FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Sabina la Simpatie.ro
| Femeie 22 ani Bucuresti cauta Barbat 22 - 60 ani |
|
donpaul
Membru de baza
Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
|
|
Ai nevoie de:
peste (de preferinta peste alb dar merge si un crap slab) 1 kg telina cam 100 gr rosii cam 600 gr mazare 120 gr ulei masline- un pahar (150g) morcov 100 gr o radacina de patrunjel ceapa 300 gr fasole verde 150 gr marar,patrunjel piper,sare
Cum se prepara:
Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza. Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite), dupa care se adauga telina (taiata rondele), morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper. Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.
Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.
Pofta buna!
|
|
pus acum 15 ani |
|