FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / VIDEOCLIP - PESCUITUL / Intunecarea globala - Global Dimming - tradus in romana  
Autor
Mesaj Pagini: 1
pescarul
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 184
Intunecarea globala - Global Dimming - tradus in romana ,  50 min

[google]-1682863741742530245&hl[/google]


_______________________________________
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

[img]http://pescuitul.3xforum.ro/img/pics/pescuitul.3xforum.ro/ok_5161.jpg[/img]

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
E foarte mult de vorbit pe tema asta . Inainte sa postez trimit mesaj privat . Scuze celorlalti . Cu acordul lui ,, Pescaru " revenim pe forum cu subiectul asta !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut Dragii mei !

  Planeta se intoarce pe dos ! Sunt iminente lucruri si evenimente mai presus de intelegere . Si vin spre noi intr-un fel pe care nu-l putem intelege , daramite controla . Priviti in jurul vostru cu atentie ! Nimic nu mai e ca inainte . Schimbarea s-a produs in timp , discret , aproape fara sa bagam de seama . Nu e nici locul , nici timp , nici momentul sa vorbim despre asta .
   Va sugerez in schimb pe google cautati : Nibiru , niphilim , 21.12.2012. Dupa ce veti vedea tot ce e pe acolo , ori ma veti lua cu pietre , ori va veti reconsidera conditia de fericiti locuitori ai planetei !
   Cu speranta ca nu am folosit cuvinte prea grele , va pupa tati !



     .... p.s.  De ce oare crapul nu mai pune botu' ca pe vremuri ? Ce stie el si noi nu ?

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Frate, eu,oricum scap!!!!!!!!!!!!!!!!......vreau sa votez ,in2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps.........la crapii,nu am vazut recesiune,am vazut schimbari de gust si comportament!!!!
................................poate din cauza "manelelor"...............usor ,usor, revine:bob (uscat,incoltit) marley!!!!!!!!!!!!!!!!...........cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
pescarul
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 184
Pictoru`
Eu atat stiu.
Pe aici prin zona mea , astia au taiat padurile. Le-au ras de pe fata pamantului.
Gaterele arunca rumegusul in rau.
Consecinte , inundatii .Si pesti morti din cauza rumegusului.
Si nu au de gand sa inceteze.


_______________________________________
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

[img]http://pescuitul.3xforum.ro/img/pics/pescuitul.3xforum.ro/ok_5161.jpg[/img]

pus acum 15 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
pescarul, as fi fost curios sa stiu pe unde pe la tine? de unde esti? paduri s-au ras peste tot, pe unde AU FOST...
Treaba cu rasul padurilor, cu pescuitul cu plase" LEGALIZAT, AUTORIZAT " in apele domeniului public, cu aruncatul mizeriilor in ape, cu alergatul pescarilor ca nu sunt di asociatia ajvpsX, cu maneaua de ultima generatie care sperie si pietrele, si cu multe altele, suntem responsabili noi... nu altii... cand o sa avem simt civic cand vom invata sa ne aparam si sa ne pretindem drepturile, atunci se vor schimba multe...
Eream in Elvetia la un pescuit pe o apa de munte si in apropiere erea un afluent f micut... am mers pe apa in amonte si am ridicat o lespede sa vad daca exista scorobeti... erea plin, ca aricul ereau lespezile pe dos... am desfacut unul... balben si frumos ca mie imi venea sa-l mananc...am gandit , normal ca oricare pescar romanesc ca treaba e facuta... m-am descaltat si am scos un ciorap, am umplut la repezeala ciorapul de scorobeti babani... am plecat spre grupul de prieteni cu care eream... nu am ajuns la ei, ca a si aparut o masina de teren si un paznic m-a si inhatat.
Am avut norocul ca unul din gasca erea cunoscut bine cu paznicul, am scapat de amenda... am fost nevoiet sa arunc in rau imediat toti scorobetii...la ei asa ceva e interzis... sa scoti din apa aceste insecte... Infine... intrebarea e : de unde drac a stiut asta ce fac eu acolo... nu?
Ei bine, la confluenta paraisului in care gasisem scorobeti, ereau 2 pescari pe raul cel mare. Astia au vazut ca se turbura apa si m-au vazut ca cotrobai printre pietre. Sigur nu stiau ei ce fac eu acolo, dar simtul civic i-a determinat sa telefoneze paznicului care imediat a venit... Asa ca apele se pazesc cel mai bine cand ai deaface cu o astfel de civilizatie, atunci cand prohibitia nu-si mai are rostul si astfel asiguri pescari pe apa, sau mai bine zis paznicii pot fi informati imediat ca se intampla ceva...nu s-a suparat paznicul ca am luat peste, am luat fiecare cate 4 pesti...
Fara comentarii...
Sa dea Dumnezeu sa apuc si eu astfel de zile in Romania...
Asta e problema cu nenorocirile de care ne plangem... cred ca ar trebuii deschis un topic despre ce este ala simt civic... Poate ca s-or gasii careva sa predea astfel de lectii...
Exemple de genul asta exista la max... treaba nasoala e ca exemplele nu sunt de pe la noi....


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Pescarul , Dady , noroc !

   Aveti totala dreptate vis-a-vis de nivelul de cultura , de cel ecologic , si de alte multe niveluri pe care nu le vom atinge niciodata ca popor , atata vreme cat nu ni-le impunem ca ,,target " . Dar nu asta spuneam cu ,, ce stie crapul si noi nu stim ? "
   Subiectul pe care l-am adus in discutie e de o cu totul si cu totul alta natura ! La modul general amarata asta de planeta nu mai poate hrani , sustine , si multumi 6-7 miliarde de oameni , care pe zi ce trece devin mai lacomi ! Apoi ,  ce v-am sugerat sa cautati pe google  chiar nu tine de absolut nici un aspect cunoscut in istoria moderna a omenirii . Voiam sa spun ca oamenii , odata cu tehnologizarea si '' educatia " si-au rupt sau cel putin  diminuat contactele cu mama natura . Animalele nu ! Animalele inca simt planeta asta si universul in general . Intr-un cuvant INSTINCTE ! Noi nu le mai avem . In cel mai fericit caz mai avem oarece intuitii sau premonitii . Cautati , vedeti , si apoi reveniti la acest topic ( sau pe privat ) si vorbim . Daca veti avea timp , rabdare , si atentia necesara veti intelege ce am vrut sa spun . Fereasca Dumnezeu ce e acolo sa fie adevarat !

       Va pupa tati !

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la