FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 Profile
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Dragi bugetari...ati belit mielu'  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
s-a decis. salarii mai mici cu 25%, ajutor de somaj si pensii mai mici cu 15%. asta a zis nea traian. acu sa va vaz.

pus acum 13 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Bugetarii ar trebui sa le "multumeasca" celor care i-au votat pe baietii buni.

pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..depinde la care te referi!?....la cei care cistiga..600-800 (si exemple sunt..."girla"sau la cei care au 5000-10000.....
ps...eu unul as desfinta...URGENT..."protocoalele"...(regiile de stat)....si as vinde padurile....(stiti de romsilva)....si sunt mai multe...dar!?


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

Fishbones a scris:

Bugetarii ar trebui sa le "multumeasca" celor care i-au votat pe baietii buni.



Stau si ma intreb daca numai Boc si Basescu sunt de vina. E usor sa ii aratam pe astia cu degetu, dar uitati ca puroiul s-a stans de mult timp.
Totul a inceput cand a venit Iliescu cu ai lui la putere si securisto comunistii au impartit tara intre ei . Au pus mana pe economie pe intreprinderile rentabile, in caz ca nu le-au vandut strainilor pe doi bani in acte.
Curios as fi sa stiu, ce conturi grase au toti, prin paradisuri fiscale, din spagi. Au patronat hotia si de aceea s-a ajuns in situatia asta. Cand au avut bani la buget si-au batut joc de ei pe cacaturi, in loc sa faca investitii.
Credeti voi ca vreunul a ajuns la putere chiar din patriotism. Si-au facut legi pentru ei sa le fie bine lor, asa cum bine spunea Basescu . Voi stiti ce pensii, salarii, au unii bugetari ? Habar nu aveti ! Au folosit fel si fel de tertipuri, acum normal ca nu sunt bani. Legile le faceau ei sau oameni numiti de ei, care sunt la fel de imbuibati.
Fraierii munceau si plateau impozite, in timp ce altii acaparau si devalizau( cazul Bancorex). Cu siguranta multi au pus botul si la Caritas ca si la FNI sau alte jocuri piramidale, si statul adica ei, se faceau ca nu stiu sau erau clientii lor. Cu acesti bani au cumparat terenuri si apartamente, intreprinderi,magazine, vandute mai tarziu pe multi bani sau pe care le mai poseda si acum. Au avut toate parghiile la indemana pentru a se imbogati : Au incarcat aparatul de stat cu rubedenii si progenituri incompetente.
Intre timp au neglijat exporturile si au pierdut piete traditionale si nu au patruns pe alte piete noi. Am devenit o societate de consum si inghitim toate cacaturile, mancare otravita cu E-uri, haine sintetice, suntem datori vanduti si nu stiu in cate mii de ani vom plati datoriile si in ce fel. Nu uitati ca totusi Basescu e primul care a vorbit de sistemul ticalosit si nu cei dinnaintea lui.
Il mananca toti de poponeata cu gandul la osul ce le-a scapat din cioc, ca de... erau invatati cu oscioare bune... Daca legea lustratiei era adoptata in '90 scapam de comunistii din viata publica dupa revolutie si poate eram mult mai departe, societatea se aseza pe baze sanatoase si progresa.


PS: Ca sa aflati care sunt ticalosii, intrebatii cum au facut primul milion. Au abrogat legea 18, legea ce condamna venitul nemuncit, ilicit. De ce, v-ati intrebat ? Si asta nu a facut-o Boc si Basescu. Nu bag mana in foc ca ei sunt sfinti, nu am dovezi, dar cu siguranta sunt curajosi si isi risca reputatia, sa ne scoata din rahat si iau masuri nepopulare la presiune FMI, ca sa mai carpeasca ce mai se poate carpi. Daca nu fac aceste reforme dureroase, ajungem in incetare de plati, ceea ce este un dezastru, mai ales ca noi nu suntem Grecia. Daca citeste vreun economist destept, poate ne spune pe limba noastra, sa integem si noi ceea ce se intampla.

   

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Amin!

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

@didelpro a scris:

......si as vinde padurile....(stiti de romsilva)....si sunt mai multe...dar!?




Pai ce sa mai vinzi didele? majoritatea sunt date. multe au fost defrisate , urmeaza altele...ce sa mai vinzi? au fost altii mai iuti.


pus acum 13 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
corect, hotia se intinde pe muuuuuuult mai mult in spatele vremurilor ce le traim... oare tepes... de nebun a taiat paduri intregi ?
Asta e, hotia a ajuns la acest popor un mod de viata, o dragalasenie spusa chiar si noilor nascuti, o mandrie un rebume considerat in mare parte un merit deosebit. Acum ca unii au furat tevile de irigatie ca altii au devalizat banci sau altii au carat lemnul si fierul tarii la vapoarele din port sau ca unii au pus-o de-un petrol, altii de un complex Europa, altii de un mare sau mai mic market, asta e... nu am vazut nici o demonstratie inpotriva marelui liberal petrolist, nici cand a manarit actiunile rafinariilor, nici cand a manarit vanzarea acestor active nici macar acum... nu am auzit sa fie bagat la umbra si sa i se confiste bunurile furate... nu am vazut o demonstratie facuta inpotriva lui bombonel, si a altor furaciosi.
Nu am mai auzit nimic de petrolul din Irac, nu am mai auzit nimic despre anume conturi de la ceausescu si pana in prezent ale celor ce le tin prin banci straine... In ultimii ani nu am auzit ca guvernul sa angajeze ceva servicii secrete din afara tarii care sa se ocupe de aceste descoperiri si dovedirea acestora.
Practic nu se vrea a se eradica hotia.
E mai bine sa plateasca toti.
Corect, trebuia desfiintate toate agentiile, si multe alte ramuri inactive ale copacului guvernamental....
Dar o sa asistam la demonstratii de strada, la strigaturi inpotriva lui basescu, a lui boc...etc...
Totul se va specula politic. Nu se va face nimic pt popor, in schimb avem o populatie foarte usor de dus de nas si care va participa cu mare enfaza la jocurile politice.
Uitativa la liderii sindicali cat de inplicati sunt in viata politica, cat de legati sunt de anume excroci patentati, ce sume de bani invart si cu cine se bat pe buric... oare astia vor avea aplecare reala spre popor?
Toate nenorocirile se trag din clasa politica.
Poate ca nenorocirea asta va scoate din capul multora clasa politica. Sa dea Domnul.
Poate ca vom avea nevoie de un os domnesc sa puna treburile la punct si sa astupe gura flamanda a politicienilor... Nu stiu alta metoda, dar ceva trebuie facut ca sa reusim sa scapam de acesti sacali nenorociti....


