FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandrina1
Femeie
22 ani
Arges
cauta Barbat
22 - 46 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Citeste aici.....  
Autor
Mesaj Pagini: 1
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
In aceasta sectiune au acces numai membrii inregistrati .
Vizitatorii nu pot scrie sau citi...
Aici se pot posta mesaje care tin de "bucataria" interna a forumului.


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
neata !

    Asa da ! Aici ne dam cu capu ' de pereti ! O zi buna dragii mei ! Mai am o singura sugestie : cand mai se intampla sa trecem prin asa ceva venim aici si .. dezbatem . La finele ,,episodului " respectiv cred ca ar fi bine sa se stearga , sa nu se arhiveze toate astea . Oricine se poate inregistra , asa , doar sa vada ce ,, miracole " sau secrete nemaipomenite contine topicul asta . Cand il vezi ..... rezervat ..... tenteaza ! Si cand colo e .... un balamuc general aici ! Hihihihi ! Sa fim mandrii ! Avem balamucul nostru personal ! Hihihi !


      Hai , va pupa tati !

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Ok...am scos topicul ala...
Nu l-am sters...Este pus la pastrare..


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
de multe ori am impresia ca daca vrem sa purtam discutii netransparente, adica pe dupa perdea, asta pt binele si poate si pt curatenia forumului, s-ar putea cadea in alt pacat.
De ce sa nu ne vada si judece lumea asa dupa cum suntem. Eu asa sunt si nu-mi pare rau de loc ca asa m-a vrut Dumnezeu. Cred ca daca as putea fii intrebat de Dumnezeu, daca, sa zicem intr-o viitoare lume as vrea sa fiu tot asa sau altul, sincer nu mi-as dorii de cat sa ma lase sa ma nasc in alta parte a lumii... asta ar fi singura dorinta a mea...
Aceasta "perdea" s-ar putea sa aibe si partile ei buna... e posibil ca, din curiozitate sa apara  noi membrii transformati din vizitatori in membrii activi... si asta e ceva...
  Dar, profit de aceasta "ceata" a topicului si propun, desi pare a fii off topic, ca la cererea noastra, a userilor, a celor ce au postat, administratorul sa stearga ceea ce consideram noi ca nu ar fi fost potrivit sa fie postat. Cred ca e corect si democratic... nu?
Eu cand am timp concep si pun in bara, si dupa ce mai citesc una, alta pe alte forumuri, vin si sterg ceea ce am vrut sa comunic...dar nu am de prea multe ori timpul sa fac acest lucrusi dau drumul asa cum iese... de multe ori, scuze... chiar cu greseli...


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Neata Dady !

  Cum ai spus , un somn inseamna un lucru bun ! Ai dreptate in tot ce spui mai sus ! Hai sa spun de ce propun ,, perdeaua " !
  Ca si tine , am umblat pe forumuri de fel si fel ! Acolo e un balamuc general . M-am logat doar aici pentru ca am considerat ca e liniste , se vorbeste frumos , oamenii interactioneaza elegant , si in general vorbesc despre pescuit !
  Acum ....: daca e forum tanar poate si fii format intr-un anume fel ( ca orice lastar acum e vremea sa-i dam forma ).Nu cred ca urmam un sablon de forum , si nici nu e bine sa copiem . Nu ne mai lasa loc de originalitate . Daca-l facem ca pe celelalte forumuri , deja nu mai conteaza unde suntem logati . Intram undeva , vorbim de pescuit , si aia e ! Nu ! Vrem sa facem aici ceva deosebit ; Ok ! venim cu oameni noi , cu idei noi , metode noi , si ,,perdele" noi . Nu afirm nimic , ci doar am dat sugestii . Normal , pot fi adoptate doar daca majoritatea e de acord cu ele. Daca nu n-are nimic .
 

       Weekend placut ! Plec 2 zile , poate dau un pic si la peste ,

              , sa va gasesc cu bine ! Va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
neata pictore... spor la treaba si FIR INTINS!!!
Sa vii cu vesti bune... te astept.


pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
as face o propunere... sa se gandeasca si adminul, nu cunva ar fi bine ca periodic sa se traga la sorti un numar de sa zicem 10 useri , care or fi ei, si care, atunci cand apar distorsiuni forumistice, acestia sa-si dea cu parerea asupra utilitatii sau inutilitatii fie, chiar si a postarii sau chiar a userului respectiv pe forum...dar normal sa argumenteze cele sustinute... ce ziceti?
Poate ca la 6 luni se pot face alte trageri, poate ca ar fi bine sa se stabileasca un procent al cenzuristilor.. poate ca un 1% din useri, ar fi sau nu ar fi potrivit... eu stiu? ma gandesc sa facem o forma de cenzura democratica.
Corect, termenii stau unul lamnga altul cam ca dracu... dar cred ca se poate... fara restrictii nu functioneaza nimic. Cea mai buna democratie e interdictia si respectarea ei....


