FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
madalina69 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Iasi
cauta Barbat
23 - 35 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT STATIONAR / sfat mulineta daiwa crossfire  
Autor
Mesaj Pagini: 1
iulianm
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Buna ziua la toata lumea, va rog sa-mi spuneti si mie daca daiwa crossfire 2500  este o mulineta buna pt. match. mentionez ca de anul acesta am trecut la aceasta metoda de pescuit si vreau si eu niste sfaturi de la cei care pescuiesc cu match. multumesc anticipat


si am mai vazut la arw.ro o telematch master xtr bolo la 3.9m ( oscilez intre telematch si lanseta match din 3 bucati) nu stiu ce sa aleg va rog sa ma ajutati cu parerile dvs.

Modificat de iulianm (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la