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

dadylures a scris:

Dar o sa asistam la demonstratii de strada, la strigaturi inpotriva lui basescu, a lui boc...etc...


Si revolta asta rezolva criza mondiala? aduce bani in Romania?
A, nu, stai putin, e pe dos.


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

dadylures a scris:

Nu stiu alta metoda, dar ceva trebuie facut ca sa reusim sa scapam de acesti sacali nenorociti....



Singura cale de iesire din aceasta situatie este o lovitura de stat, data de armata. Preluarea puterii cu anuntul ca nu dureaza decat un an doi, pana la stabilizarea situatiei si apoi noi alegeri, fara participarea celor ce au fost implicati in viata politica a ultimilor 20 ani.
Legea martiala in acest timp cu tot ceea ce implica. Schimbarea constitutiei si a unor legi in acest timp cu mentinerea angajamentelor fata de UE si Nato. Predarea puterii catre noii alesi, mai putin catre fostii politicieni care au distrus tara. Altfel nu vad o iesire din aceasta criza morala si economica a Romaniei. Astfel armata si-ar spala rusinea de a fi participat la genocidul din timpul revolutiei si ar demonstra ca este alaturi de popor.
Daca vrei, iti dau si argumente pentru aceasta solutie.  Buna sau rea , cred ca este singura cale.

dragi belit mielu' dadylures scris: stiu alta metoda, dar ceva trebuie facut reusim scapam acesti MEMBRU DE ONOARE

29.4KB


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Apropo de Maresalul Antonescu....trebuie sa gasesc argumentele lui iliescu impotriva Miscarii Legionare , te umfli de ras, nu alta! da, iliescu, ala care a inceput loviturile la picioarele tarii, da!

pus acum 13 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
nu mai am incredere in nici un fel de clasa politica romaneasca. Ce naste din pisica...fuge de catei.....asa ca sa nu amintesc de soareci
La fel de convins sunt si de criza. Criza de la noi este o criza pur romaneasca.
O criza poate ajutata de cea mondiala dar 99% are germeni total romanesti. Ceea ce mai stiu la fel de sigur este faptul ca asa cum se fura in tara asta greu mai poate fi imaginat in alte parti...
Cat timp va venii tot o clasa politica romaneasca, iar incep alegeri, iar vin campanii iar e nevoie de lovele la greu, iar se fura... ca de unde sacii de lovele ca sa furi voturile...
Am tot sperat ca cei tineri din clasa actuala politica vor lupta inportiva sacalilor din propriile partide si ca vor face in asa fel incat sa elimine mizeria... dar se pare ca si ei au procedat si procedeaza la fel ca si sacalii persati, doara corb la corb....
Astia suntem, asta e geneza noastra si noi ne uitam neputinciosi la acest spectacol pe bani grei...pe banii nostrii....
Sper sa mai traim ca sa vedem ce se va alege...
Nu ma-ntreba cata speranta am la ceva bun....


pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324




_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
Eu cred la fel ca numai alta lovitura de stat sau lege martiala ar mai salva Romanicade hienele de la conducerea tarii ! DE ar fi dupa mine..PE TOTI CEI DIN PARLAMENT,SENAT(TOTI  CEI CE NE,,CONDUC " LE-AS CONFISCA TOT.....TOATE AVERILE PANA LA CEI DE AL 5 NEAM, I-AS LASA  FARA ORICE SPRIJIN DIN AFARA , SA TRAIASCA CU O PENSIE DE 350 RON SI AIA ....INDEXATA DE EI ! Dar cine sa mai faca ....ceva? NOI?

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
pensie de 1 Ron , ca sunt persoane in tara asta care atat incaseaza , asta in anul 2010 , tara membra UE ( .........ieeee ) sa ma................. pe toti idiotii astia care fac orice altceva decat sa conduca , prafu sa se aleaga de ei

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

valy a scris:

Eu cred la fel ca numai alta lovitura de stat sau lege martiala ar mai salva Romanica



Ai inteles perfect rolul preluarii conducerii de armata!



valy a scris:

Dar cine sa mai faca ....ceva? NOI?


Vrem nu vrem, se va intampla. Nu mai dureaza mult si in Romania se va isca un razboi civil. Asta nu numai din vina celor care ne conduc acum....ci din vina tuturor de dupa '89. "Matronii" adevarati stau linistiti si privesc din umbra rezultatul "muncii" lor. Acum pica tot in capul astora de azi, si e normal.
Ce saracie sa mai faca astia?Mai au cu ce si din ce? Evident ca nu! Imprumuta bani de la FMI sa plateasca pensionarii si bugetarii , ca de produs nu mai producem nimic de mult....
Noi, prostimea, stam si inghitim toate mizeriile lor.O sa ajungem sa ne bucuram la o paine ca un copil la bomboane.Atunci va fi dezastru si sigur lumea va iesi din casa de foame.

