FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Lista de useri | Reguli | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT PESCUITUL | POZE PESCUITUL

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
Thedark15
Femeie
21 ani
Bacau

cauta Barbat
25 - 46 aniMOBILA TRADITIONALA PICTATA
Clic aici......intra si comenteaza daca iti place ce vezi

FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA RAPITORI - DISCUTII GENERALE / Monturi pentru Salau cu pestisor viu..    
Autor
Mesaj Pagini: 1
paradoxx_ady
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 31-01-2009
Postari: 3
Salut baieti si bine v-am gasit, sunt nou aici pe forum si nou in aceasta breasla a pescarilor sportivi. Am o rugaminte si o intrebare in acelasi timp o rugaminte la voi. Maine vreau sa merg pe baraj (Varsolt - Salaj) la salau. E prima data cand dau la rapitori. Ma ajutati cu o montura buna pentru pestisor viu.
Multumesc....


31-01-2009 11:17:04
   
Ovi_1919
Pe lista neagra

Inregistrat: 27-12-2008
Postari: 376
    salut si bine ai venit

de ce nu incerci la artificiale?

Infine pai  ai nevoie de o pluta mare preferata mea cea culisabila cu gaura prin ea ,2 stopari o struna o ancora si multi pestisori iar in continuare fir intins


31-01-2009 22:23:28
   
filica ciutac
Vizitatormontura cu pestisor viu la salau este simpla.in caz ca apa este cu curent .pe firul principal atasezi un vartej triplu.In josul vartejului 25cm fir un numar inferior celui de pe coloana la capatul caruia ai plumbul.de pe ochetul paralel cu fundul apei plecand forfacul de ~35-40cm apoi pestisorul(in general albitura)prins de buze.unii al mai prind de dorsala,la pluta poti da simplu cu pluta tip stilou,avand firul prin interiorul plutei,plumb culisor,stoper ,vartej,din nou ~35cm forfac si carlig argintiu marime2-5 cu tija lunga.se poate da la pluta si cu plumb mai greu ca pluta ,plumbul pe fund ,la semi asteptare.,

01-02-2009 04:33:57
   
paradoxx_ady
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 31-01-2009
Postari: 3
Mersi mult baieti  dar din pacate azi vremea nu a fost de partea mea si iata-ma inchis in casa 

01-02-2009 09:51:52
   
Pagini: 1    
Mergi la
Forum Gratuit


 Termeni si conditii . Confidentialitate