FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / SCULELE SI ECHIPAMENTELE NOASTRE DE PESCUIT / Un sfat:D  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ali
Membru activ

Din: Campulung muscel,Arges
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 38
As vrea sa stiu daca o lanseta din 2 buc. din fibra de sticla este mai buna decat una din carbon telescopica..si inca ceva e rezistenta fibra de sticla?  

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Ai accesul interzis la discutiile din forum pentru o saptamana , timp in care ai tot timpul sa descoperi toate topicurile si discutiile noastre purtate in acestea . Cu siguranta am discutat despre lansete , despre tipurile acestora , despre diferenta dintre fibra si carbon .

Deschizi alandala tot felul de topicuri noi in timp ce , repet , AVEM DEJA aceste discutii purtate sau pe rol .

Asadar tinere , 7 zile ...... LECTURA PLACUTA !

.........................................

p.s. Ai exagerat peste masura !


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Pentru inceput ia aici sa ai ce citi :


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator



ca sa i ce citi,,ma risc sa-ti scriu!!!!Nici o companie nu face lansete pt a se face de ras!!!daca pescuiesti la spinning,,,la crap unde ai deschidere-lac,rau mai larg cu curent domol,,lac de linistire,,baraj---atunci pentru placerea de-a pescui sigur ai nevoie de carboane,,carbon grafit,,compozit((carbon si fibra de sticla)).....
In caz ca dai in cioate,,pescuiesti la peste mare din barca,,pescuiesti pe mare sau ocean si-ti trebuie un fel de par cu care sa tragi rapid pestele spre tine si care sa reziste mai bine la forfecare. si atunci ( si din cauza pretului) optezi pt fibre de sticla desi sunt sumedenie de variante de bete din carbon  care au fibra de sticla doar la varfuri,,batul respectiv plecand de la un cotor de carbon,,continuat cu compozit si terminat cu fibra de sticla la varf!!toti cei care pescuiesc de peste 20-25 ani,,adica au prins ""revolutia""fiind deja pescari,,ati pot spune c-au avut pe mana zeci de astfel de bete(din fibra de sticla)--cu care s-a luat peste mult si mare!!!insa lumea se schimba si au aparut tot felul de transformari,,atat la bete cat si la mulinete,,devenind mai usoare,,silentioase,,avand capacitati uneori de neimaginat  acu 20 ani!!Recent am bagat la stiuca un bat korum de 2lb,,de nevoie!!adica am facut cam ce nu-i indicat sa faci cu un astfel de bat,,la stiuca fiind ncesar un bat mai puternic care sa-ti permita sa lansezi pestisorul~150--200grame si-un plumb de ~60gr!!am luat o bucata care mi-a facut batul aproape colac
nu mi-am imaginat ca un carbon poate sa se indoaie atata!!!pe ocean am ceva de genul asta 


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la