FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / reteta simpla- crapcean prajit  
Autor
Mesaj Pagini: 1
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
Astazi, m-am simtit groaznic de rau. Nici caca, nici caca... asa cum e mai rau. O raceala care nici nu ma rapune nici nu ma lasa.
Asa ca am decis ca mananc ceva cu usturoi, stiind de efectul terapeutic al usturoiului, mai ales  in astfel de situatii...
Fileu de ciortan, bun, pana max la 1,5 kg.
Lasat intr-un vas cu bere cam 2-3 ore.
Apoi prajit asa cum stiu sa-l prajeasca sotiile noastre.
Surpriza,  sotia a facut si o mamaliga, ceva mai vartoasa. Mi-a facut pofta sa mananc inainte putina mamaliga cu smantana. Dupa ce mi-am satisfacut placerea cu smantana, am mancat pestele prajit cu usturoi si cu... mamaliga cu smantana, care o mai aveam in farfurie.
O experienta deosebita. Un gust cu totul nemaipomenit.
Incercati si vedeti.
Reiau:
puneti in farfurie mamaliga ceva mai vartoasa, apoi smantana peste, zdrobiti cu furculita, amestecati bine, puneti un praf de sare, peste mamaliga astfel prepapata, apoi puneti pestele prajit peste care puneti apoi ceva mujdei, si la treaba...merge si un vin, de care aveti... nu e nimic deosebit ca si reteta, dar ,e o reteta super.
Pofta buna...


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
Ca sa fie bun trebuie vin alb si consumat cu prietenii...

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
corect, corect, corect... de 3 ori corect...

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la