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Hai Noroc !


     Super ! O gramada de subiecte , si toate frumoase ! Activi ati fost zilele astea dragii mei ! Ma bucur mult !
     N-am dat deloc la peste ! Am fost langa o garla salbatica si eram hotarat sa dau 2-3 h dimineata la spinn . A fost imposibil de intrat cu masina pana la mal . Si cand spun asta ma refer la vreo 4 km de mers pe drum de tara . Nu ma asteptam sa fie atat de noroios . Asta e ! Mai stam !


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
.............asa suntem noi, activii,.................pasivi, sunt aia, care nu dorm in cort..............!
........daca si vremea ar fi ca vacanta!!??


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
filica ciutac
Vizitator



ai mare dreptate  domnule didel,mai ales ca in cort se poate dormi oriunde in lume.din antarctica la ecuator.totul este sa-ti placa, sa fi gustat macar o data un bors de peste.sa -ti fi aprins macar  o data o tigara de la jaratec,sa te fi trezit si culcat macar odata in viata in cantec de greere si ocait de broasca.sa te intrebe noaptea vecinul de cort -----l-ai auzit?asta maine vine la mine la carlig!-------- eu unul am facut tot timpul asta o fac si acu cu toate ca nu sunt acasa iar atunci cand nu voi mai putea sper ca totul sa se termine instantaneu.  

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Mare dreptate .....

......... ai Filica ! A fi cu cortul nu inseamna a dormi ,, in ceva " ! Inseamna a te contopi cu ce e in jurul tau . Mai frumos nu poate fi decat sa dormi in iarba , pe o patura cel mult sub cerul liber ! Sa numeri stele , vezi cate milioane sunt , si faci analiza : Ce minuscul fir de praf sunt ! Cum indraznesc sa vreau ceva ? ......... deja filozofam si scapam din aria forumului . Dar asa e !
     Sa te adoarma greierii , bufnitele , vulpile urland , fosnete in iarba ..... si sa le multumesti ca te simti atat de bine ..... la ele acasa ! Pentru ca animalele astea ne primesc vrand-nevrand la ele acasa ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru cum gandesti !


     Nu stiu unde umbli , dar cand vii , hai la peste cu noi ! Stim noi unde.....
         Te pupa tati !


pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
pictore, e super senzatia, am trait-o si eu amari de ani... stiu bine ce inseamna asta...
Am avut multe filme dastea, chiar f multe... am mai povestit chestia cu barca... desi aveam cort, am preferat sa dorm in barca pusa cu fundu in sus... aveam o pneumatica de Pitesi, una daia facuta pt armatele straine, pt export. Grozava scula, nu am mai vazut barca mai buna ca aia romaneasca, si crede-ma ca stiu ce vorbesc. Parca Dermatina Pitesi se numea pe atunci IATC-ul...
Infine, pretenul meu de cort o cam luase la maseaua mintii si scapase la sforait.. norocul meu... am iesit afara, am dat jos barca depe cort, am pus-o cu fundu-n sus ca de obicei, am bagat sculele sub barca, de parca stiam... si am privit imensitatea cerului pana cand am adormit... ereau in jur peste 100 de corturi, masini ca la nebuni... Mamura de acum cca 30 de ai... cine o mai are in memorie? peste ca la nebuni...infine, dimineta cand ma trezesc, mare zarva...o gramada de vecini corturari si ei, ramaserera fara de barci... hahaha... ce bafta am avut...
Asa sunt eu... vorba aia...la cioara chioara Dumnezeu ii face cuib...
Frumoase amintiri...nu?
Bineinteles ca si acum, desii din motive de sanatate prefer patul, nu dorm la oricine, am locatiile mele unde dorm la prieteni ca fratii... atmosfera de atmosfera, gratare, discuri, tuici, spritane... mai nou suc... asta e.. dar atmosfera este la inaltime, cu totii suntem pescari...si stim bine ce ne uneste... atata timp cat ne vom mai putea misca, ne vom simtiica in povesti...cine nu a avut aceste trairi din sanul naturii, parca au avut parte de un handicap... fereasca dumnezeu...


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Salut!
@filica & Co...........sunt didel........si atit!(numai prieteni mei imi spun uneori domn...pentru ca stau la curte, fata de ei....bloc)!Este adevarat, ca odata cu virsta parca te dor toate alea cind dormi in cort,insa nimic pe lumea asta nu se compara cu atmosfera clipelor aceelea!Anul trecut am fost de mai multe ori singur cu barca pe dunare,politistii, care au venit noaptea in control (vazind focul,si care, in marea lor majoritate ma cunosteau m au intrebat:nu iti este frica ,singur pe coclaurile astea?...NU ,frate nu sunt singur...voi nu auziti?........EI!.......sar de zor.....ele cinta voios.....coiotii si mistretii,fac niste zgomote inconfundabile!!!!....ce spuneti?...esti nebun ,nene!...noi impreuna si avem retineri!..........le am raspuns!.....da fratilor,aici nu este africa ,este romania si mai sunt si "cetateni".....este normal sa aveti retineri!............in tara noastra iin afara de urs(uni dili s au cu pui) si lupi,iarna,singurele animale care iti pot face rau sunt, unii oameni daca ii poti numi asa!!!!!!!!!!!!!!!
Cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
NOROC !

