FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: barbyy
| Femeie 24 ani Bucuresti cauta Barbat 23 - 80 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
da marrius ii bun si ala fermentat ,dar sa nu fie in exces stii? pt ca daca il fermentezi pana uiti de el o sa ai exact contrariul...adica nu prinzi nimica. el il fermentez cu tuica. fierb porumbu,il las umpic sa sa raceasca,dar nu foarte foarte mult si dupaia adaug in apa tuica (500 ml) si il inchid bine de tot in galeata sa nu iasa aeru si scutur galeata ca sa ajunga peste tot tuica
|
|
pus acum 15 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
da marius la aia ma refeream
|
|
pus acum 15 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
poate printre discutile vostre im explicati careva procesul de aromatizare cum zicea marius mai sus introducerea aromei ii porumb
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
bun ovi da ce te intereseaza defapt in procesul ala de aromatizre? cum se imbiba cu porumbul,timpul in care o face,cat trebe sa pui...etc sau ce mai exact?
|
|
pus acum 15 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
,, cum se imbiba cu porumbul,timpul in care o face,cat trebe sa pui...etc``
exact adica totul de la ingriedente si pana la produsu finit
|
|
pus acum 15 ani |
|
eugen
Membru de baza
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 85
|
|
Am citit pe un site o reteta pe care o postez aici sa vad ce parere aveti. "Fiecare isi alege boabele sa fie cam cat crede el de cuviinta, mai mari sau poate nu conteaza marimea. Se fierb boabele de porumb pana se crapa ( infloresc ), dupa aceea se scot, eventual, pe un mediu absorbant, se lasa cateva ore sa se raceasca si in acelasi timp se si scurg,dupa aceea se pun intr-un borcan, se pune bere pana se acopera si se pune capacul,cu cat trece timpul devin mai bune. In momentul in care turnati berea, puteti adauga si arome de care vrea fiecare."
Cu respect.
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
Chestia asta cu berea a facuto un prieten de al meu,dara fara adaugare de arome/atractanti si dupa 3 sapt a aruncat borcanul....l-a dat pe spate mirosul dupa ce l-a deschis ))
|
|
pus acum 15 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Noroc !
Da ! Sustin ! Eu nu prea ma agit cu nade , insa cand o fac folosesc bere . Si fac cam asa : inainte de a pune porumbul la muiat las 4-5 l de bere o noapte la ,, trezit " . Banuiesc ca in timpul asta se duce si alcoolul si chimicalele din ea . Bineinteles nu de tot . In felul asta mai ramane din bere doar mirosul si ingredientele de baza . Cerealele ! Daca tot vorbim despre asta , va spun ca eficienta maxima cu nada asta ( cu acest mod de a inmuia porumbul ) eu am avut-o la cteno . Din aia punctabili ! A mers si mustaciosul , insa usor mai slab . Iau boabe din ,, mehlemul " respectiv si insir pe fir de papiota . Model Didel . Aia e ! Va pupa tati !
|
|
pus acum 15 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
.....uitam !
Boabe d-astea umflate si imbibate cu bere . iau , trec prin masina de tocat , si le amestec in mamaliga de arc . Fac jumate din ce am asa , jumate o las cum e . Cine stie ce toane are ,, azi " ! Am mai facut odata , absolut ,, la misto " si am adaugat o lingura de margarina . A fost cea mai scarboasa mamaliga framantata de mine . ....A FACUT SERVICIU !!!!!!!
Modificat de painterman (acum 15 ani)
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
Cu nada de bere am dat si eu. Am avut norocul sa pescuiesc pe o balta (nu mai retin pe unde era) si in apropiere era o fabrica de bere si eu m-am dus cu momeli deastea de pescar de crap...porumb,boiles...stiti voi si nu am luat nimica pana intro zi cand un mos a venit la peste si face "trage trage?" ...."nu trage nimica....de 3 ore is". La care dupa raspuns mosul face: vezi teava aia aia de acolo?....pe acolo curge resturile care nu se mai folosesc la bere...borhotul fermentat. Si dupa toata treaba asta am stat cu mosul la poveste bat langa bat,mi-a sugerat sa scot betele din apa si sa pun ce imi da el si in nada si in ac. Nada sa era sort de floarea soarelui,resturi de borhot si mamaliga si in ac porumb tinut in bere 2 zile Sincer va spun ca am prins.....
|
|
pus acum 15 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Am mai vorbit despre asta ! Depinde EXTRAORDINAR de mult cu ce e invatat. Eu am patit-o la Butimanu . Dadeam cu toate ,, schemele " posibile , si ioc ! A venit un drac de copil si ne zice :
Nene ! tata-i da cu mazare furajera ! De unde dracu sa iau eu mazare d-asta ? Uite-n spate ! E campu' plin ! Aia-i da sa manance !
