FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa Profile
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / DISCUTII DIVERSE DESPRE PESCUIT / Pescuit in Suedia pe lacul Ekebo  
Autor
Mesaj Pagini: 1
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
am fost si eu si am pecuit in Suedia la lacul Ekebo. am pescuit cu barca si la mal. Am pescuit cu lanseta si cu undita. In lakul Ekebo traiesc pesti mari asa ca mia rupt undita cand am prins unu. tati a prins cu lanseta cativa pesti mari cel mai mare era de 11 kile. acolo trebuie sa le dai drumu alfel primesti amenda. ai voie sa iei sa mananci numai unu care vrei tu.
cumnatu meu care sta acolo pescuieste mult pe lac. se duce mereu. cand am fost noi acolo nea luat si pe noi la pescuit. am invatat multe de la el. el ma invatt sa arunc mai bine si departe cu lanseta. mai demult v-m artat poze ddin Suedia. o sa va mai arat.buna ziua        


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bravo mai taticule ! Mancati-as ,, pescitul " tau de pe ,, lacu " Ekebo din Suedia , unde cumnatu' tau merge mereu !

Auzi Adriane , ce-ar fi sa stai tu mai mereu prin preajma ? E ? Ce zici ? Nu de alta , dar cred ca avem si noi ce invata de la tine cateodata . Si ar mai fi faptul ca ..... esti simpatic foc !

..................................

  Pt . tatal tau :

  Va salut d-le Marculescu ! :

  - va deranjaza faptul ca uneori Junior i-si petrece timpul cu noi pe forum ? Va intreb pt ca poate are lectii sau alte indatoriri . Nu as vrea sa deranjeze in vre-un fel sederea lui pe forum . ( insa nici n-o putem controla )

  - va invit sa va aduceti aportul personal in discutiile din forum . Cu siguranta a-ti avea multe de spus . Mai ales in topicul asta , unde Junior ne ,, povesteste " despre pescuitul si legile din Suedia . Fireste , daca timpul va permite .

  - sa-mi fie cu iertare , ..... cati ani are Junior ? Noua ne-a spus ca 16 . Ii are ?

   Va multumesc !

...................................

Inapoi la Junior :

  - Ia zii tu mah ! Cati ani ai ?


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



e simpatic rau pustiul!!si bine crescut!!atata timp cat scoala e pe primul loc---probabil"tati" al va lasa cu noi!!

pus acum 14 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
Va salut! Ma folosesc de contul fiului meu pentru a va raspunde. In primul rand vreau sa-mi exprim multumirile asupra faptului ca v-ati aratat atat de ingaduitori cu el, cat si pentru faptul ca tolerati prezenta sa si intrebarile sale. Care, chiar puerile fiind vin dintr-o curiozitate sincera asupra a tot ce inseamna pescuit.
Cat despre prezenta sa pe forum nu i-am impus nici o restrictie, nu dupa ce am observat atitudinea dumneavoastra fata de el cat si in general.
Pasiunea pentru pescuit ce i-am implementat-o o consider o mare reusita. La aceasta am contribuit atat eu cat si ginerele meu. Din nefericire eu mai putin datorita putinului timp liber de care beneficiez. Natura profesiei nu-mi permite sa dedic mai mult timp atat fiului meu cat si pescuitului sau altor activitati recreeatoare care cu siguranta m-ar incanta.
Vizitele din timpul verii la fiica mea, maritata si stabilita in Suedia, au facilitat inclinatia lui Adrian catre aceasta pasiune incantatoare. Faptul ca fiica mea locuieste in satucul Gnesta, satuc inconjurat de lacuri de munte, lacuri in care se pot pescui diverse specii de peste, ar fi fost pacat sa nu incercam sa-i trezim interesul pentru pescuit.
Satucul Gnesta se afla la aproximativ 60 km de Stockholm, intr-o zona montana de vis, inconjurat de lacuri. Fireste, una dintre pasiunile din timpul liber al localnicilor este pescuitul. Nu face exceptia nici ginerele meu.
Preponderent in lacurile respective ca specie este stiuca. Si fireste, stilul cel mai des practicat este spiningul. Pe Adrian inca nu-l atrage datorita dinamicii perpetue impuse de stilul respectiv, mai ales ca s-a aratat interesat de stilul stationar, stil pe care i l-am prezentat inca din tara.
In ceea ce priveste prezenta sa printre dumneavoastra, nu este nici o problema. Este suficient de constiincios la scoala, intr-atat incat sa nu fie nevoie sa-i restrictionez accesul la diverse activitati pe calculator.
Cat asupra varstei sale, am descoperit ulterior ca s-a prezentat ca avand 16 ani. Nu are decat 13, este in clasa a 8-a, se pregateste intens pentru trecerea la invatamantul gimnazial. Nu cred ca va fi blamat prea tare pentru minciunica asta.
Cat despre aportul meu la discutiile dumneavoastra, prefer sa asist la discutii. Experienta mea in pescuit, totusi, nu se ridica la nivelul la care as putea participa la acestea. Nu am perfectionat pescuitul, nu mai mult de pasiune de concediu sau weekend liber.
Va multumesc inca odata, si fir intins! Cu stima, Adrian Marculescu-tatal.

Modificat de junior (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Va salutam !

  Mutumim pentru explicatii . Mutumim pentru faptul ca apreciati colectivul de utilizatori ai forumului , multumim ...... ca-l lasati pe Junior la povesti cu noi !!!

  Am sa incerc sa va linistesc ( daca mai aveti vre-un sambure de neliniste ) asigurandu-va ca cel mic e pe maini bune . Am sa urmaresc personal interventiile lui in forum ( parca n-o faceam oricum ? E un deliciu de copil ! ) cat si reactiile userilor la adresa lui .

  Sa auzim de bine ! ( si facem noi pescar din el ! Doar sa nu se plictiseasca de noi repede )

..........................

p.s. Eram sigur ca nu are 16 ani !!!


pus acum 14 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
buna ziua. cand vin de la sora mea din suedia am sa pun poze mai mule cu lacurile de langa unde v-a spus tati. lacurile sunt foarte frumose si se prinde peste mult si se poate merge cu barca pe ele. da la vara cand vin nu acum.     

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la