FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / BAZAR PESCAR - VANZARI , CUMPARARI / Barca gonflabila 3,10+motor electric si acumulator  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ceacanica.ro
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Vand barca gonflabila 3,10m ,podina tego detasabila,placa motor ,3 compartimente,chila gonflabila,motor electric Yamaha 12v, acumulator Varta 110Am\h ,acumulatorul are 1,5ani si este folosit doar la pescuit,duce lejer 8h la pescuit.minicompresor 12v,pompa ,vasle.Vand la pachet la pret de 2500ron.Nu accept schimburi.

barca gonflabila 3,10+motor electric acumulator vand barca gonflabila 3,10m ,podina tego motor

54KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut ! La un pret pentru fiecare-n parte te-ai gandit ? Ma intereseaza barca . Daca o dai singura da-mi , te rog , ceva detalii consistente despre ea .

pus acum 13 ani
   
ceacanica.ro
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Barca a fost confectionata pentru Armia Romana la Pitesti,  are placa pentru motor si suporta lejer un termic de 10cai ,materialul este superrezistent la pietre agataturi stuf si orice obstacol intalnesti pe Dunare si alte lacuri,acum sa fim seriosi daca dai cu ea in sarma de 10 sau o dai la apa tarata pe piatra colturoasa  banuiesc ca poate se gaureste dar....!Pret separat ar fii undeva la 1500ron barca ,motorul este din doua componenta adica ,comanda este de la Yamaha iar motorul este MinKota .Pret motor 500ron,acumulatorul are 1,5 ani a fost folosit doar la pescuit este Varta 12V-110Amh-800A, autonomia este undeva la 8h mers nonstop [poate ca exagerez putin]pret 500ron.La acest pachet se adauga un minicompresor la 12v cu care se unfla barca in 10min[pe proba nu vorbe in vant] ,pompa debit mare de aer si o pereche de vasle.Cam atat ! Multam de raspuns

pus acum 13 ani
   
ceacanica.ro
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Barca!

barca gonflabila 3,10+motor electric acumulator barca!

3.5KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ceacanica.ro a scris:

..........Cam atat ! Multam de raspuns


Nope ! Nu-i chiar asa ! Greutatea barcii ( guma + podina impreuna ) ? Dimensiunea acesteia ( m3 aproximativ , sau daca nu asa un aproximativ in cm ) . Ai la barca kit de reparatii ? Si astept o poza-detaliu a vaslelor si a strapazanului .

Astept pe MP ultimul pret pt barca .

Mersi si eu !


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la