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Apocalips

Cum as vrea ca, într‑o zi, toti oamenii cu ocupatii sau cu misiuni, căsătoriti sau nu, tineri si bătrîni, femei si bărbati, seriosi sau superficiali, tristi sau veseli, să părăsească locuinta si birourile lor si, renuntînd la orice fel de datorii si obligatii, să iasă în stradă si să nu mai voiască să facă nimic. Toată această lume îndobitocită, care munceste fără nici un sens sau se iluzionează cu aportul personal la binele umanitătii, care lucrează pentru generatii viitoare sub impulsul celei mai sinistre amăgeli, ar trăi în astfel de momente capitale o răzbunare pentru toată mediocritatea unei vieti nule si sterile, pentru toată irosirea care n‑a avut nimic din excelenta marilor transfigurări. Mi‑ar plăcea acele clipe cînd nimănui nu i‑ar mai trebui amăgirea idealului, cînd orice satisfactie în datele imediate ale vietii ar fi imposibilă si orice resemnare iluzorie si cînd toate cadrele unei vieti normale ar plesni definitiv. Toti oamenii care suferă în tăcere si care nu îndrăznesc să‑si verse amărăciunea nici cel putin în suspine ar urla atunci într‑un cor de o sinistră dizarmonie, cu strigăte stranii care să cutremure acest pămînt. Apele să curgă mai repede si muntii să se clatine amenintător, arborii să‑si arate rădăcinile ca o vesnică si hidoasă mustrare, păsările să croncăne imitînd corbii, iar animalele să fugă speriate pînă la epuizare. Toate idealurile să fie declarate nule; credintele fleacuri; arta o minciună si filozofia o glumă. Totul să fie o înăltare si o prăbusire. Bucăti de pămînt să se avînte în aer si apoi să se risipească, duse de vînt; planetele să descrie pe fondul cerului arabescuri bizare, linii întortocheate si grotesti, figuri schimonosite si îngrozitoare. Vîrtejuri de focuri să crească într‑un ritm sălbatic si un zgomot barbar să năpădească întreaga lume, pentru a sti pînă si cea mai mică vietate că sfîrsitul e apropiat. Tot ceea ce e formă să devină inform si un haos să înghită, într‑un vîrtej universal, tot ceea ce această lume a avut ca structură, consistentă si formă. Să fie un zbucium nebun, un zgomot colosal, o teroare si o explozie, după care să nu mai rămînă decît o tăcere eternă si o uitare definitivă. In aceste clipe finale, oamenii să trăiască la o asa temperatură, încît tot ceea ce umanitatea a simtit pînă acum ca regrete, aspiratii, iubire, deznădejde sau ură să izbucnească în ei într‑o astfel de explozie, încît după ea să nu mai rămînă nimic. Intr‑o astfel de clipă, cînd toti oamenii si‑ar părăsi ocupatiile, cînd nimeni n‑ar mai găsi un sens în mediocritatea datoriei, cînd existenta ar plesni de contradictiile ei interioare, ce ar mai rămîne în afară de triumful nimicului si de apoteoza finală a nefiintei?

EMIL CIORAN - PE CULMILE DISPERARII


_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651

Indian Larry a scris:


Fishbones a scris:

Bugetarii ar trebui sa le "multumeasca" celor care i-au votat pe baietii buni.



Stau si ma intreb daca numai Boc si Basescu sunt de vina.


   

Pai cine le-a tras-o bugetarilor si pensionarilor, nu Base si Boc? Ei sunt de vina.
Spune tu povestea de mai sus celor carora li se micsoreaza salariile si pensiile, sa vedem daca dau vreo ceapa degerata pe ea. Explica-i tu unui pensionar amarat ca vina nu-i de fapt a actualului guvern si vezi ce-ti zice.


pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
1989  un   'escu....... spunea :





peste 20 de ani , alt 'escu spune :





Sa fiti iubiti !     



_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

Fishbones a scris:



 
Pai cine le-a tras-o bugetarilor si pensionarilor, nu Base si Boc? Ei sunt de vina.
Spune tu povestea de mai sus celor carora li se micsoreaza salariile si pensiile, sa vedem daca dau vreo ceapa degerata pe ea. Explica-i tu unui pensionar amarat ca vina nu-i de fapt a actualului guvern si vezi ce-ti zice.




Indian Larry a scris:

Daca nu fac aceste reforme dureroase, ajungem in incetare de plati, ceea ce este un dezastru, mai ales ca noi nu suntem Grecia.


Tati, astea au fost singurele solutii gasite de ei. Din vina lor s-a ajuns aici?Am zis si repet: NU bag mana in foc ca ei sunt sfinti , da sa ne uitam putin in urma sa vedem de unde a pornit totul. E normal ca un pensionar amarat sa gandeasca asa, desi eu l-as cataloga "legat la ochi" sau "spalat pe creier".
Toti vrem bani , toti vrem salarii, toti vrem pensii, toti vrem un viitor mai bun, dar cum facem sa le avem pe toate? Hai , ii dam pe astia jos, punem altii mai capabili.Pe cine?Ai tu vreo idee , cel putin constructiva?
Hai sa ne unim, iesim absolut toti in strada si rezolvam problema.Dar oare se rezolva? eu cred invers. Dar iesim in strada sau suntem prea prosti si idioti sa suferim in continuare? Eu mizez pe varianta a doua.Deci, ce-i de facut? Stam si ne vaitam, nu? Asta facem de ceva vreme si uite unde s-a ajuns.

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

rebel a scris:

1989  un   'escu....... spunea :

peste 20 de ani , alt 'escu spune :


   



Diferenta este ca unul avea de unde da, iar al doilea ba.


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
Viaţa-i un cadou frumos şi unu de căcat, // De căcat să trăieşti în România defapt…
Nu că e ceaţă, praf, e un sistem bolnav, // Într-o ţară frumoasă pe care-o fac pilaf…
Târfe ordinare cu un singur scop, // Să ne sece pe toţi ca ei să fie-n top,
Nu contează cine moare, dacă moare, cum trăieşte, // Că oamenii se-aruncă de pe blocuri orbeşte,
Că oamenii-şi dau foc pentru că nu au de mâncare, // Că se moare în spitale de atâta nepăsare,
Că se spânzură copiii de dor pentru părinţi // Plecaţi afară, unii cu multă şcoală,
Că n-au mai suportat bătaia de joc, // Politică pe băţ cu Pic şi Poc…



............................................. se stie cine e autorul acestor versuri


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Clipul celor de la BUG Mafia a deranjat prin faptul ca spun pe sleau ceea ce gandim multi sau prin faptul ca este cel mai autentic indemn la revolta si la recuperarea demnitatii ?

