FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT STATIONAR / Ajutor achitionare varga pt pescuit la pluta!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
DanutZ
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 612
Recent am fost la un pescuit cu pluta,pe rau si pot spune ca m'a captivat frumusetea acestui stil.....neavand o bolognieza sau batz de match am folosit un bat de spin...de 3 m.Ma gandeam sa'mi achizitonez un batz de max 4-4.2 m pt acest stil de pescuit.muleneta o am deja.Vreau sa aiba cat mai multe inele,actiune pana in 40 grame si sa nu coste peste 100 lei pt ca nu vreau sa investesc bani in stilul acesta de pescuitdaca ma poate ajuta cineva ii raman indatorat

pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



Acum depinde si dupa ce vrei sa dai. In general sunt de preferat liniile pana la max 0.20,carlige cat sa incapa 3-4 viermusi (nu stiu sa iti spun un nr exact pt ca depinde si de gama din care fac parte). Foarte multe detali eu nu stiu sa iti dau,dar sa stii ca trout te poate ajuta mult mai bine in domeniul asta.

pus acum 15 ani
   
DanutZ
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 612
da,stiu.....dar trout este plecat,nu?

pus acum 15 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750

draqdevil a scris:

da,stiu.....dar trout este plecat,nu?

Sal Dane da sunt plecat din tzara nu si de pe forum...asa ca daca vrei sa te ajut la alegerea unei vergi pt.match putem dincuta pe privat.Deja am vazut ca ai descris in parte caracteristicile unei vergi match.Pretzul insa...la 100 lei nu cred ca te poti astepta sa cumperi ceva foarte bun.Parerea mea.Poate doar un second hand dar nu te sfatuiesc.


pus acum 15 ani
   
DanutZ
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 612
pai...lasa'mi si mie un id de mess,ceva k sa'ti arat ce am gasit

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la