FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT STATIONAR / Daca ar fi sa alegeti...  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Daca ar fi sa alegeti intr-un concurs (doar) de stationar gen "Reel Wars" (asta ca sa ducem lucrurile spre extrem) intre momeala, nada, echipament, locatie...in ce ordine le-ati alege? De ce?

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



PENTRU PARTIDE SCURTE:
-locatie
-echipament
-momeala si nada
pentru ca poti sa ai sculele lui peste si cea mai atractiva momeala din ultima faina predigerata de peste care sa coste zeci de euro un kg --daca nu dai unde trebuie,la momentul care trebuie ajungi sa stai ca fraierul (ca boul lui pictorul pe coada dupa ce i-a tras travolta un cap in ochi),,si sa prinzi ocazional ceva rapitor cand trece cardul pe-acolo(asta daca ai "carne" in carlig)
Pentru partide lungi:
-nada+locatie
-echipament+momeala
e greu de spus si de analizat ,,,toate-s dependente una de alta..astfel nada depinde 99.9%de locatie,locatia depinde daca nu-i impusa 100%de experienta.Daca-i impusa depinde 100%de norocul pescarului,,,"daca "are coaie "cand baga mana-n caciula.Echipamentul desi nu pare ,este foarte important,,mai ales in concurs. motiv pt care concurentii nu pleaca niciodata doar c-un bat sau cu o rube cu 1-2kituri. si scaunul e  foarte important,pozitia corpului,pozitia minciocului,a juvelnicului--totul...
Deci nu stiu daca poti face o clasificare exacta--si sa spui hotarat---asta-i prima---aia-i ultima!!IN CONCURS "SPIONAJUL"JOACA UN ROL FOARTE IMPORTANT.Ca si pregatirea...multi concurenti nu pot dormi c-o noapte inainte!!!


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la