_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

rebel a scris:

Clipul celor de la BUG Mafia a deranjat prin faptul ca spun pe sleau ceea ce gandim multi sau prin faptul ca este cel mai autentic indemn la revolta si la recuperarea demnitatii ?



Mai degraba prin faptul ca este prea obscen. Dar asta putin ne afecteaza , cuvintele sunt "cheia".


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator




Indian Larry a scris:


Fishbones a scris:

Bugetarii ar trebui sa le "multumeasca" celor care i-au votat pe baietii buni.



Stau si ma intreb daca numai Boc si Basescu sunt de vina. E usor sa ii aratam pe astia cu degetu, dar uitati ca puroiul s-a stans de mult timp.
Totul a inceput cand a venit Iliescu cu ai lui la putere si securisto comunistii au impartit tara intre ei . Au pus mana pe economie pe intreprinderile rentabile, in caz ca nu le-au vandut strainilor pe doi bani in acte.
Curios as fi sa stiu, ce conturi grase au toti, prin paradisuri fiscale, din spagi. Au patronat hotia si de aceea s-a ajuns in situatia asta. Cand au avut bani la buget si-au batut joc de ei pe cacaturi, in loc sa faca investitii.
Credeti voi ca vreunul a ajuns la putere chiar din patriotism. Si-au facut legi pentru ei sa le fie bine lor, asa cum bine spunea Basescu . Voi stiti ce pensii, salarii, au unii bugetari ? Habar nu aveti ! Au folosit fel si fel de tertipuri, acum normal ca nu sunt bani. Legile le faceau ei sau oameni numiti de ei, care sunt la fel de imbuibati.
Fraierii munceau si plateau impozite, in timp ce altii acaparau si devalizau( cazul Bancorex). Cu siguranta multi au pus botul si la Caritas ca si la FNI sau alte jocuri piramidale, si statul adica ei, se faceau ca nu stiu sau erau clientii lor. Cu acesti bani au cumparat terenuri si apartamente, intreprinderi,magazine, vandute mai tarziu pe multi bani sau pe care le mai poseda si acum. Au avut toate parghiile la indemana pentru a se imbogati : Au incarcat aparatul de stat cu rubedenii si progenituri incompetente.
Intre timp au neglijat exporturile si au pierdut piete traditionale si nu au patruns pe alte piete noi. Am devenit o societate de consum si inghitim toate cacaturile, mancare otravita cu E-uri, haine sintetice, suntem datori vanduti si nu stiu in cate mii de ani vom plati datoriile si in ce fel. Nu uitati ca totusi Basescu e primul care a vorbit de sistemul ticalosit si nu cei dinnaintea lui.
Il mananca toti de poponeata cu gandul la osul ce le-a scapat din cioc, ca de... erau invatati cu oscioare bune... Daca legea lustratiei era adoptata in '90 scapam de comunistii din viata publica dupa revolutie si poate eram mult mai departe, societatea se aseza pe baze sanatoase si progresa.


PS: Ca sa aflati care sunt ticalosii, intrebatii cum au facut primul milion. Au abrogat legea 18, legea ce condamna venitul nemuncit, ilicit. De ce, v-ati intrebat ? Si asta nu a facut-o Boc si Basescu. Nu bag mana in foc ca ei sunt sfinti, nu am dovezi, dar cu siguranta sunt curajosi si isi risca reputatia, sa ne scoata din rahat si iau masuri nepopulare la presiune FMI, ca sa mai carpeasca ce mai se poate carpi. Daca nu fac aceste reforme dureroase, ajungem in incetare de plati, ceea ce este un dezastru, mai ales ca noi nu suntem Grecia. Daca citeste vreun economist destept, poate ne spune pe limba noastra, sa integem si noi ceea ce se intampla.

   

=D  =D se pare ca trebuie sa iesi putin din tara ca sa vezi lucrurile mai bine--sau sa vezi si alte tari in criza,sa vezi masuri luate de altii---etc


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Sa nu fie suparati numai pensionarii , bugetarii si somerii, a mai venit o bombonica:



pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
filica , iesiram bre si din tara unii dintre noi , la dracu se castiga altfel , e alt mod de viata , dar ................. aici e tara noastra ( tot aici tragem ) si ne doare cand suntem luati la misto

ps: in rest sa auzim de bine


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
indiene , e doar inceputul , uita-te bine ce o sa mai vina , daca o sa mai apuce , ca am un feeling ca nu o sa ramana asa ................

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

filica ciutac a scris:

se pare ca trebuie sa iesi putin din tara ca sa vezi lucrurile mai bine--sau sa vezi si alte tari in criza,sa vezi masuri luate de altii---etc



Cine anume?


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

azazel a scris:

indiene , e doar inceputul , uita-te bine ce o sa mai vina , daca o sa mai apuce , ca am un feeling ca nu o sa ramana asa ................



Pai nu are cum sa ramana, asta e clar.Istoria se repeta , sunt convins.


pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Larry cand spui ca se repeta istoria , vrei sa insinuezi ca se va repeta '89 ?

_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

rebel a scris:

Larry cand spui ca se repeta istoria , vrei sa insinuezi ca se va repeta '89 ?


Nu.M-am gandit mai in urma...prin '40 pe acolo.



Sa se repete '89 ar insemna sa fie o lovitura de stat , data de un om care vrea puterea , sau impins de altii din afara cu scopuri bine intemeiate.Desi nu cred in varianta asta , este totusi posibil sa se intample , dar fara intermediul nimanui, fiind la mijloc doar populatia satula de foame. Nu se stie sigur, ramane sa vedem.

