FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / File de somn cu pasta de masline  
Autor
Mesaj Pagini: 1
donpaul
Membru de baza

Din: Iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 228
Ai nevoie de :

1 legatura coriandru,
1 lamaie,
5 linguri masline verzi fara samburi,
15 linguri ulei de masline,
zeama de la 1/2 lamaie,
sare,
piper,
80 g curmale,
4-6 rosii,
400 g cartofi,
2 linguri piper boabe,
4 fileuri de somn (a 180 g).


Cum se face

Coriandrul (taiat cu foarfeca), coaja rasa si jumatate din zeama de lamaie se mixeaza impreuna cu maslinele si doua linguri de ulei, pana ce devin ca o pasta, dupa care se gusta de sare si piper.

Restul de zeama de lamaie se bate bine cu 6 linguri de ulei de masline, sare si piper, iar in sosul astfel obtinut se incorporeaza curmalele taiate marunt.

Se spala rosiile, se taie felii subtiri, se aseaza - in forma de evantai - pe farfurii si se stropesc cu sosul de curmale.

Cartofii curatati si taiati cubulete se prajesc in 4 linguri de ulei si se sareaza. Se zdrobesc boabele de piper si se presara peste fileurile de peste, care se rumenesc apoi, 2-3 minute, pe fiecare parte, in restul de ulei incins. Se aseaza peste feliile de rosii si se servesc cu cartofi prajiti si pasta de masline.

Pofta buna!


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la