FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT STATIONAR / Nada pt caras  
Autor
Mesaj Pagini: 1
flavius angling
Vizitator



In urmatoarele randuri am sa va prezint o nada pt caras


1kg - alune
1kg - canepa
1kg - biscuiti
1kg - pesmet
1kg - malai
500g - seminte de floarea soarelui
500g - seminte de dovleac
500g - zahar pudra

Modul in care se prepara este urmatorul:

    Canepa si semintele le prajiti la foc moderat timp de 10 min si le amestecati continuu. Odata cu prajirea semintelor  puteti coace in cuptor timp de 20 min si alunele pana devin usor aramii Toate aceste 4 componente au rolul de legare,dar si de aromantizare datorita mirosului.
    In continuare vom da biscuitii prin masina de tocat impreuna cu semintele de canepa. Dupa ce terminam cu cele doua treceti restul semintelor impreuna cu malaiul si pesmetul. Odata incheiata faza maruntitului amestecam toate ingredientele intrun vas sau le puneti intro punga ceva mai mare si scuturati bine punga. Dupa aceasta operatiune adaugati zaharul pudra si  amestecati iarasi totul sa se omogenizeze.
    Toata nada asigura pescuitul pt 3 partide de pescuit.
    Cand ajungeti pe balta udati nada treptat pana devine ca si o plastelina si puteti face nadirea incepand cu 5-7 bulgari de marimea unei mingi de tenis,iar dupa aceea din 2 in 2 ore  cate 3-4 bulgari de marimea unei mingi de png-pong


pus acum 15 ani
   
Neamtul
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Salut,e primul meu post pe forum.Toate bune si frumoase,DAR,de unde sa procur canepa?Se gaseste in magazinele de pescuit,alimentara sau unde?Chiar n-am vazut pana acum.

pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



salut si bine ai venit....speram sa iti placa forumul nostru si sa aflii ce te intereseaza si ce vrei sa stii!  canepa gasesti in piete si un unele magazine de pesuit.... poti folosi si asa ceva

pus acum 15 ani
   
Maryus
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 570

Neamtul a scris:

Salut,e primul meu post pe forum.Toate bune si frumoase,DAR,de unde sa procur canepa?Se gaseste in magazinele de pescuit,alimentara sau unde?Chiar n-am vazut pana acum.



este canepa in magazinele de pescuit....
samanta de canepa si la sac....

   


pus acum 15 ani
   
Daniela
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 3
Si ai prins ceva cu aceasta nada? :d

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la