FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 Profile
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / ..lipovenesti...dar pe gustul nostru..........poate si al vostru!?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
La multi ani!,vorbeam acum cu "nicolesco"si imi spunea:Ba ,mai mininci..."vrejuri"?...da ba tarane,mininc desi nu sunt nici "lipovean"nici "oltean"!.......care mininca pestele si:"dulceata"......insa:
_malasolca si scordoleaua....sunt de la mama lor.........insa mie nu prea imi plac(la mine
se mininca ..atunci...apoi, numai plachie,sau "scordolea" de buc.)
-pestele de preferinta platica(99,9999 0/0),prins pina in 0 8(august),sarat ca slanina, ajuns ca OSB-ul de 16 sau 18,se afuma usor odata cu cirnatii si carnea de "garnita ",pentru la anu.....astazi, se pune in apa rece pina miine la prinz.Se scoate ,se opareste ...putin 10 minute(poate 8)...se pune pe un platou ..aiurea,dar "frumos"de impresie artistica.....pe la ora 19,00 in apa in care au "evoluat"unii pun cartofi,se face un piure cu usturoi+nuci+mosmoande si...asta e..dupa carte+autoritati.............insa la NOI.........
..se face un orez...prima,numai cu ceapa(grupa mare).......in care la accea ora(19) se ingroapa...ele(platicile)+un "maclavais" din patrunjel,cimbru(usor),piper,ulei (de orice)..........sunt cu nevasta mea de 22 de ani...si cam de 20 mincam asa ceva (noi ii spunem.."talere"..au fost ani in care...talerele aratau ca "tutancamon"..insa merita sa incercati...La multi ani!
ps  incercati v o spune cineva care chiar nu mininca peste!!!!!!!(doar pe "girla"
..cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
cataimob
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 294
Vin si eu la masa !!! ... Si vreau o portie dubla de maclavais ....Cam tupeu , stiu ...dar sunt cu poftele rau de to(N)t .

Sanatate


_______________________________________
Viata bate filmu' .   teoria ca teoria , dar PRACTICA TE OMOARA !!! .....pescarii stiu de ce :D
Un destept invata din greselile altora .... eu din ale mele :D

pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Buna si...scordoleaua lu' matale, da' mie imi place sa jupoi cate-o bucata de pe platica sarata de pe sarma si s-o halesc inainte de masa de pranz

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Eu unul sunt...mort dupa pastrama de "stiuca"...insa imi este TARE MILA SA O RETIN.are niste "ochi"..ca ai din "icoane"..si sunt c am "bisericos"!
ps ..cine vine are "ol inclusife"(ca la noi)!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la