FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / MOMELI SI NADE PENTRU CRAP / Mamaliga  
Autor
Mesaj Pagini: 1
D_G_N
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41
Am cautat peste tot pe acest forum si nu am gasit nici un topic dedicat acestei momeli. Propun o discutie despre mamaliga, retete, moduri de preparare, depozitare, mamaliga in ac si mamaliga pe post de nada. Ce retete stiti, cum o preparati ca sa  stea in ac  si sa nu fie faramicioasa, ce ingrediente bagati in ea ca sa muste pestele?

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Dar ... e bine venit si acest topic . Astaptam dezvoltarea acestuia .


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator



ar fi interesant dac-am vorbi de paste in general!!inclusiv mamaliga,pasta de branza pt mreana,,,paste pt crap....

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114


pus acum 13 ani
   
Ali22
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 3
retete, moduri de preparare, depozitare, mamaliga in ac si mamaliga pe post de nada. Ce retete stiti, cum o preparati ca sa  stea in ac  si sa nu fie faramicioasa, ce ingrediente bagati in ea ca sa muste pestele?


__________________________
AAA


_______________________________________
http://www.solitaire-champ.com/download ... taire.html

pus acum 10 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Ali22 a scris:

retete, moduri de preparare, depozitare, mamaliga in ac si mamaliga pe post de nada. Ce retete stiti, cum o preparati ca sa  stea in ac  si sa nu fie faramicioasa, ce ingrediente bagati in ea ca sa muste pestele?


In primul rand ..... SALUT ! ( nu era firesc sa faci tu asta la venirea-n forum ? )

In al doilea rand ..... forumul , platforma , iti confera posibilitatea de a cauta subiecte . Recte functia "cautare" . Avem postate si discutate zeci de subiecte referitoare la mamaliga si momeli de fix .

In al treilea rand - dar nu ultimul - cine esti tu sa-ti permiti sa "revendici" o informatie pe-aici fara sa fi venit la schimb macar cu un salut , un subiect de cafenea , o .... una-alta ?
Vii aici cu tupeu , ca la bancomat , convins fiind ca suntem d-aia prostii de-ti dam tie mura-n gura retete de mamaligi ! Uite , suntem nitel mai "smecheri" si te lasam cu ochii-n soare !
Vrei o mamaliga "smechera" ? Fierbe sute de kile de malai , pana ti-o veni rau , cum am facut eu ani de zile , si cand ti-i iesi cum trebuie se cheama ca ai nimerit-o ! Bine ?

...................................

Confirma-mi , te rog , faptul ca mi-ai vazut interventia , sa pot dili topicul asta . Se constituie intr-un balast absolut inutil . Ca sa nu mai vorbesc despre turnura jenanta pe care , absolut ostentativ si cinic , i-am imprimat-o !

Pe viitor salutati si prezentati-va civilizat cand treceti un prag ...........


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la