FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUITUL PE RAURI (altele decat Dunarea) / Pescuit pe .........Vedea  
Autor
Mesaj Pagini: 1
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
Dupa cum stiti .....cativa dintre voi ,Vedea este un ......parau care trece si prin Alexandria locul meu de  ....bastina .Ca ,pescuit slab de tot . In afara de cativa care se tot .....si tot omoara carasuta si pitrocul de dimensiuni.....  standard pt., (cat degetul ).,nimic iesit din peisaj pana acum .A ,UITASE-M , AMARATA SE VARSA IN ......DUNARE SI IN ZONA RESPECTIVASE CAM PRINDE SI ....PESTE!!!!!Aseara stateam de vorba cu un ......, ,pescar
" ce credeti ca aflu ? Sare AVATUL IN VEDEA DE SPUI CA-I IN DUNARE !!!! RESPECTIVUL A SI PRINS CATIVA LA JUMA DE KG. MI-A MAI SPUS CA ,,DACA VREI SA STII SE PRINDE SI CRAP (TOT INTRAT DIN DUNARE) SI LA 3 KG.SI NU FOARTE ....RAR .ASA CA ....AZI DUPA CE VIN DE LA MUNCA .DAU O FUGA SA VAD DACA AVATII DE AICI AU AUZIT DE ...MOARTEA AVATULUI ,CINE STIE CE ....SURPRIZA O SA AM ????
LA AFLAREAA VESTII ,A DAT SI PISICA PE............SPATE !!!!!!

pescuit dupa cum stiti dintre voi ,vedea este care trece prin alexandria locul meu de  .ca MEMBRU DE ONOARE

35.3KB


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la