FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM 23 ani
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / "Ecologia"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
""""""""Nu credeam sa ajung vre-o data sa spun ca urasc Green Pace-u, da iaca o fac! Niste imputiti care scot banul pe barba semidoctului de rand. Poate daca as fi in alta tara ar fi altceva, dar aici in Noua Zeelanda is prea tari. Am avut ocazia sa vorbesc cu niste oameni pusi mai sus in functie la GP si spun cu mana pe inima ca sunt niste gunoaie.

1 la mana, aleg subiectele populiste pentru a suge cascavalul din populatie. Nu ii intereseaza "the big picture" ci micile lor lupte pentru salvarea delfinilor sau balenelor (animale care in lantul trofic au importanta 0) pt ca sunt draguti si au priza la public' iar publicu ne da cascavalul.
2 poate va ganditi ca scot banii de acolo si ii folosesc in alte proiecte mai importante ... pix! Tot alea sunt proiectele!
3 daca apuci sa discuti cu ei iti dai seama ca sunt de o incultura grava iar cunostintele de biologie in afara de subiectele "fierbinti" sunt inexistente - pot sa vina rapid cu date socante si mici prelegeri youtube-istice dar nimic structurat.
4 sunt exact ca sectantii la o discutie in contradictoriu! valoarea de adevar a argumentrelor nu conteaza, ce conteaza este daca esti "pro" sau "contra" lor.
5 terapia lor de soc mai mult rau face decat bine celor care intr-adevar lupta pentru protejarea mediului. Uitati-va cum ataca toti oamenii care sunt interesati direct in protectia mediului - pescari, vanatori, pescari profesionisti, etc... Exemplu: in loc de marirea rezervatiilor unde pescuitul este interzis, prohibitie in timpul depunerii icrelor, micirea cotei pt pescarii profesionisti, ect... ei cer interzicerea 100% a pescuitului sportiv si industrial! Adio suport din partea lor si atingerea orcarui obiectiv! Cand puii mei o sa se opreasca omul de omorat animale si plante, o sa mancam toti pamant, atunci o sa incerce sa demonstreze ca daca nu terminam halitul de pamant, o sa terminam Terra - atata timp cat o sa existe bani pe care sa poata sa-i cerseasca.
O futat buha juma un deceniu cu biodiselul si ce bun e el, ca sa nu belim padurea iar acuma au ajuns sa distruga 75% din jungla din Borneo ca sa planteze palmieri de ulei pentru biodisel... Or... da e prea mult de zis aici...

Nu sunt decat o schema de facut banii si de sustinut niste hipioti semiretardati spalati pe creier intr-un mod de viata plin de iarba , calatorind prin toata lumea si cu un motiv sa se revolte! """""""


* articol preluat de pe un forum oarecare.


Printre multe alte discutii , am observat "perdelele" din toate incercarile astea de "ecologizare" . Sa fie doar o iluzie sau ma insel eu?   Sa fie propaganda ? Sa fie niste bani la mijloc ?

Astept comentarii pro si contra pe acest subiect.


pus acum 14 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
PS:

Citez un oarecare:

"""Ecologia e o religie, abia acum te-ai prins? Si da, greenpis sint intre preotii acestei religii. Pacat, pentru ca ecologia adevarata e un scop sau stiinta cit se poate de justificat/a. Sunt destule probleme care nu trebuie judecate dupa gunoaiele care le folosesc ca val propulsor. """




pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la