FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LEGISLATIE PESCUIT / camparea in delta  
Autor
Mesaj Pagini: 1
piticu'13
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Suntem pescari ?
Ce ne place ?
Campare in delta = braconaj =poluare ?
Pescuitul pe ape salbatice ne batem in poze , si ...
,,Da, da, da,  o sa contemplam stiuca la muzeu'' porniri ancestrale cunoastem , le placem , ne injuram pe forum dar fie ca ne place sau nu suntem exclusi din locuri care din ce in ce mai multi suntem scarbiti sau restransi sa mai ajungem.
Se ridica masina de pe un loc unde acum 2 saptamani nu exista nici un semn de parcare interzisa  si ...?
Si platesti ca ... cu toate ca nu exista un loc de parcare zona respectiva .
Pe asta mizez si eu cat de .... sa fiti sa se fure asa o locatie minunata doar prin ,,legi de cofetarie turceasca''  si retete de ,, ciocolata ''
Astept injuraturile sau pareri pro sa stiu daca anul acesta fac un concediu ca in ultimii 20 ani pe malul nostru de Dunare sau ca toata lumea buna, fug pe malul celalalt de Dunare,  Bulgaresc -Ucrainian ce mai conteaza ?
Turism sa fie -La cine si pentru cine hotaresc altii  nu?

Trebuia sa scriu bulgareste ?


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bogdane , intradevar este un subiect sensibil , si pe cat este de sensibil pe atat de ignorat descoperim ca este . Ca multe alte valori din tara asta .... privim neputinciosi la faptul ca ne este limitata bucuria de-a beneficia de splendida Delta a Dunarii .

E dureros sa vedem cum anumiti ,, capi " de carton ai acestei tari au zamislit aberatii de legi cu care sa ne instraineze si sa ne indeparteze de lucruri pe care le iubim . Este frustrant sa nu putem beneficia de minunatiile tarii asteia , sa nu mai putem avea acces la ele .

Insa nu-i tarziu sa facem ceva in sensul asta . Important este sa ne grupam sub un ,, steag " si sa ne spunem off-ul in unanimitate . Dar s-o facem in asa fel incat sa fie luat in seama , s-o facem unde trebuie , sa nu facem din acest subiect al tau , din acest topic , o alta ,, galceava " de forum sortita sa putrezeasca prin arhivele entitatilor electronice .

Zic eu ca ar trebui sa asteptam reactiile pescarilor , ale iubitorilor de natura si de frumusetile acesteia , sa concentram eforturile in sensul dorit , sa reusim sa dovedim ca n-a fost Revolutia din '89 ultimul lucru ,, smuls " de catre multime legiuitorilor .


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

piticu'13 a scris:



Trebuia sa scriu bulgareste ?

Nu, romaneste. Bine ai venit!


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la