A fost una dintre partidele de la care am plecat rusinat ..... de cat de mult am luat !
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
hai ca asta cu copilu teo pus in fund ))))
|
|
pus acum 15 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Ne-a cazut fata ! Cand am plecat i-am luat 2 kile de bomboane !Tot ce avea aia la magazin !
Modificat de painterman (acum 15 ani)
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
ati fost bucurosi amandoua "echipele"...bere nu ia-ti luat? ) cred ca e de inteles si cu mazarea furajera. poate unii luau de acolo si aruncau si ca nada....cand ploua apa de ploaie care curgea se ducea direct in apa din balta ducand cu ea gustul acela...etc
|
|
pus acum 15 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Ce bere sa-i luam ? Avea max 6 ani , subnutrit , ii curgeau mucii .... vai soarta lui de copil ! Ii luam o bere il bagam in coma alcoolica ! Da ! Ai maxima dreptate . Am aflat ulterior ca patronul baltii avea si campul din spate . Special insamantase cu mazare . din doua motive : 1 - Foarte ieftina si relativ usor de intretinut cultura , 2 - .....sa nu-i dam noi de cap ! I-am dat datorita lui ..... Mucea !
|
|
pus acum 15 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
eee bine...era o gluma si bineinteles ca stiai si tu...lasa ca am imbatat eu copii daca nu ai facuto tu
|
|
pus acum 15 ani |
|
dadylures
MEMBRU DE ONOARE
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
|
|
aromatizarea boabelor de porumb se poate face cu diferite arome in aceiasi nada. Se pot lua sa zicem 3 armoe superconcentrate, cele mai bune sunt cele pt aromatizarea viermilor de carne. Capucino, orange, ciocolata, pot fi si altele, scopex, sau, vanilie, sau...etc... Se folosesc boabele fierte si centrifugate cat sunt calde. Apoi se baga in pompa de vid si se aromatizeaza folosin un amestec special facut care este de fapt diluantul aromei respective. In diluant se baga cate un singur capacel de aroma. Se inchide pompa si se videaza cam 3-5 minute. Se schimba aroma si se baga alta si alt porumb, experimentul se repeta la fiecare aroma. Se pune porumbul separat. Personal la antrenamente, unde este si crap si deja devine interesant, nadesc in 3-4 locuri diferite. Dupa cca 2-3 zile fac iar nadire la cca 10m una de alta si pescuiesc pe fiecare nada apoi trag concluzii. Mentionez ca nu pescuiesc stil la fund. Pescuiesc cu rube, 13-14,5m sau match. Amestecul de boabe il inglobez in amestecuri pulverulente de baza amestecate cu diverse componente foarte inportante. Un aditiv pulverulent extrafin, care se adauga max 10 % si care atrage amurul si cel mai rau fapt este ca aduce si singerul. Alt aditiv tot pulverulent pt crap romanesc dar de multe ori vine si amurul chiar f bine si mai ales cand folosesc pamantul in nada. De obicei in locatii cu mult crap am prins foarte bine crap chiar si bucati mari. Dar am avut si multe rupturi nefiind suficient de bine pregatit pt crap. Am observat ca, desii nadesc foarte aproape de mal, ex Sarulesti unde e apa de numa, cat vezi cu ochii, mi-a intrat crap in asa fel ca nu am putut sa adun platica in fata indiferent cat am dorit de mult acest lucru. Crapul in schimb nu a plecat de acolo si parca veneau mereu mai multi si mai mari... rezultatul... toate liniile rupte si pe rube si pe match... Si imi aduc aminte ca nu am folosit boabe de niciunfel, de fapt eu voiam platica si candcolo... cred ca crapul se afla prin zona, facea el ceva pacolo... si apa erea destul de pitica pt. crapii de talia care venise, cam 1,5m...
