FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 Profile
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / ATELIER - HOME MADE , BRICO / Un sfat , va rog frumos  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Salutari la toata lumea!

Printre multe altele , am si eu o nelamurire.   Vreau sa aflu cum pot prelucra plexiglas-ul la tempereturi inalte.Sa fiu inteles mai bine , vreau sa-l topesc si apoi sa-l torn in forme , dar sa aiba aceeasi transparenta.
Sau daca ma puteti ajuta cu un alt sfat. Gasesc alt material cu aceleasi propietati ale plexiglas-ului?

In final , vreau sa fac ceva de genul:

sfat rog frumos salutari toata lumea! printre multe altele   vreau aflu cum pot prelucra MEMBRU DE ONOARE

23.7KB


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Dracoveniile alea sunt sbirulino?
Cred ca cea mai simpla metoda este folosirea de rasina epoxidica transparenta... Sunt unii care fac martisoare in asemenea rasina...mai astepti un an pana vine 1 martie, te duci la o taraba si-l iei pe ala de gat sa-ti spuna de unde ia rasina ...Sau mai bine cauti pe internet   Cred ca Policolor producea asa ceva (ceva de genul ropoxid, romamid...) dar este posibil ca rasina sa aiba o tenta galbuie. Exista sigur si rasini fara asemenea tenta, dar trebuie cautat.


pus acum 14 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Buna intrebare, da , foarte buna chiar.   Sincer, habar nu am cum se numesc, dar sbirulino stiu ca este altceva.Astea sunt pentru rapitori, se pun pe firul principal si apoi se leaga finalul.Sunt bune pentru lanseuri precise sau lungi.
Am cautat si eu pe net rasini , dar n-am gasit nimic...de aceea v-am intrebat.
Merci frumos ptr ajutor!

Modificat de Indian Larry (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
DanutZ
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 612
Acestea snt bombete...Mai stiu pe cineva care a incercat sa le construiasca,dar fara rezultat,eu zic sa le cumperi,e cel mai bine.Se folosec la pescuitul cu microvoblere la distante mari,ajuta la aruncare,si sunt sinking si transparenteLe mai folosesc si eu la avat din cand in cand

pus acum 14 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Salut. Eu le-am folosit la clean, pastrav si bass.Mi-am adus cateva, diferite gramaje, de la 4 la 25gr ,dar inca nu le-am incercat si la noi.In afara de voblere, mai poti folosi si cari de brad sau rame.Eu am avut succes cu ele la pastrav si clean.
De pretul lor de aici nu m-am interesat, dar vreau sa mi le confectionez singur.In cazul in care ghinionul este de partea mea , continui aprovizionarea de la magazin.


pus acum 14 ani
   
alex32
Membru activ

Din: Pitesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 49
salut larry...am vazut vinerea trecuta la emisiunea"pescar hoinar"pe tvr2 parca aceeasi chiestie dar nu stiam la ce foloseste,era pusa mai sus pe fir,iar mai jos avea un twister......nici aku nu am inteles prea bn ce se intampla cu asta da aflu eu )

ps:din cate stiu eu plexigalsu se topeste la temperaturi mari si nu mai asa poate fi modelat..dak te ajuta cu ceva..fir intins    


_______________________________________
omul invata din greseli.sunt unii care niciodata nu gresesc......:)

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

DanutZ a scris:

Acestea snt bombete...


Asa se pare ca le-au zis francezii dupa ce au preluat tehnica de la italieni. E acelasi lucru cu sbirulino...Interesant ar fi de descris acest stil de catre cei care l-au practicat.


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Chestiile astea le folosesc si bulgarii la pescuit de zargan si nu sunt neaparat transparente. mi-am cumparat si eu acum doi ani asa ceva de la ei, Zargana se numesc. Montura este alcatuita dintr-un fir de 50 cm lungime cu carlig in capat, nr. 5-6 cu tija lunga, vartej si nazdravania asta dupa vartej. Se pune rama de mare in carlig, se lanseaza si se recupereaza incet cu mici pauze.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la