FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / VIDEOCLIP - PESCUITUL / "Noul stil de pescuit"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
flavius angling
Vizitator








Personal ii urasc si nu imi pasa de stilul asta!!!!

Modificat de flavius angling (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
misgurnus
Vizitator



si eu ii urasc, dar pe alte considerente... treaba asta e veche, la ei se organizeaza concursuri de vanatoare de crap(cu arbaleta), premiate. capturile sunt adunate pe mal si arse. in unele state esti amendat daca eliberezi crapul. la ei acesta se considera o specie invaziva, straina de ecosistemele lor , chiar daca a fost introdus intentionat. acum incearca sa scape de el. nu spun ca sunt de acord cu ce fac, dar ce ai spune daca ai da pe o balta dupa crap si ai prinde numai somn african de exemplu?

pus acum 15 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
Ai dreptate Cosmine,unele specii de la noi nu sunt dorite in apele din alte tari,de pilda in Anglia "alien species" specii nedorite sunt:mihaltul,cleanul pitic,bibanul soare,carasul. Daca esti prins ca introduci sau detii specii invadatoare te paste inchisoarea.

pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



Da asa-i. Este o balta in jud timis unde este crap si somn american in ea si daca dai de ex cu boiles solubil la crap risti sa te termine somnu american si sa scoti cate 30 caciula. Am patito de numa numa acolo.


51.3KB


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la