FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU CRAP / baitrunner 6500b vs super baitrunner 10000 xte-a  
Autor
Mesaj Pagini: 1
marian_popescu
Membru activ

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 56
stiu ca, tehnic vorbind, superbaitrunner are mai multe avantaje: asezarea firului, rulaj mai lin, ceva rulmenti in plus etc...

as dori, in schimb, parerea celor care au folosit shimano baitrunner 6500 b. Pentru ca pe net, mulineta asta apare numai in driluri cu pesti uriasi. Chiar este atat de puternica ( in special in raport cu super baitrunner 10000)?
baitrunner-ul are tambur de rezerva?
in situatia in care as folosi-o si pe balta, la crap, ceva probleme in lanseuri la distante mai mari, peruci etc...?


pus acum 12 ani
   
toteu01
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 55
NU GRESESTI CU NICIUNA DIN ELE!    !!eu am 2 mulinete 6500b----sunt parfum-Vin cu tamburul de pe ele,fara tambur de rezerva..In caz ca vrei tambur de rezerva acesta trebuie comandat separat..Au spoolul(tamburul )adanc--sunt foarte fiabile,,dupa parerea mea situandu-se peste xtea!!
multi pescari o folosesc pt pescuit la rechin ,,tuna de pe barca sau somn pe Ebro in Spania  fiind foarte puternica!!!
rezista cu brio si la pescuitul pe apa sarata cu minimum de efort pt intretinere in sensul ca trebuie spalata dupa folosire!!
daca ai posibilitati avand in vedere ca te referi doar la pescuitul crapului nu gresesti nici daca  INCERCI SA CAUTI cauti big baitrunere long cast---!!BBLC--SUNT FIABILE SI FOARTE ROBUSTE IN PESCUITUL CRAPULUI!!


pus acum 12 ani
   
marian_popescu
Membru activ

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 56
baitrunner 6500 mi se par unele dintre cele mai frumoase din lume, alaturi de daiwa ss 3000. am vandut de curand un penn 850 ssm si vroiam sa il inlocuiesc cu ceva mai practic. mai am doua super baitrunner 10000, foarte bune, nimic de reprosat, si probabil ca mi-ar fi mai util inca un super br decat un br 6500. l-as folosi si la somn, in cazul in care ajung la dunare in urmatorul secol, dar si la crap. e greu sa te loveasca un nautil pe la noi si sa nu ii faci fata cu super br 10000

dar ...dragostea e mare. am comandat un br 6500. abia astept sa vina


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la