   Nu mai scrieti atat de mult ! Nu fac fata cu cititul !


             Domnii mei ! Ne straduim sa facem ceva aici ? Suntem in stare sa inventam ceva interesant , sau doar asteptam la ,, scriitori " ?
    Aveti cuvantul meu : de cat timp stau eu la calc. nu m-am uitat niciodata , cu ochii cat cepele , la ceva care nu se schimba deloc ( sau foarte putin ) , la ceva atat de static .
   
    Nu stiu ! Veniti cu ceva , o poveste , un loc de pescuit , o scula noua , o parere etc. Pe bune ...... ! Faceti macar pagina aia personala ............... !


                  Va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Frate ,uitate si la televizor,mai arata si de pescuit!............apropo ,nu mi se pare "cuser "acest topic!?.............avem ceva de ascuns!?................eu unul ii injuram pe aia de la APS...............crezind ca spun cine stie ce acolo!?.............VAX,nimic nou sub soare ...............................VOI chiar nu cititi si alte forumuri...........NIMIC NU SE SPUNE.............ASA CA ......................noi suntem mai cu mot...............nu cred!
................cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Apai dom` Didel , cine stie cum este mai bine.
Fiecare cu parerea lui.
Pictorul a propus un locusor de discutii numai pentru membrii.
Sa nu ne izmenim in vazul lumii adica..
Mi s-a parut o idee foarte buna.

Acum matali vii si spui ca nu este bine...
Eu ce sa mai spun ? Ce sa fac sa ne fie ghini ?


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Painterman
Avem cel mai complex forum de pescuit din Romania (ca diversitate a temelor abordate) . Sunt deschis la sugestii .

Si suntem in cautarea a catorva zeci de "chinezi" care sa-l dezvolte . Pana ii importam pe astia care pot face dintr-o campie, un deal ,in numai o saptamana (sau or sa vina singuri) , trebuie sa lucram cu "chinezii" nostrii .

Eu as lansa un slogan " Chinezi da-ti tarii cat mai mult carbune !" dar cica timpurile alea au apus de mult.

Pictore , un forum lucreaza cu materialul clientului . Sigur ca vreau si eu mai mult..
Cum facem ?...Nu stiu , pentru ca daca as sti, am fi departe..

Ba stiu ... Sa fim "ciuciunghezi" si sa mutam dealul singuri . Fiecare cu traista lui ...daca este nevoie. 


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut Mirceo , salut dragii mei !

   Am lipsit tot weekend ul ( aproape ) . Probleme .
     Nu asta am vrut sa spun ; spun ca din ,, mana de chinezi " care suntem adunati ,, acilea " doar un deget sau doua isi fac treaba . Restul nu prea fac nimic . Adica nimic in sensul coloraturii , complexitatii , amplitudinii forumului . Am un prost de ficus care creste doar cu apa . Daca uit sa-i pun 1-2 saptamani , n-are nimic : tot creste . Forumul asta are mare nevoie de ,, frunze " . Care nu-i cresc din apa . Apoi noi intram aici ,, la umbra " . Sau mai concret , unii doar vin la umbra forumului fara sa faca nimic in sensul asta .
   Nu fie cu suparare : de ce se logheaza unii daca nu fac absolut nimic pt forum ( si asta inseamna nimic pentru noi cei activi )? Consider lipsa de respect sau desconsideratie la adresa celorlalti chiar si necompletarea paginii personale . Asta e ! cine a mai citit ce am postat a vazut deja ca ce am de spus , spun si gata !
   Orice obiectii aveti la commentul meu , din respect pentru imaginea forumului , va rog puneti-le pe privat ( doar sunteti logati , nu ? )


        Ca de obicei , va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..............intimplator ,am ochii,putin oblici,NU SUNT CHINEZ,insa pe forum sunt!auguri!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..salut, @mircea ,am gresit ,am stat si am meditat unele "rufe"trebuiesc"musai si neaparat",spalate in "familie".Este bine, asa cum e! Minte iti vine intotdeauna chiar si la 100 ani!..cele bune!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
bebeu
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Salutari baieti, ma bucur ca sunt printre voi si pe acest site.

Modificat de bebeu (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
Salut bine ai venit...esti un user cu experientza te asteptam cu postari.

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut Bebeu ! Cauta , te rog , sectiunea ,, Pagini personale " . Mergi acolo sa te prezinti ! Bine ai venit !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la