FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / .........zdrente, de peste............  
Autor
Mesaj Pagini: 1
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Se ia avat(mai ales),platica ,ce mai ,albitura,se curata de solzi si maruntaie ,se scoate fileu (cu oasele de pe burta),se ,spala, numarul 2(doi),se taie pe lungime ,gros cit degetul mare,apoi invers,buc. de 10 cm(nu fix),se lasa putin la scurs.In functie de cantitatea de peste se pregateste un amestec din:otet,ulei,sare,delicat si cum spune, prietenul nostru"mabusse",roscove(ardei iute)+putina apa(plata de dunare,cu rest de racheta aer -sol,model usabusch).Se toarna nenorocirea peste zdrente,se lasa la fezandat,in functie de foame,se scoate,se scurge,se amesteca cu malai(musai)si se pune la prajit.In lichidul ramas,se pune mujdei ,rosii, intepenite pe gratar,s au spuza,si fiecare ce vrea in functie de gust!Se serveste imediat in functie de merite,desi eu unul care nu mininc peste decit ff rar,imi place rece!(daca masi prind trenul)!!!!!!!!!!!!!!!
Va doresc ,pofta buna!!!
Reteta este autentica,preluata de mine din bucataria, locala, libaneza!E drept ca pestii,erau de mare,merge de minune cu dunarenii,nostri,care se prind mai usor!!!!!
Ps nu sunt un specialist,dar nu mor de foame!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la