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
Iubita mea, te retin un pic si eu -
Cre’ ca o sa fie naspa, cre’ ca o sa fie greu.
Nu stiu dac-ai sesizat, da’ e o criza mondiala,
Asa c-alearga si tu prin casa, ca nu tre’ sa mergi la sala
Si nu tre’ sa mergi din trei in trei zile la solar,
Ca nu tre’ s-arati de parc-ai locui in Kandahar
Si nu tre’ sa-ti cumperi douaj’ de reviste colorate,
Ca tot ce gasesti intr-una o sa gasesti in toate.
Nu te uita la mine ca pinguinu’ la baliza,
E criza!
Mai scoate foehnu’, epilatoru’ si placa de par din priza,
E criza!
O sa fie din ce in ce in ce in ce mai greu.
Criza asta e acuta, criza asta e serioasa,
E mai mare decat aia pe care-o faci tu prin casa,
Deci, mai usor cu mancatul in oras, pe undeva.
Mi-a venit o idée: ce-ar fi sa gatesti ceva?
Mai usor cu cumparatul, ca tu cumperi agresiv,
Am impresia ca suferi de shopping compulsiv.


.........Taxi................


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator



stiti de la ce ni se trage tuturor?---ne-au distrus patriotismul!!ne doare-n spit de Romania,,IMNUL NU SE MAI AUDE DECAT FOARTE RAR!!!Gimnaste nu mai avem ca sa ni-l aduca aminte.....nici macar fotbalisti care sa stea cracanati cand se canta cate-o strofa!!!asa ca --manele,slugi din Filipine,artisti si dansatori de umplutura de prin Moldova,,,,cocoane preotese,si alte doamne calificate in meseria de sotie pe la birouri,oficii,,,,jumatate din cei care puteau sa munceasca dar s-au saturat --handicapati ,pensionati pe caz de boala,,,,bisnitarii toti scutiti de taxe si impozite ca-s la negru,ba chiar cu mult ajutor iarna din partea statului pt a-si plati intretinerea si caldura pe cand vara ei stau cate 2 luni pe la Abena ,Creta sau Antalia,,, ,Macelari si sperietori prin spitale pe post de medici(mai nou si ferme de virusi).,mai mult de jumatate din politai au terminat Dreptul si acu satu in stand by asteptand sa se elibereze cate un loc ca sa capete functie cu toate ca nu stiu o iota de limba romana iar cand ai intrebi cum a fost la cate-un examen toti raspund ca tampitii"am cazut pe subiect".......umbla o vorba mai demult ca cica i-ar fi soptit Nicu Ceausescu cu o oarecare ocazie binefacatorului fam sale--tov ILICIESCU ca:"tu nici n-ai sa poti da cu var ce-a construit tata"---asa ca acu cand( vorba alora de la Parazitii)"tara-i praf,pulbere fina,ca-i mai usor sa dai cu banu jos cand cumperi o ruina"--poporul care in 92-93 striga pe la mitinguri"Nu ne vindem tara"va striga astazi cand totu-i vandut deja --VREM LOCURI DE MUNCA!!PENSII C-AM MUNCIT!!-
Pai cine v-a pus fratilor sa-i tot votati pe comunisti ani de-a randul??BANII AS IN CONT LA MATUSA TAMARA!Cum nu stiti care Tamara??.Ogasiti doar daca  incepeti prin a numara ouale!!!asta-i tati!!


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
mai este un aspect , sa votat pe un Kg de zahar , pe un Kg de faina , pe malai  ( de ambele feluri ) pe............................ , sau gandit la burta si acum doare , nu exista spirit ..................... , da cat frate ................  , pana cand , ce se mai poate salva? cine poate face asta ? luminita de la capatul tunelului e tot mai mica , o mana spala pe alta

ps: am belit mielu toti din Romanica , noi astia care nu avem mertane , care nu avem viloaie , care nu avem spate ....................


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Larry , inafara catorva mii de muritori de foame si cativa "revolutionari visatori" nimeni nu mai are curajul sa faca ceva , dintr-un motiv sau altul ...
Ianuarie 1941 a fost altceva , aia isi iubeau tara , erau nationalisti si erau uniti pana la moarte .
In ziua de azi daca se strang 10 sa "incropeasca" de-o revolta , 2 sunt din ei sunt "sifoane" si 3 te vand la prima strigare pe 2 poli . Restul fug de frica repercursiunilor , asa ca cel mai eficient lucru este sa te cari cat poti mai repede de aici... cu riscul sa mori de dorul tarii


_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
din tara mea nu plec , aici m-am nascut , aici mor


spuneti-mi ce simtiti cand infigeti STEAGUL in pamant si vb pe urma

dragi belit mielu' din tara mea plec aici m-am nascut aici mor spuneti-mi simtiti cand infigeti

88.7KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator




azazel a scris:

filica , iesiram bre si din tara unii dintre noi , la dracu se castiga altfel , e alt mod de viata , dar ................. aici e tara noastra ( tot aici tragem ) si ne doare cand suntem luati la misto

ps: in rest sa auzim de bine

n-am luat la misto pe nimeni!

Modificat de filica ciutac (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
stai calm ca nu te de tine era vb , era vb de rahatii de sus care ne iau pe TOTI la misto , prin ceea ce fac si ei ai spun CONDUCERE , in rest filica tata sa auzim de bine

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

rebel a scris:

  asa ca cel mai eficient lucru este sa te cari cat poti mai repede de aici... cu riscul sa mori de dorul tarii



De acord cu tine , dar pana aici. Daca asa gandesc majoritatea , ne meritam soarta.Am stat in Spania 2 ani, in Italia tot cam asa , dar mereu am avut pe perete tricolorul. Sangele soldatilor, graul si cerul. Am venit in tara mea , platesc taxe si impozite de ma cocosez. Nu mai am roti la masina din cauza gropilor.Nu ma duc la spital ca mi-e frica sa nu o mierlesc acolo. Ce sa fac?Sa fug la dracu' in praznic sa slugaresc pe la unii si pe la altii in timp ce arata cu degetul spunand ca sunt roman?M-am scarbit.Poate generatia asta care plateste taxe la invatamantul de stat (desi e gratuit) o sa aiba mai mult sange in traista.
Eu totusi mai visez, poate poate...