|
|
pus acum 14 ani |
|
dadylures
MEMBRU DE ONOARE
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
|
|
pompa de vid si centrifuga se poat face daca nu se gasesc. Amestecul diluant pt aromatizant este un diluant al proteinei din porumb care transformata in aminoacizi atrage foarte tare aromatizantul special in bob. Se face la fel si cu peletele.
|
|
pus acum 14 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
nu e obligatoriu sa o pui la dezalcolizat,dar daca tu vrei...baga mare. recomand in loc de bere sa incerci o tuica ceva si pe langa asta baga o lingurita de zahar sau o ling jumate si nu mai baga si arome ca o strici dupaia. procesul cu lingurita de zahar e valabil si la bere
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
si daca vreu sa fac porumb cu aroma , nu mai trebuie sa bag bere? la porumb cu aroma de vanilie sa zicem care e procesu?
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
painterman tati nai intales prea bine ce zicema eu zicema ca il pun peste nopte intrun prosop la scurs ca sa obsorba prosopu apa din porumb , si ca maine il conserv cu bere in borcan , nu ca il inmoi in bere la noapte
|
|
pus acum 14 ani |
|
|
"nai inteles"ca toata treaba-i din prosop?
|
|
pus acum 14 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Mda ! daca tu crezi ca prosopul ala poate ,, suge " de-a dreptul apa din bob , apa ce la supra saturat in urma fierberii , ..... fie cum zici tu ! Si , in sfarsit ! .......poate nu am inteles eu exact ce intentii ai . Ori poate nu ai explicat tu cum trebuie .
Una peste alta merita sa incerci orice in pescuit . Eu , odata , am amestecat ( la misto ! ) margarina in mamaliga cu srot pentru arc si ..... a facut serviciu . Alta data , un amic de-al meu , tot la misto , a agatat de acul jigului cu care dadea la biban o bucatica de slanina cu boia de ardei . A scapat unul dintre cei mai mari somni ce i-am vazut pe Lacul Morii ! Samd ! Mergi si vezi topicul ,, Gusturi ciudate "
Iar eu , intotdeauna am fost rezervat in a spune .... ,, E cum spun eu ! "
Cu prosopul ..... da-i inainte !
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
apai normal ca no absorbe 100% macar 10% pana la urma l--am pus intr-un storcator deala pentru legume fierte
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
apai am urmat sfatu lui painterman si am facut cum mio venit mie prin cap , am pus numa 2 borcane sa vad cum iesa .
28.2KB
|
|
pus acum 14 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
Arata bine ! Felicitari !
N-am facut asta niciodata ! Insa incerc sa-mi dau cu parerea . Urmez o cale simpla , logica , intalnita de noi frecvent ! ( repet , intuiesc ! Nu-i un sfat , ci doar o parere ! )
Ai observat la conservele de porumb , alimentare sau la cele special destinate pescuitului , ..... ca nu exista zeama in exces ? De ce oare ? Nu stiu ! Nu m-am intrebat niciodata ! Ideea mi-a venit privind la borcanele tale . Ale tale au zeama ( fiertura , cum vrei sa-i spui ) cum au compoturile ! O fi in regula ? Daca nu-i in regula ..... de ce nu e ! Samd !
Domnilor ! Care va pricepeti , ne dati ,, o tasta " de ajutor ?
|
|
pus acum 14 ani |
|
dori
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 995
|
|
Salut!
De regula, cele din comert sunt vidate... asta stiu de la maicamea.. cu bulionul, cand se pune un strat de ulei, sa nu se strice (asta dupa ce se deschide borcanul)... in conditiile de acasa nu poti obtine un vid complet... prin urmare exista posibilitatea de a gasi "marfa" alterata... de asemenea valabilitatea produsului de acasa nu se cumpara cu cea din comert. Poate acesta ar fi un motiv.
