si sfidati intreruperea inoportuna a subiectului topicului ! Nu afirm insa ca nu e bine sa o avem pe forum !

    Continuati nestingheriti cu postari ce tin de Permise de Pescuit Sportiv ! Si va rog eu mult , faceti-o ..... in spirit sportiv !

    Hai ..... va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la