FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / MOMELI SI NADE PENTRU CRAP / Reteta boilesuri...home made  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
ciptes
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 95
Eu vorbeam de balti nu de Dunare. Nu toti avem Dunarea langa nio dar avem balti si pe ele eu cred ca mamaliga este buna la inceput dar dupa ce momesti cu boilles dupa un timp este net superior. Este parerea mea.

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
iar eu ti-am recomandat o reteta de boilies home-made , parca topicul asta se numeste retete boilies home made , daca vreau sa cumpar ma duc la magazin
ps: nu am dunarea aproape , bat cam 400 km de cateva ori pe luna


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
ciptes
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 95
Am sa incerc reteta dar am sa incerc sa o imbunatatesc cu parte lichida si in vara am o balta salbatica care vreau sa o incerc. Si eu pana la Dunare la Orsova(cel mai aproape) am vreo 350 daca nu mai mult. De aceea nu ma duc decat odata pe an in rest pe baltile din judet la mine(HD) sau Arad si SIbiu.Stima !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Salut.Ma uitam acum pe alte forumuri unde se face reclama la bile(si pentru EA).Se intimpla acum fro 10-12 ani.Intr o iarna avind tot ce ne trebuia,ne am apucat de "treaba"...home made...ingredientul principal..gris+1001 "mosmoande"...si am tot facut.Raportat la pretul de atunci al benzinei c am...150 l....primavara si la inceputul verii,nu a facut"servici".Zis si facut.Basca ca erau c am "beton"si le gauream cu "bormasina".Sa le aruncam nu ne venea!,si ...prin august hai la calarasi....am luat si "sacii"...erau, dupa "Florica",3-4 locuri unde nu era asa mare curent,a urmat"deversarea"!Am oprit cred ca 10-15 kg......si pe el....
Se prindea la orice, la "bile" nu!Dupa 3 zile "viteza" acasa.Au trecut 10 zile,si hai....
printre noi, un perseverent,care sa dus glont "pe locuri",si a oprit 3-4 kg,restul le va aruncat momeala...ce a urmat in cele 3 zile!?...recital...majoritatea "punctabili"...ce mai "super"!!!!
Am ajuns acasa..."claca",munca,productie,"investitie....uscare si in "cuptor"(era sfirsit de august),........si pe el....am fost 9.....la "bile"...:2+mult la 1-1,5 kg,in rest "mamaliga" a facut legea(punctabili)......adevarul!?:
ARE SI EL...POFTELE LUI!!!!....iar noi trebuie sa le gasim!
ps nu am mai incercat de atunci decit cu cele din "comertul socialist"(rar...)...acum cu 35 ron(kg)....fac si :"mamaliga cu frisca"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "multa"..cele bune
ps 1...a.m.r......33 zile....!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Filica, mai multe explicatii te rog la reteta asta . Adica mod de preparare...


-------------------------------------------------------------------
MIX

20% L.T. 94 FAINA DE PESTE PTEDIGERATA

20% FAINA DE HERING

20% IZOLAT PROTEIC DE SOIA

10% SEMINTE DE PASARELE

10% VITAMELO
5% robin red

15%gluten de grau
0 lingura rasa sare de mare,o lingura rasa de drojdie de bere,o lingura rasa de albumina din oua,i lingura rasa ciprivit si una de betaina
PARTE LICHIDA
10OUA,25ML ULEI SOMON,15ML KELP EXTRACT,15ML GLM ESENTA,10PICATURI DE EXTRACT DE PIPER NEGRU,,,,,,DUPA CE SE SCOT DE LA FIERT PANA LA RACIRE SE PULVERIZEAZA DEASUPRA BILELOR MINAMINO~15ML LA KG


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 13 ani
   
sorinelo6
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 3
Frumos forumul pacat ca nu are mai multi vizitatorii,pe la noi e slabut pescuitul mai ales in nord

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

sorinelo6 a scris:

Frumos forumul pacat ca nu are mai multi vizitatorii,pe la noi e slabut pescuitul mai ales in nord



Pai nu prea e promovat..daia. 


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

sorinelo6 a scris:

Frumos forumul pacat ca nu are mai multi vizitatorii,pe la noi e slabut pescuitul mai ales in nord

Ai mp!


pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Am si eu o intrebare am reusit sa fac si eu cateva boilesuri dar cred ca le-am facut prea tari deoarece se topesc foarte greu in apa, apa dupa 3-4 zile pot sa le sfaram cu mana, daca le las asa in paharul cu apa ar putea sa reziste si mai mult...

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
Nelutu
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 46
Ionut, ce fel de boilles-uri ai facut? Cu ou si le-ai fiert? Atunci este normal sa se intample ce ai zis tu, n-ai facut solubile ci bile tari. Daca vrei sa faci bile care sa se dizolve in apa atunci trebuie sa folosesti asa numitul lapte de porumb, in proportie de 300-400ml/ kg. de mix, diluat cu o cantitate egala de apa calduta. In functie de cat de repede vrei sa se dizolve, maresti sau micsorezi proportia de lapte de porumb, adica daca vrei sa se dizolve mai repede atunci folosesti mai putin lapte de porumb si mai multa apa si invers!

pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Ma bucur ca au iesit bine ma temeam de faptul ca sunt prea tari, o sa incerc reteta cu lapte de porumb...pe acestea ma gandeam sa le pun in dip cam inainte ce 2-3 zile inainte de a merge la pescuit.

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
Nelutu
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 46
Am uitat sa precizez ca solubilele, adica cele cu lapte de porumb, nu se fierb, pur si simplu se lasa la uscat undeva unde sa nu bata soarele (vara ma refer) si sa fie un aer mai uscat si destul de ventilat.
Bilele fierte poti sa le pui in dip si de acum, nu au nimic daca stau in dip mai mult timp. Eu am bile dipuite de anul trecut, in functie de balta la care merg la pescuit aleg care borcan, cu ce aroma si compozitie cred ca se potriveste mai bine pe balta respectiva si il iau cu mine.  


pus acum 13 ani
   
LUPA
Membru

Din: Cluj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
  Ii incompleta reteta .... mai bine o mai diversificam : Faina peste 300g / gris 150g / soia 150 g / chili 100 g / malai 150g / guma arabica pudra 20 g / lapte praf 130g ......  oua amestecate cu lapte de porumb si daca vrem aroma si ne permite buzunaru merge Indian Spice ( big fish italia ) 

pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la