FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / MOMELI SI NADE PENTRU CRAP / Intrebare  
Autor
Mesaj Pagini: 1
andu105
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7
Am vazut pe un forum ca porumbul fermentat da rezultate mai bune ca porumbul normal


Am tot vazut combinatii cu canepa cau grau cu etc etc.minim 2-3 sapt

Acum o intrebare simpla..in 8 zile poate ajunge la fermentatie?
Daca da?Astept o reteta de fierbere cea mai usoara posibila..


pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



Eu ti-as sugera sa il lasi 10 zile,asa cum fac eu. Il pui sa fiarba dar nu foarte tare lasal vreo juma de ora la foc incet de tot si dupaia il torni intr-un recipient care are capac ermetic si il lasi acolo fara sa umbli sa il deschizi. poti presara si 3-4 linguri de zahar deasupra daca vrei. Asta e metoda mea si am prins la ea crapi destul de frumosi,dar nu mai mari de 6-7 kg. Sper ca ti-a folosit rsp. Fir cu drill !!!

intrebare ti-as sugera lasi zile,asa cum fac eu. pui fiarba dar foarte tare lasal vreo juma ora foc

51.3KB


pus acum 15 ani
   
andu105
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7
ms mult.pana acum ai fost cel mai la obiect

pus acum 15 ani
   
alinescu
Vizitator




flavius angling a scris:

Eu ti-as sugera sa il lasi 10 zile,asa cum fac eu. Il pui sa fiarba dar nu foarte tare lasal vreo juma de ora la foc incet de tot si dupaia il torni intr-un recipient care are capac ermetic si il lasi acolo fara sa umbli sa il deschizi. poti presara si 3-4 linguri de zahar deasupra daca vrei. Asta e metoda mea si am prins la ea crapi destul de frumosi,dar nu mai mari de 6-7 kg. Sper ca ti-a folosit rsp. Fir cu drill !!!

eu credeam ca prin fermentatie momelile devin neatragatoare pentru pesti. o sa incerc si asta...cam cate boabe puneti pe firul de par? le puneti in sir sau faceti o bucla?


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la