FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA RAPITORI - DISCUTII GENERALE / Monturi pentru Salau cu pestisor viu..  
Autor
Mesaj Pagini: 1
paradoxx_ady
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
Salut baieti si bine v-am gasit, sunt nou aici pe forum si nou in aceasta breasla a pescarilor sportivi. Am o rugaminte si o intrebare in acelasi timp o rugaminte la voi. Maine vreau sa merg pe baraj (Varsolt - Salaj) la salau. E prima data cand dau la rapitori. Ma ajutati cu o montura buna pentru pestisor viu.
Multumesc....


pus acum 15 ani
   
Ovi_1919
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 376
    salut si bine ai venit

de ce nu incerci la artificiale?

Infine pai  ai nevoie de o pluta mare preferata mea cea culisabila cu gaura prin ea ,2 stopari o struna o ancora si multi pestisori iar in continuare fir intins


pus acum 15 ani
   
filica ciutac
Vizitator



montura cu pestisor viu la salau este simpla.in caz ca apa este cu curent .pe firul principal atasezi un vartej triplu.In josul vartejului 25cm fir un numar inferior celui de pe coloana la capatul caruia ai plumbul.de pe ochetul paralel cu fundul apei plecand forfacul de ~35-40cm apoi pestisorul(in general albitura)prins de buze.unii al mai prind de dorsala,la pluta poti da simplu cu pluta tip stilou,avand firul prin interiorul plutei,plumb culisor,stoper ,vartej,din nou ~35cm forfac si carlig argintiu marime2-5 cu tija lunga.se poate da la pluta si cu plumb mai greu ca pluta ,plumbul pe fund ,la semi asteptare.,

pus acum 15 ani
   
paradoxx_ady
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
Mersi mult baieti  dar din pacate azi vremea nu a fost de partea mea si iata-ma inchis in casa 

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la