FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT - SPINING / Zhibo 2,10 ..... fara varf .  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Domnilor , azi am pocnit varful unei Zhibo Spinning 2,10 , act 9 - 27 g . Era o varga bunuta , pentru cat dau eu la spinning se plia perfect pe nevoile mele , chiar am facut ,, serviciu " cu ea . A prins destul peste .

I-am pocnit .... exact varful la 2 cm mai sus de inelul 2 . Am scurtat varga pana la inel ( intentionez sa il schimb , sa-i pun inel de varf ) si a rezultat o varga ..... Zhibo spinning de 2,0 m .... nu stiu cate g act . La prima vedere pare a fi ceva mai rapida , mai ,, nervoasa " putin . Precizie ..... categoric mai buna decat cu varianta initiala ( culmea ! ) .

Fara discutie la actiune mai pot acum adauga inca putintele grame . Cate ? Cate imi recomandati voi cei ce sunteti mai familiarizati cu spinningul si cu genul asta de accidente/modificari de varga ?

O ultima intrebare : sa o las asa cum a ajuns ( mergand pe principiul ,, Tot raul spre bine " ) sau sa ma straduiesc sa-i fac rost de piesa sparta ?

Mersi anticipat .


pus acum 13 ani
   
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Mihai, dupa umilele mele cunostinte ai 2 posibilitati:
1. o lasi la lungimea rezultata insa trebuie sa-i repozitionezi toate inelele => o lanseta cu actiune mai mare si probabil mai rapida dar mai putin senzitiva decat a fost intreaga.
2. o repari daca ai segmentul rupt.
Varianta a doua... nu-i prea recomandata deoarece nu va mai fi ca originalul.


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
avand in vedere ca spinning-ul este o activitate secundara in pescuitul pe care-l practici,cred ca ar trebui sa-i pui inel de varf ,cum ai spus de fapt chiar tu si sa o folosesti asa in continuare.
parerea mea (de nespecialist)este ca nu merita sa repozitionezi toate inelele!
stima


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
de ce nu incerci la service la Aroow ? te coafeaza am eu un nr. de telefon  si sigur i-ti gaseste ....macar inlocuitor !!!!!

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Valy , azi am fost pe ,, Canalu' fara capat " , exact unde-am dat cu tine . Am testat-o in noua varianta ( de 2,0 fix ) si ..... face serviciu !

Varga ramana asa cum e !!!!

Multumesc tuturor celor ce s-au implicat in topic .       

p.s. Ea ar fi adus mai multi avati la barca , insa spre deosebire de randul trecut acestia au fost mult mai slab prezenti la naluca . Stiuculite ..... niciuna . Dunarea cu 60 cm peste cat a fost data trecuta , tulbure rau , frig ,, ca la balamuc " , vant ... si mai si , ...... concret : Fiasco !


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la