FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sofia15 24 ani
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 40 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU CRAP / lanseta cormoran uk carp xlr 3.60 2.75 lb  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bogdanmat
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
Cunoaste cineva aceasta lanseta? Este vreo diferenta intre ea si Lineaeffe evil 2? Stiu ca amandoua sunt nimicuri pentru pescarii profesionisti insa nici eu nu sunt unu dintre acestia ci doar incepator la crap. Am intentia sa o folosesc atat la crap cat si la partide de pescuit universale la grund in locuri mai salbatice care solicita mult echipamentul {uzura} si nu vreau sa plang dupa ea cum as plange dupa una de 400-500 lei. Precizez ca nu urmaresc lanseuri foarte lungi si nici capturi capitale.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la