Fir intins!
|
|
pus acum 14 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
pai la cele din comert sunt introduse si alte "pastile" care le face sa nu se altereze. de aceea au valabilitatea 1 an sa zicem plus ca nu ai vazut?...dupa ce deschizi o cutie din comert de porumb in terment de 60 zile trebuie folosita pt ca isi pierde din proprietati
|
|
pus acum 14 ani |
|
dori
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 995
|
|
.. ba da, am vazut.. se folosesc conservanti peste tot.. la fel si colorantii.. nici eu nu am conservat.. de regula folosesc momeala de origine animala.. chiar si la viermi sunt folositi colorantii, pentru a le da culoare... dar procesul e mai .. necunoscut.
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
deci im sugereti sa arunc surplusu de zeama? sau e bine ca am pus mai mult?
trebuie sa le scutur in fiecare zi? Un capac mi s-a bombat si cand il desfac se desface greu exact ca cele vidate de magazin carei cauza nustiu
|
|
pus acum 14 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
......... ,, Un capac mi s-a bombat si cand il desfac se desface greu exact ca cele vidate de magazin carei cauza nustiu " ............
Tati , cum am presupus , a fermentat !
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
|
pus acum 14 ani |
|
Modigliani
Moderator
Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
|
|
ha ha ha ha ha ! Scuturatu' ..... cui ? Nu stiu ! Vezi si tu ! Vorba lui Drignei : experimentul ..... e experiment ! Incearca de toate !
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
scuturatu borcanelor
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
am tras putin cu ochiul pe alte forumuri si am gasit reteta asta : se pune intr-un borcan de 800 1 gk jumate boabe de cucuruz in lapte si juamte boabe de conserva cu tot cu zeama din conserva, se pune capacu si se baga intr-o oala mare cu apa multa si se fierb pana dau un clocot dupa care se adauga , aroma etc. Ce nu inteleg eu este faza cu oala cu tot cu borcan ? Ce rol are , fierbe boabele prin borcan Eu stiam ca procedeu asta se numeste dat la dunst mai pa taraneste si ii ca sa se etanseze bine capacele , nu?
Voi fierbeti borcanele?
|
|
pus acum 14 ani |
|
|
vuna seara!vine sezonul porumbului in lapte si... as vrea sa pun in borcan catva...da.. nu stiu cat si cum.. vreau sa pun si arome si nu prea stiu cum!va raman recunoscatori daca imi spuneti dau si o bere! P.S> m-am saturat sa cumpar borcane si conserve de porumb! va multumesc mult!!!
|
|
pus acum 14 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
Hai ca iti spun eu niste retete......
Porumb de lapte de obicei se procura incepand cu sfarsitul lunii iulie, pana la inceputul lunii septembrie. In aceasta perioada poti folosi porumb proaspat cu rezultatele cele mai bune. Dupa caz, boabele se pot lasa 24-48 de ore in apa cu diverse arome (anason, miere, vanilie) dupa care se pot folosi direct. Bun asatai una....
2....Porumb conservat cureti porumbul crud (de lapte) fara sa-i spargi boaba si sil pui in borcane de 200-250 g, dupa care adaugi apa pana trece peste porumb. Poti aduga arome de care vrei tu.... miere, vanilie, boabe de anason (20-30 boabe),capsuni.... Dupa terminarea acesui proces pui capacele la borcane. Borcanele se pun intr-o oala dar nu foarte adanca sa fie,daca e pana la gura borcanelor e ok si pui apa pana le acoperi in proportie de 70-80 %.Dupa care le pui sa fiarba la foc moderat. In timpul fierberii sa acoperi borcanele cu o carpa umeda pentru a le mentine in aburi fierbinti. Procesul de fierbere dureaza cam 60-90 min (valorile mici pentru porumb foarte crud).
Daca mai alte nedumiriri....sunt disponibil
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
cam atrziu da merge
asat cu fiertu intro oala bla bla e ca la compoturi
daca iau porumb din comert ce sanse am sa-i dau aroma?
|
|
pus acum 14 ani |
|
flavius angling
Vizitator
|
|
poti si din comert dar ii mai indicat asta in lapte....ii mai fraged si mai atractiv credema. ala din comert trebe sa fie de caitate nu bonduelle deala. bonduelle ii bun in alte cazuri
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
|
pus acum 14 ani |
|
|
ovi....porumbul din conserva e super-hidratat.. nu prea ai sanse mari sa il aromatizezi!
