FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi pe Simpatie
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Solidaritate !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Cativa dintre voi stiti cu ce problema ma confrunt . Este vorba ( pentru cei ce inca nu stiu ) despre o problema extrem de serioasa , o problema ce-mi consuma toata energia , toate resursele fizice cat si psihice .

  In asemenea momente descoperi ca , oricat a-i fi de ambitios sau de puternic combatant cu problemele vietii , ..... nu te poti descurca singur ! Este imperios necesar sa ceri ajutorul oamenilor din jurul tau , sa soliciti evidenta solidaritatii , sa intinzi o mana spre cineva cu speranta ca va fi vazuta si o alta sa se intinda spre tine cu toata deschiderea si dragostea !

  Perioada ce o traversez a facut ca astazi sa am nevoie de un OM care sa faca ceva pentru mine . Pentru oricine altineva gestul nu ar fi avut nicio importanta , sau nu una majora . Pentru mine insa avea importanta capitala . M-am gandit bine la cine sa indraznesc sa apelez , si datorita pozitionarii geografice ( intrun anume loc din Bucuresti ) a desfasurarii acestei actiuni ce pentru mine avea importanta de care vorbesc , singurul ( de altfel si primul ) la care m-am gandit a fost ..... Azazel ( Florin ) !

  Nu cred ca mi-am expus nevoia pana la capat , nu cred ca a asteptat sa-mi termin rugamintea ( era nevoie imperios de o masina si de un sofer , la un moment dat anume , intrun loc anume din preajma lui ) , l-am sunat si l-am intrebat :

  - Florine ! Frate ! Ma poti ajuta cu treaba asta ? Sunt disperat !
  - ..... Stai Pictore linistit ! Deja cobor scarile ! Ma indrept catre masina ! Spune-mi unde , pe cine , de unde am de luat si unde am de dus !

......................................................

  Concret , Florine , in fata intregului forum , acest minunat forum prin intermediul caruia mi-a fost dat sa am onoarea si cinstea de a te cunoaste ,

     ....... MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL !

  Iti multumesc cu toata puterea de care sunt in stare ! Multa nu mai am , dar inca este destula . Destula cat sa pot aprecia la justa valoare omenia din tine cat si faptul ca deloc degeaba te-am trecut neconditionat printre prietenii mei de suflet ! Te iubesc !!!


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
oricand , oricum , pt. oricine are nevoie de ajutor , daca se poate , intotdeauna sunt aici pt. toti .

sa fiti iubiti


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la