FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k din Giurgiu
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUITUL PE RAURI (altele decat Dunarea) / Cateva sfaturi - raul Catalina , Baia Mare  
Autor
Mesaj Pagini: 1
andreiy
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salut,planuiesc sa ma duc maine la pescuit pe un rau (catalina,de pe langa Baia Mare).In zona unde vreau sa ma duc eu sunt destul de des intalniti rapitori(clean,stiuca,avat),problema e ca cu atatea ploi precis raul e murdar.Ideea e ca vreau sa dau si dupa rapitor,mai precis dupa stiuca,si cum e asa de murdara nu stiu sigur cum sa abordez problema...sa dau la pluta cu pestisor(fara plumb doar pluta si inaintas) sau sa dau dupa dansa la fund cu pestisoru?.Merci
P.S scuze daca mai este un topic gen si nu la-m observat.


pus acum 12 ani
   
Paul!Kraut
Membru de baza

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 90
Cu pestisorul nu se da nici la fund nici la pluta. Foloseste tble, zgarciuri, plastice si e bine.

_______________________________________
Pe garla...pe balta...

pus acum 12 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Paul!Kraut a scris:

Cu pestisorul nu se da nici la fund nici la pluta.


De ce?


pus acum 12 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

andreiy a scris:

vreau sa dau si dupa rapitor,mai precis dupa stiuca,si cum e asa de murdara nu stiu sigur cum sa abordez problema...sa dau la pluta cu pestisor?
Salut ! La vremea asta , daca ai noroc sa dai de stiuca o gasesti la pestisor ( momeala vie ) . Tablele ....... primavara si toamna . Si-ti scad sansele pe ape tulburi indiferent la ce-ai da . Stiuca mizeaza mult pe vaz ( spre deosebire , de exemplu , de somn )

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la