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

filica ciutac a scris:




Filica, stiu foarte bine criza din afara. Daca salariul la ei, era 1500E in medie, ei bine a scazut la 1000-1100, dar bani cu care poti trai decent si fara grija de maine.
La noi, aveam 7mil si scade 25%. pune intretinerea(sau chiria) , mancarea(extraordinar de scumpa) , transportul la serviciu , si altele.Nu bag in discutie plecari, haine , etc, care acum sunt "lux-uri" pentru unii. Nu mai compara criza de acolo cu cea de aici , e total paralel.


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator




Indian Larry a scris:


filica ciutac a scris:

se pare ca trebuie sa iesi putin din tara ca sa vezi lucrurile mai bine--sau sa vezi si alte tari in criza,sa vezi masuri luate de altii---etc



Cine anume?

n-am scris cu adresa ci doar ca si completare la ce-ai spus tu!!si eu acasa vedeam altfel lumea si colacii din coada cainilor din vest mi se pareau mai buni!!odata iesit am vazut exact imaginea ...si -a mea,,,si-a tarii!!acu doi ani i-am zis de criza lui taica-miu--a ras exact ca si la  gripa aviara ....azi vara i-am zis de Ah1n1--a ras si mai tare pan-a murit Tecuceanu ,,atunci m-a sunat !!vara trecuta i-am zis ca daca vine criza ca-n vest --ai taie din pensie--a zis ca m-am prostit in strainatate--ca de unde dracu sa-i mai si  taie !!alaltaieri m-a sunat!!


pus acum 13 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Este normal cand vezi tricolorul sa fi mandru ca esti Roman in Romania , si sa te reculegi macar o clipa in memoria celor care si-au varsat sangele pentru acesta tara .
Esti patriot , iti iubesti tara , dar aceste lucruri nu-ti garanteaza ca n-ai sa mori de foame daca esti doar patriot si ii lasi pe altii in tara ta sa te calce-n picioare .
Prin pasivitatea noastra nu ajutam tara cu nimic ,


_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator




Indian Larry a scris:


filica ciutac a scris:




Filica, stiu foarte bine criza din afara. Daca salariul la ei, era 1500E in medie, ei bine a scazut la 1000-1100, dar bani cu care poti trai decent si fara grija de maine.
La noi, aveam 7mil si scade 25%. pune intretinerea(sau chiria) , mancarea(extraordinar de scumpa) , transportul la serviciu , si altele.Nu bag in discutie plecari, haine , etc, care acum sunt "lux-uri" pentru unii. Nu mai compara criza de acolo cu cea de aici , e total paralel.

da TRAIESTI mai bine ca acasa!!doar atat!!sa mai strangi cate un ban nu poate fi vorba,,Nu stiu cum traiesti in Italia pt ca n-am fost insa aici benzina-i 1.42,un pachet de tigari 8.55,2euro 8mere,2euro o paine......


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
mai fratilor , criza e alfel la noi , pt ca e gestionata prost si va fi la fel de prost gestionata de acum incolo

filica daca acum te imprumuti la banca pt. concediu , aici ne imprumutam de fiecare data daca vrem concediu , nu am avut concediu decat cand m-am insurat frate , in rest plec dimineata si vin cand termin ca e 22 ca e 18 nu conteaza , banii sunt la fel , da trag , nu dau in cap , nu fur , nu vreau sa plec , muncesc pt.  familia mea , am ales sa raman , am fost plecat si eu , am venit inapoi si nu mai vreau sa plec , sa se uite aia stramb la mine , sa nu imi dea drumu in discoteca ca sunt mai negru la fata ( real ce spun acum , mi sa intamplat in Nurnberg ) si daca tot am ramas de ce dracu sa nu vad si eu cum se imbunatateste ceva ? de ce la noi e pe dos frate decat la altii ? de ce.....................


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

rebel a scris:

Este normal cand vezi tricolorul sa fi mandru ca esti Roman in Romania , si sa te reculegi macar o clipa in memoria celor care si-au varsat sangele pentru acesta tara .
Esti patriot , iti iubesti tara , dar aceste lucruri nu-ti garanteaza ca n-ai sa mori de foame daca esti doar patriot si ii lasi pe altii in tara ta sa te calce-n picioare .
Prin pasivitatea noastra nu ajutam tara cu nimic ,




sunt mandru ca sunt Roman peste tot , nu numai la mine in tara , ca nu putem face nimic , nu putem ca................ suntem lasi si lacomi , nu toti dar........ multi dintre noi , am ajuns sa fim cumparati cu un carton de oua


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Filica , in momentele astea nu se mai pune la socoteala cat pui deoparte. La noi in Romania , problema primordiala in cazul de fata este ce pui pe masa! Asta trebuie sa intelegi. Ce faci cu o pensie de 3mil cand intretinerea e 2mil si o paine e 1leu?
Ca salariat , ce faci cu 7mil ?1-1,5mil le dai pe transport;intretinerea in jur de 1mil/pers(timp de vara) ;mancarea scumpa(nu pot estima cat mananca un om), electricitate ; etc etc etc etc. Ajungi sa faci credit sa nu mori de foame?
Le mai trebuie un bici in mana si sa ne loveasca pe strada, ca bani oricum nu ne dau.De mancat , sa faca cantine sociale si sa primim o portie pe zi. Ce dracu sa ne mai faca? Multi au plecat , pleaca si vor mai pleca. incotro mergem?


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator



pai eu de ce-am plecat in 2000??de bine?

