FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / SCULELE SI ECHIPAMENTELE NOASTRE DE PESCUIT / Ultima mea achizitie ... controversata  
Autor
Mesaj Pagini: 1
fatdaddy
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 748
Dupa cum am scris si in topicul lui DanutZ, mi-am cumparat o mulineta de cast Abu Garcia Ambassadeur C3 la sfatul lui (ii multumesc, scula arata ca una care te tine o viata si in plus scrie pe ea "made in Sweden"   si nu scrie "made in china" ) . Am fost un pic temator, ptr ca nu toata lumea reuseste sa lanseze cu mulinetele astea pe invers. Bineinteles ca la prima lansare am facut o "peruca" imensa.De o saptamana ma antrenez prin curte cu fir de 0.35 si o lingurita Gipo de 13 gr, tinand cont de sfaturile pe care le-am primit de la cineva: sa controlez tot timpul firul cu degetul si sa reglez frana de lansare. Astazi dimineata, cu exceptia primei lansari, am reusit sa fac 20 de lanseuri consecutive fara "macrame"-uri, din ce in ce mai lungi. Din experienta am constatat ca lansarea iese relativ bine, daca frana este reglata in asa fel incat , daca ti batul la 45 de grade si eliberezi piedica, naluca sa fie la limita caderii libere dupa care sa lansezi cu putere si fara retineri, iar in momentul in care da semne ca lingura vrea sa cada vertical si nu mai trage firul ca aceeasi putere, sa blochezi cu degetul.

......................................................................................................................

Ii rog pe cei cu experienta in domeniu, sa ma corecteze daca gresesc si eventual sa-mi mai dea niste sfaturi !
Multumesc


_______________________________________
azi maine si defibrilatoarele o sa functioneze cu fisa, sau bancnote


pus acum 13 ani
   
fatdaddy
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 748
Ma perfectionez, asta e clar ! Am reusit sa arunc cu o "irlandeza" vreo 35 m ! Si fac zeci de lanseuri fara peruci ! Mai nasol cand schimb naluca cu una de alta greutate. Reglez frana bine, zic eu, dar dificultatea vine din modul diferit in care se incarca batul.
Probleme mai mari am la aruncarile scurte...

Are cineva sfaturi ?

ultima mea achizitie ... asta clar reusit arunc vreo fac zeci lanseuri fara peruci mai nasol cand

33.1KB


_______________________________________
azi maine si defibrilatoarele o sa functioneze cu fisa, sau bancnote


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la