FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sabina la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 60 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Ghiveci de peste  
Autor
Mesaj Pagini: 1
donpaul
Membru de baza

Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
Ai nevoie de:

peste (de preferinta peste alb dar merge si un crap slab) 1 kg
telina cam 100 gr
rosii cam 600 gr
mazare 120 gr
ulei masline- un pahar (150g)
morcov 100 gr
o radacina de patrunjel
ceapa 300 gr
fasole verde 150 gr
marar,patrunjel
piper,sare

Cum se prepara:

Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza.
Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite), dupa care se adauga telina (taiata rondele), morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper.
Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.

Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.

Pofta buna!


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la