FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / BAZAR PESCAR - VANZARI , CUMPARARI / plute din polistiren expandat de densitate medie  
Autor
Mesaj Pagini: 1
sandor_traian
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Ma numesc sandor traian si sint un pescar modest dar inrait si un plutar pasionat greu de invinssi vreau sa va prezint diferite plute de pescuit confectionate de mine .
-plutele din polistiren espandat de densitate medie.
Prin formatul lor, prin modul de realizare aceste plute sin tunicate. Tehnologia de fabricatiede la debitarea materealului pina la furnizarea plutelor include un numar de 32 de operatiuni de mare finite si complexitate.
-acest tip de plute indifferent de marimea si formatul lor sint realizate la un strung special de mici dimensiuni.
-axele plutelor sint de fibra de bambus filipinez si din pana de gisca
-plutele crude inainte de aplicarea vopselelor de fond{galben,alb,verde deschis, etc.}sint chituite cu chit de cutit autohton sau din import
-atit vopselele de fond cit si cele ornamentale sint de cea mai buna calitate care rezista la apa, temperature ridicate, vint, impuritati si substante corozive din apa.
-toate plutele dupa vopsire inclusive axele din bambus si pana de gisca sint lacuite cu un strat consistent de lac incolor de mare aderenta ceea ce asigura plutelor rezistenta la intemperii si durabilitate in exploatare.
-plutele mari care au conducator de fir din sirma subtire de otel matisate pot fi folosite si ca plute culisante cu opritoare reglabile.
-plutele mari sint pentru: crap, somn, stiuca, salau,bibam etc.
-plutele mici pot fi folosite cu rezultate foarte bune la; caras, caracuda, rosioara, babusca, platica, clean, scobar, somotei, etc.
Dupa terminarea perioadei de pescuit plutele se sterg bine cu o cirpa moale si se infasoara in pinza de tifon subtire pentru a nu se deteriora in timpul impachetari si transportari ustensilelor de pescuit.
Cumpararea acestor plute nu este obligatory dar ar fi pacat san u profitati de aceasta sansa si oferta unica: info. Tel. 0256 381689
plutesandor


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



SALUT!!incercati pe la vre-un muzeu de istorie sau magazine de antichitati!!chiar de sunt produse acum!!apreciez munca si perseverenta!!!mi-ati amintit de copilarie cand era plin pe la balciuri de asa ceva ..de asemenea erau ambulanti prin zona litoralului,pusi in calea oamenilor care veneau sau plecau de la plaja!!eu va urez succes la vandut!!!din moment ce n-ati fost sters pana acu, inseamna ca ori e permisa reclama ori aveti sustinatori carora le plac  mult produsele prezentate(ceea ce nu m-ar mira)Eu caut topicuri cu postari de valoare ale unor pescari cu experienta aici pe forum si nu le mai gasesc.........apreciez munca si efortul depus in realizarea lor insa......................V-as recomanda totusi sa priviti aici poate puteti sa va schimbati stilul in pas cu cerintele vremii:

Modificat de filica ciutac (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
DanutZ
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 612
Flica,nu mai fi rautacios cu omu'.......am vazut o gramada de oameni care folosesc aceste tipuri de plute,si cred k la unii pesti si in unele zone inca se mai folosesc....Totusi,topicul ar trebui mutat la Bazar!

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Nu este doar rautacios . Ci pune punctul pe ,, I " . Multi acceseaza forumul doar din considerente de reclama a vreunui produs sau pentru a vinde ceva . Ori asta contravine regulamentului  de postare .

  Mai las postarea inca o scurta vreme in speranta ca Sandor Traian va contribui si cu altceva la activitatea din forum . Intrucat am mari indoieli ca o va face ..... plutele dispar ! Prin interventia asta nu contest si nici nu recomand calitatea plutelor respective . Fiecare foloseste ce vrea .

  S-au mai perindat diversi care .... ori vor sa-si vanda masina , ori isi fac publicitate la nu stiu ce pensiune , samd . Repet , este in totala contradictie cu regulamentul de postare .


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



era interesant daca posta pas cu pas modul de realizare si discutam cum asi alege materialele,cand,cum fixeaza antena ,kila....asa,sa pui plute colorate pe ceva "mileuri"sau pe prosoape de artizanat in speranta ca vor fi cumparate e mai dificil....Repet,e de apreciat faptul ca inca mai face asa modele!!!oamenii la pensie care muncesc sunt de apreciat!!!!

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator




DanutZ a scris:

Flica,nu mai fi rautacios cu omu'.......am vazut o gramada de oameni care folosesc aceste tipuri de plute,si cred k la unii pesti si in unele zone inca se mai folosesc....Totusi,topicul ar trebui mutat la Bazar!

danut,acu 30 ani am pescuit cu astfel de plute,le facea tata unui coleg de generala....era munca,umblatura,nu erau telefoane ca acu,nu se gaseau vopsele ,lacuri usor,nici macar smirghel fin.....dupa aia trebuia sa stii ce sa faci ,cand sa jumulesti gasca,cand sa strangi socul,cand sa culegi trestia pitica,unde sa gasesti tepi de arici de mare..........cu timpul alti prieteni au inceput sa faca plute,la inceput timid,apoi au cumparat strungulete,apoi au inteles ca vopselele trebuie sa aibe anumite calitati de rezistenta la soc,intindere,uscare cat mai rapida,rezistenta la penetrare,la variatii de temp......etc...acu au linii automate,muncitori angajati!!!stiu despre ce vorbesc....pana si lemnul de balsa trebuie sa fie intr-un anume fel ales!!Eu unul adevaru-i ca n-am mai vazut de vreo 15 ani astfel de plute la nimeni!


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la