FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Referitor la maleabilitatea moderatorilor !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
flavius angling
Vizitator



Haideti sa va spun eu de maleabilitatea pe forum! Am facut un cont pe un forum unde vroiam sa aflu ceva si fara sa stiu si sa vreau s-a intamplat sa intre pe forum acelasi mesaj de 2 ori si datorita acestui fapt ce credeti?...Mi s-a spus ca voi primi ban daca il mai postez odata imi iau ban! Regulamentul zice asa dupa cum vedeti in poza de mai jos:....(bine regulamentul e mai lung dar nu il postez pt a nu face reclama)

Ei bine...eu am primit doar UN avertisment din cauza ca mesajul s-a postat de 2 ori...nu am primit 3 la fel cum spune regulamentul. Nu vreau sa zic multe! aveti mai jos pozele cu confirmarile! Nu pot pune intreg print-ul deoarece as face reclame sau alte chestii de genul!

Rog ca toti participantii la forum sa ia aminte din ce am patit eu doar de la o intrebare...asta doar ca s anu mai avem probleme,certuri si ale celea ! Atat...doar o intrebare !!!

referitor haideti spun forum! facut cont forum unde vroiam aflu ceva fara stiu vreau s-a intamplat

10.4KB


pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



A2a dovada....

referitor a2a dovada....

17.7KB


pus acum 15 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
Fratilor...toata lumea stie ca sunt siteuri de pescuit unde esti banat inainte sa-ti termini de scris postarea.Toti stim asta.Deasemeni pe majoritatea forumurilor moderatorii nu prea stau la discutie si nu prea dau explicatii cand iau vreo decizie(oricare ar fi ea).S-a intamplat vreodata aici asa?Eu am fost banat pe un site fara sa scriu nimic.Nu intrasem acolo de vreo saptamana iar cand am vrut sa intru am descoperit cu stupoare ca imi fusese blocat contul.I-am trimis e-mail administratorului care mi-a raspuns dupa vreo doua zile si mi-a zis ca am contul activ.Fusese o greseala tehnica.A cui?Nici o explicatie...asta se intampla pe alte forumuri.Aici s-a incercat sa nu se ia prea in serios chestia asta cu moderatul.Asta a incurajat afisarea unui comportament neadecvat din partea unora care au confundat acest forum cu poiana lui Iocan.Avem niste reguli si le respectam.Toti.Ce e asa de greu de inteles?Cine are o problema cu mine ma contacteaza pe privat si o rezolvam acolo ce e asa de greu de priceput.Dom-le stii ce cred eu?Nu are nici in clin nici in maneca moderatul cu toata tevadura asta...sunt altele...invidie,ura,"sa moara si capra lui Trout","imi spune el mie ce sa fac" si altele asemenea.Eu cand m-am logat pe un site de pescuit pentru prima data in 1999 habar nu aveam ce sunt aia moderatori si nici nu m-a interesat.Eu imi vedeam de postarile mele si atat...eram atent la ce scriu...nu era limba romana.Asa ca ce mai la deal la vale...cine are ganduri sa se informeze,sa corespondeze,sa spuna una alta chiar si off topic,nu are treaba cu moderatorii.Ei au treaba lor,userii pe a lor si cu asta basta.

pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



Asta vreau sa scot si eu in evidenta....ca noi am lasato oarecum moale aici pe forum cu banatu! Chiar m-a surprins atitudinea "domnului" X-ulescu de pe forumul ala cu banarea (culmea ca "lucreaza" si la magazinul online pe care il detine site-ul care are si forumul si vb aia...isi pierde/pierdea sau isi poate pierde din clientela sa zicem,nu?)
Astept pareri si de la altii in legatura cu topicul asta sa vedem voi ce ziceti!


pus acum 15 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Da ce-i aici ?
Sezatoare ?

Pentru cei care sunt inca nelamuriti raspunsurile se afla aici :


TOPIC INCHIS


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la