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
care ar fi metodele de indepartaat boabele de pe cocean astfel in cat sa ramana intregi , stiu si eu sa nu se sparga sa nu le tai etc.
|
|
pus acum 14 ani |
|
|
eu.. cu degetul una cate una... ovi ai un mesaj privat
|
|
pus acum 14 ani |
|
Ovi_1919
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
|
|
stiu uitate la mine la pagina personala si scuzati de off topic
mi-ar lua o vesnicie cum zici uh
|
|
pus acum 14 ani |
|
canaragiucostica
Membru
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
|
|
ce parere aveti de porumbul macerat in alcool cu aroma de capsuni
|
|
pus acum 13 ani |
|
Aleen Dark
Veteran
Din: Craiova
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 327
|
|
Am folosit asa ceva in trecut si a avut succes. Aroma de capsuni intotdeauna a mers la crap, dar nu oriunde Am prieteni care au prins crapi frumosi cu porumb dipuit in bere !
|
|
pus acum 13 ani |
|
ayk
Membru activ
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 22
|
|
Modigliani a scris:
Ovi_666 a scris:
URGENT . Am un kg de porumb fiert . in seara asta il pun la scurs pana maine dimineta si maine vreu sa-l conserv. Am inteles din cele scrise mai sus ca se pune cu bere . Bere am am so pun si pe aia la dezalcolizat . Arome nu am da cumpar maine . Scria cineva de ceva conservanti ? deaia de unde fac rost ? o denumire ceva?
Cum se pune tot amestecu in borcan? etc. Vreu minimu lux de amanunte. |
Zic eu ( si atat ! E doar o parere ) ca , porumbul , odata fiert nu-l mai pui in bere sau orice alt lichid peste noapte . Fiind deja inmuiat de la fierbere , ..... il faci muci ! Apoi , bobul este supra saturat cu apa in urma fierberii . Nu mai are capacitatea de a absorbi . Eu am povestit despre porumb lasat o noapte-n bere trezita . Vorbeam despre bob uscat . |
Salutare Pictore,
am citit topicul cu retete de porumb fermentat, dar am ceva nelamuriri.
destui dintre voi afirma ca porumbul, dupa incheierea fermentarii, trebuie sa fie scos din lichidul in care a fermentat, ca sa nu treaca in extrema. tu, spre exemplu, spuneai intr-un post: "Eu am povestit despre porumb lasat o noapte-n bere trezita."
ce n-am inteles e in ce lichid il pui dupa ce il scoti din bere? ma gandesc ca nu tot timpul se prepara cu 1 zi inainte de "aventura", astfel incat sa-l lasi pe "uscat".
multumesc! ayk
|
|
pus acum 13 ani |
|
Master carp
Membru
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
|
|
Va spun eu o reteta de porumb,e cea mai buna. 1 kg boabe de porumb foarte uscate,de preferat sa fie recoltate de un an cel putin.Se pune apa la fiert la foc potrivit,cand incepe apa sa fiarba adaugati o lingura de cafea ness,apoi se pun boabele de porumb se lasa exact 25 min amestecand din cand in cand.Dupa 25 min se opreste focul si se lasa porumbul in apa,acum acoperiti vasul si lasati porumbul in apa pana ce se raceste.Apoi goliti apa si spalati porumbul bine in alt vas cu apa rece,apoi puneti porumbul inapoi in vas si adaugati lapte pana ce trece peste el,si se pune iar la fiert la foc mic.Cand fierbe laptele adaugati 1 lingura de bicarbonat de sodiu se lasa 10-15 min la fiert amestecand mereu.Opriti focul si il lasati asa 3 zile.Dupa 3 zile schimbati-va firele si merge-ti apoi la pescuit. PS. Pentru o aroma eu personal pun porumbul in borcanele mici cu capac bun si adaug sirop de brad pana ce trece peste porumb. Cu siguranta o sa va bucurati de muti pesti.Si daca se zice ca nu se prinde crap pe apa rece la porumb eu va spun ca nu este adevarat,data viitoare va spun o reteta pentru apa rece tot cu porumb sa se oftice baietii care se dau grozavi pe balta.
|
|
pus acum 11 ani |
|