FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / NOTIUNI DE BAZA IN PESCUIT / Primii pasi  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Salut,
Cam in decurs de un an am cunoscut mai multi colegi de serviciu si ne-am descoperit o pasiune comuna: ghiciti care, evident pescuitul.
Am observat ca incepatorii au tendinta sa creada ca nu conteaza foarte mult detaliile, pun o pluta pun un fir un ac cam orice fel si incep sa dea, nu inteleg de ce la ei nu trage si nu prind.
Vreau prin acest topic sa atentionez toti incepatorii care mai viziteaza forumul nostru ca detaliile fac diferenta la pescuit.
Cateva exemple: - firul, marimea carligului, grosimea carligului, greutatatea plutei (credeti-ma ca e o mare diferenta intre o pluta care tine 1 gram si o pluta care tine 0.75).

Revenind la colegii mei care erau incepatori le spuneam de la inceput una alta despre acest subiect insa nu luau in seama nimic, pe parcurs insa schimbandu-se in bine lucrurile vazand ei singuri cum sta treaba si adaptandu-se.


_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 15 ani
   
eugen
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 85
Exact asa se intampla cand nu esti in stare sa-ti recunosti adevarata valoare si vrei sa te crezi mai mare si mai tare ca cel care are intr-adevar ceva de spus.
De aceea eu am un principiu.
Omul cat traieste , invata
Si as mai adauga, vis-a-vis de cei care nu te-au ascultat:"e usor sa dai din gura cand nimic nu ai ce spune"

Cu stima pentru cei care au intr-adevar ce spune, si recunosc, chiar am de invat multe din ce spun acestia. Bravo si fire intinse.


pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



totul este ca si la bucatarie! daca zi de zi faci mancare stii de toate...daca iesi pe balta des,stii de toate (ma rog intro oare care masura...nu absolut tot)

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la