Modificat de filica ciutac (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Zilele astea s-a votat o lege , din care am inteles ca panaramele alea de politicieni nu prea mai pot fi controlati la averi( sa le zic furaciuni?). Asta in plina criza , cind s-ar putea oricind sa se faca confiscari. Ciudat nu ? Si lumea urla la bugetari.

pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..azazel,filica &co....astia suntem "noi"buni si rai..iar RO...este cum o stiti...:cea mai....
are si DELTA si DUNARE....si multi "OAMENI"....ce mai vreti!?...prin....X+Z...o sa fie...asa cum vreti...dar!?...poate cu....doar :PC...(guvid de apa dulce,juniorul ii spune:personal compiuters)....noi sa fim...NOI!!!...nu "clamati"(vorba ...unui...."ales"!)!..cele bune..


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628

Nimeni Altu ft Ombladon- Vremuri grele...merita ascultata, pe youtube nu am gasit-o


_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
filica ciutac
Vizitator



faina piesa--dar nu-i actuala!!asta era valabil cand Spania,Italia,,nu treceau prin criza--ei o au de ~3ani acu si inca n-au scapat...am prieten care si-a vandut masina(avea un passat)din 2007 si cu banii a crezut ca incepe o noua viata ---acu e iar acasa in romania si noroc ca i-a dat taica-su bani de un golf de prin 92!!colacii mai sunt prin coada pe la cainii din austria ,germania poate si cativa de prin Anglia si Franta!!in rest e cam jale!!!am vorbit aseara la o bere cu vecinii mei,,irlandezi,,,nu mai cumpara nimic din nord cu toate ca-i mai ieftin---pt a-si ajuta tara sa scape de criza cumpara 90%produse de-ale lor!!!La noi e cam altfel

pus acum 13 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
am vazut la tv. zeci de mi de rasculati, e normal ca prezenta multora dintre ei sa fie justificata, dar am vazut si multe figuri care nu pareau afectate de criza.
Poate ca o mobilizare a sindicatelor adevarate,  si nu a celor aservite politic, pt. a crea reduceri de cheltuieli, cel putin cu telefonia mobiola si fixa, cu cheltuieli de delegatii inutile, cu paza intreprinderilor de catre corpuri de paza complet ineficiente, rationalizarea structurii intreprinderii a posturilor, schimbarea directoriolor si a celor pusi politic si acoperirea cu activitati de 10 ore de munca zilnica a angajatilor, sambata lucratoare, si multe alte rationalizari... ar fi fost masuri care aveau credibilitate...
Dar atata timp cat vad mobilizarea sindicatelor pt a aduna oamenii in orase sa faca greve,  mobilizarea acestora si instigare la greva generala, lipsa totala a viziunii imediate  asupra unor masuri rapide si serioase de preintampinarea dezastrului, ma face sa cred ca nu avem nici cea mai mica sansa sa iesim din aceasta situatie.


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
dady , reduceri la telefonie .............. nu cred ca e o solutie , cine vrea vb cine nu sa fie sanatos , sunt deajuns de multe retele ca sa te poti trece de la una la alta , sunt de ajuns de multe minute incluse in abonamente , cam la toti , am abonamente la 4 operatori de telefonie si nu am cum sa vb atatea minute ( si daca adun abonamentele ma costa cam 15 E toate ) daca vreau pot sa inchid din ele , iar ca sa muncim sambata ................ muncim , cei care suntem la patron muncim de dim. pana seara , inclusiv sambete , dar la stat................ce dracu sa mai munceasca ca sa furat de ajuns de mult incat sa nu mai produca nimic sau aproape nimic , decat sa produci la noi o saiba mai bine o fac robotii in alte tari si costa de nnnnnn ori mai putin , la noi totul e scump ca sa ne permitem sa exportam ce nu mai avem

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
dadylures
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 982
azazel, ma refeream la abonamente ale intreprinderilor bugetare, care sunt enorm de multe si care au convorbiri nelimitate. Se pot face alte contracte limitate si cine depaseste plateste si astfel te incadrezi intr-un buget de telefonie mult mai mic, se poate reduce la jumatate si tot e destul.
Sambetele lucrate, normal ca ma refer la bugetari. Nu zile neplatite, ci zile lucrate in locul celor care trebuie sa plece si care, daca te uiti nu faceau mare lucru sau chiar nimic. Fac pariu ca daca as reduce la jumatate sa zicem personalul de la finante, si as introduce transmiterea datelor firmelor pe computer prin sistem parolat, nu ar mai sta nimeni  la cozi sa predea situatia contabila si DISCHETA... Asta cu discheta e belea mare. Cineva de la finante cred, sau mai corect sigur are un stoc de ceva milioane de dischete si trebuie vandute. Altfel nu-mi explic de ce....
Si cate si mai cate... S-a reusit sa se dea pe mana unor netoti intreprinderi si acum daca dai unul afara plang toate neamurile directorului. Nevastamea nu pana demult a avut un director cu pregatire SOFER, dar a facut facultatea brancoveanu... normal ca politic, si l-au schimbat ca erea de la psd, acum e unul care macar e economist... de asa e treaba, si poate chiar mai rau.....


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
ai ideea cate sunt alandala , adevarat cu discheta ,mor pe astia frate , discheta e ca si discul sa dus , e varza , un prg de la finante vine pe minim 2 dischete , un update la fel , site lor merge ca curu , dai un update jos de 7 ori sa mearga instalat odata , la noi totul e aiurea , afara stii cum e , daca vreau ,  imi ia postasul si scrisorile , ca am 2 cutii postale , una in care primesc si una care trimit  , acolo totul se plateste fara coada , online , cand am zis ca ,,,,,,,,,,,,,,,,, suntem de cacat , au bagat milioane in suporturi tehnice , care pana incep sa le foloseasca devin epave , prg care sunt facute pt, ceva legi care maine se schimba si tre facute alte prg si uite asa , platim ca boii , pana cand ma nene ? atunci ce facem plecam , precum mediciii sau altii...... si altii................ de ce ? dracu sa ai ia , ca muncesc de imi sar capacele da nu intra frate nimic de care sa ma bucur cu adevarat

