FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / BAZAR PESCAR - VANZARI , CUMPARARI / Vand Fir Berkley Trilene 100% Fluorocarbon  
Autor
Mesaj Pagini: 1
MrPike
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 47
De vanzare o rola de Berkley Trilene 100% Fluorocarbon - Clear
Rezistenta la nod/Lungime
10 LB / 110 YD
4,5 kg / 100 m
Diametrul firului
0,012''/ 0.304 mm



Firul nu are nevoie de prezentare dar totusi pentru cine nu stie iata cateva scurte informatii:

Firul Trilene beneficiaza de un invelis special de fluorocarbon ce-l face aproape invizibil in momentul contactului cu apa, astfel incat pestii nu il pot observa. Acesta ofera pescarului avantajul unei prezentari foarte discrete ce garanteaza mai multe atacuri si, implicit, mai multe capturi, de multe ori chiar de mari dimensiuni, stiindu-se faptul ca pestii de talie mare sunt, in general, foarte suspiciosi.
Cu un tratament siliconic special, Trilene are o memorie foarte redusa, ramanand, in acelasi timp, extrem de suplu, pentru a facilita lanseuri lungi si precise.

Eu il folosesc ca leader atunci cand dau la dintosi dar si cu alte ocazii.

Am cumparat doua role si una o vand pentru a-mi recupera o parte din cheltuielile de transport. Rola e cumparata din Anglia, e noua sigilata.

Pretul pentru aceasta rola este de 35 lei.

La magazinele online din Romania gasiti Berkley Trilene la 20 lei insa doar la rola de 50 m si cu o rezistenta la nod mult mai mica.

Modificat de MrPike (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
MrPike
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 47
Se poate inchide. Multumesc!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la