FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / 3 retete de bors de peste  
Autor
Mesaj Pagini: 1
donpaul
Membru de baza

Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
Bors Pescaresc

--Ingrediente: 1 kg peste marunt , 1 kg peste mai mare, 2 morcovi, 2 rosii ,1 ardei gras mic , 1 patrunjel, 2 cepe, 2 cartofi, sare , piper , leustean taiat fin , 3/4 litru bors , ardei iute
--Mod de preparare:
Zarzavatul (in afara de cartofi) se taie fideluta si se pune la fiert in apa cu sare si piper . Cand este aproape fiert , se adauga cartofii taiati cuburi mici si pestele mic . Se lasa sa fiarba circa 25 de min. , impreuna cu pestele mic , dupa care se strecoara . Supa se pune din nou la fiert si , cand clocoteste , se adauga pestele mare , portionat in bucati potrivite . Se lasa sa fiarba circa 10 min. , dupa care se adauga borsul . Se mai da cateva clocote , dupa care se serveste presarat cu leustean tocat fin . Se poate acri , in loc de bors , cu zeama de varza . Se serveste cu ardei iute (dupa gust) .


pus acum 15 ani
   
donpaul
Membru de baza

Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
Bors de Peste

--Ingrediente: 1 kg peste , 2 morcovi , 2 cepe , 1 cartof , leustean , sare , bors , 30 g orez , 1 patrunjel , 2 rosii , 1 ardei gras mic , ardei iute
--Mod de preparare:
Ceapa , patrunjalul si morcovii se taie marunt si se pun la fiert cu apa si orezul . Dupa 20 min. se pun cartofii taiati marunt , ardeiul si rosiile:se mai lasa 10 min. la fiert se adauga pestele taiat bucati potrivite si se potriveste de sare . dupa ce a fiert pestele , se acreste dupa gust , cu borsul fiert separat . La sfarsit se pune patrunjelul tocat marunt . Se serveste cu ardei iute .


pus acum 15 ani
   
donpaul
Membru de baza

Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
Bors de Peste cu Perisoare

Ingrediente: 1 kg peste , 1 morcov , 2 cepe , 2 rosii , jumatate ardei gras , 2 cartofi , 1 patrunjel , verdeata , sare , piper , 3/4 l bors 30 g pesmet , 50 ml untdelemn , 50 g cascaval ras , 1 ou , 100 g faina , leustean .
Mod de preparare:
Zarzavatul (in afara de cartofi) se taie fideluta si se pune la fiert in apa cu sare . Dupa 20 min. se adauga si cartofii taiati cuburi mici . Pestele se spala , se desprinde pielea , se scot oasele , se trece prin masina de tocat , se amesteca cu ou , pesmet , untdelemn , cascaval ras , sare , piper , verdeata . Se amesteca bine totul si se lasa o ora la rece . Dupa ce fierbe bine zarzavatul , se adauga borsul clocotit si se lasa pe foc in continuare. Perisoarele de peste se dau prin faina , se rotunjesc in palma si se lasa sa fiarba cateva min. in bors , la foc domol . Se presara leustean taiat fin si se serveste cu ardei iute. se poate prepara si fara cascaval .


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la