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628

filica ciutac a scris:

faina piesa--dar nu-i actuala!!asta era valabil cand Spania,Italia,,nu treceau prin criza--ei o au de ~3ani acu si inca n-au scapat...am prieten care si-a vandut masina(avea un passat)din 2007 si cu banii a crezut ca incepe o noua viata ---acu e iar acasa in romania si noroc ca i-a dat taica-su bani de un golf de prin 92!!colacii mai sunt prin coada pe la cainii din austria ,germania poate si cativa de prin Anglia si Franta!!in rest e cam jale!!!am vorbit aseara la o bere cu vecinii mei,,irlandezi,,,nu mai cumpara nimic din nord cu toate ca-i mai ieftin---pt a-si ajuta tara sa scape de criza cumpara 90%produse de-ale lor!!!La noi e cam altfel



Am gasit mai ceva decat precedenta, sunt sigur ca te va impresiona profund. Chiar daca este mai veche se aplica si in vremurile de azi! 






_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
Radu90
Veteran

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 256
mie ce imi place la o mare parte din oameni , ca toti critica hip hop'u si zic ceva de genu : cine ma aia? aia de numa injura , ce e cu aia? dar cand scot cate o melodie cum a scos Mafia acum , majoritatea sunt : da frate tare, spun adevaru etc...cat despre situatia din tara , oricine ar fi fost la putere la fel se intampla, sunt unii mai hoti ca altii, nu ai ce sa alegi , nu poti sa alegi intre bine si rau , doar intre rau si rau , un rau mai mare si unul mai mic, ar trebui rasi toti , dar toti si adusi japonezi , doar asa ar fi o treaba...

_______________________________________
2 pescari pe balta, unu catre celalalt: Azi nu am facut nimic !
Celalt : Nu-i nimic, maine o sa facem de 2 ori mai mult !

pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Oricum sa nu uitam ca suntem romani...o piesa fara limbaj vulgar care pe mine m-a impresionat profund..





_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

Rockyonutz a scris:

Oricum sa nu uitam ca suntem romani...o piesa fara limbaj vulgar care pe mine m-a impresionat profund..



Melodia asta o sa te impresioneze la fel de profund.

Modificat de Paharnicul (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Gresit, scuze.

Uite alta , la fel de "lacrimogena".






Modificat de Paharnicul (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...o solutie...(cred,au spus o unii "first"....tva...20,21 %....si:impozit pe profit..5 %...
i am rupe pe multi....si dealde..."hyulet"...ar veni aici nu la..."bulgarieni"....dar!?,.....nu este vointa..."politica"....de....


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

@didelpro a scris:

dar!?,.....nu este vointa..."politica"....de....



Ba da ! Dar in interesul lor. Majoritatea oamenilor politici sunt patroni Didele. De la un "amarastean" de deputat\senator , pana la scarba aia de Tariceanu , care invarte treburi cu taxa de prima-inmatriculare si el baga "Pejouri" prin usa din dos. Care ar fi interesul lor?


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
interesul e ca fesul , o noua actiune Bordura 

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..."paharniceeeee"...."pe...jourile"....sunt...vax......se vind..."free"iei 2-a...iti da 5-ci....
........."bordurile"(nu pot scrie cu 2 i ca le creste pretul),...se cumpara 2-a....si se platesc./...6-e....de "supraetajarea"....dar noi vorbim..."discutii"....
...sa fure "nene"...dar sa ne dea ....si noua....."UNPIC"....ca la Pitesti......"e multe de spus"....nu se "impart".....la 3,14....s au la 2-pi...pipi!...cele bune...

Modificat de @didelpro (acum 13 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Didel , eu am dat un simplu exemplu de furt pe fata. Timp de o luna scoate taxa si in acest timp intra vagoane de masini noi. Ale cui ?Ale lui , bineinteles. Baga iar taxa , dar numai dupa ce isi asigura stocul. doar un exemplu mic.
Fara sa ne dam seama , le bagam bani in buzunare in fiecare zi, prin legi manarite si magarii bine puse la punct. Pana la urma , tot pe umerii prostiei pica dandanalele si imprumuturile , ei stand intr-un scaun foarte cald si relaxant.
Un singur om nu poate conduce tara , asta e cert. Eu n-as da jos numai guvernul , ci absolut tot ce misca la ora actuala in conducere , chiar si femeile de serviciu.


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
......................

dragi belit mielu'

9.2KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
Se pare ca taxele iubesc oamenii saraci, ii creeaza incontinuu

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...sti....cite masini noi se vind..."astazi"(pe-jouri)....0,00000000001.......
...sti cite "borduri",brazi,pansele,panselute,"coada soricelului"...se pun.....vezi si tu...."miliarde"...iartati ma (chiar si la Baicoi)....asa ca!!!!!!!!!!!!!
ps...din "motive"neintelese de "familie"....l am votat...acum 5 ani....gresit.....
.."a inceput sa mi se ...usuce dreapta"....naspa.....
"Patratica o pun cu"genunchiul"...................si nu disper.........iar pe cele 3(trei nepoate din,vestul cel mai vest....cind or veni le "cazez...."la rulota.........undeva la 159 km....de
....apa calda.............pe care o sa le o dea.....la plic...stiu eu cine.....(bineinteles contra cost.....10$...litrul.....le va tremura....tanga pe ele.....la greu).....
ps...acum 2 ani...:da ma 10 $...spaga....(nu aveau...pianul,in rest"soto"......nu...este mult....le am dus....la "sorley".."cocosul"....si alte..."alea"......grav.....mult,mult..........
stiti cit cistiga...una in usa...12000(pe luna)...alta in uk 6000(pe luna).....MA INTEAPA INIMA....LA GREU....indiferent unde daca firma le da 50"de alea"...fac 150 sau250.....masa pentru 4 face 500....."soto"...asa ca...."foamea in git si golul din stomac"....daca nu ....emigrau....mai bine "roman"....de 100....ron!!!!!!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la