FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru din Bacau
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / JURNAL DE PARTIDA - POVESTIRI PE-NDELETE ! / Pe ploaie si vant , cu barca pe Dunare !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
03 10 2009 .

   Stabilim cu o saptamana in urma sa plecam azi la Dunare . Pe masura ce treceau zilele ne panicam usor vazand prognoza meteo , care ne avertiza in ceea ce priveste schimbarea vremii . ...... Insa nici pe departe , nici un site de profil nu afisa ceea ce ne astepta astazi .

..................................

   Stabilesc cu Didel ca la 5 00 h sa ne auzim la telefon , si odata cu apelul sa plecam spre Giurgiu . Asa am facut . L-am sunat si am stabilit sa ne intalnim la Jilava ( cu toate ca stam foarte aproape unul de altul ! ). In Bucuresti si pe drum ploua marunt . Fara vant .
   Dupa alte cateva zeci de telefoane pe drum in care nu reuseam sa ne intelegem asupra locului de intalnire , ma enervez , si intelegand ca este totusi in spatele meu ii spun ca merg spre Giurgiu incet si cu avariile puse . El venind impreuna cu Comisaru' ( fiecare cu masina lui , va explic eu odata de ce facem asa ) m-au ajuns tocmai la iesirea din Uzunu .

   Am ajuns la ,, Stafide " ( un barulet Non Stop din Giurgiu de unde-si procura Comisaru' sistematic stafide , cu convingerea ca prinde sturion cu ele ) pe la 6 15 h . Dupa cafeaua rituala si discutiile despre locatii si echipaje , stabilim ca mergem la Camadinu si innoptam acolo . Cum urma sa dam din barca , si in ce ordine , urma sa stabilim ,, loco " . Terminam cafeaua si ne indreptam spre Canalul Plantelor , locul in care barcuta sta cuminte si asteapta ..... aventurile !

..........................................


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Odata ajunsi la barca descoperim ca , indiferent cate economii am facut la bagaje , ..... avem extraordinar de multe la noi . Culmea , nu erau decat strictul necesar . Nu puteam renunta la absolut nimic dintre cate aveam la noi . Ne resemnam si incepem sa facem transferul din masini la barca . Intre timp Didel se ,, orienteaza " si face rost de la Nea Soare ( pandar in Canalul Plantelor ) de o galetusa de obleti si vre-o 5 - 6 carasei vii .

   Mai aveam la noi ,, un milion " de mamaligi , care mai de care aromata sau nu , cu scortisoara , cu sare , cu ..... , cu ..... , samd !

   ,, - Cate dracu' ai facut bai Didele ?
      - Taci mah , stai sa vezi ce treaba facem cu ele ! Ia si taie bucati !
      - Asta cu ce e ?
      - Taie mah , si vezi tu acolo !
      - Bine . ..... Asta cu ce e ?
      - ...........Cu  ,, vitiligo " !!! Taie , sau nu-ti mai dau deloc ! "

   ..............................

   Reusim sa indesam toate acareturile in barca , ne urcam si noi , si purcedem spre iesirea din Canal , spre Dunare . ................ Dezastru !!!!! In clipa in care am intrat pe Dunare s-a pornit vantul si ploaia ! Ambele ..... extrem de tare !
   Vantul batea dinspre ESE cu aproximativ 30 - 35 km / h . Valuri pe Dunare .... suficient de mari cat sa ne puna putin pe ganduri . Ajungeau pana la 1 m si faceau spuma ca la mare .

    ,, - Mai nene ! Ce facem ? Mergem ?
       - Acum ce vrei ? Sa renuntam ? Pictore , tu ce zici ?
       - Mai fratilor ! Voi stiti mai bine ! Cum credeti voi ! Daca spuneti ,, Hai " , eu merg ,, legat la ochi " . Daca spuneti ,, inapoi " , o luam inapoi . Doar c-o sa plang de nervi !
       - Dai Didele ! Vedem noi ! "

   Si uite asa am facut dreapta si am luat-o amonte ( cu vantul in spate ) inspre Camadinu . Ajunsi pe la Km Fv 490 , deja vedeam hula din dreptul intrarii in portul Giurgiu . Ceea ce vedeam noi ..... sigur ne-ar fi scufundat !!!
   Decidem sa tragem la mal , si ajungem exact in dreptul bornei ,, 492 " . ,, La Pari " , pentru cunoscatori .

   Cobor primul din barca si incerc sa trag de parama . Descopar ca pe tarm era aproape imposibil sa stau in picioare . In sfarsit tragem barca la mal , coboram , si dupa cateva onomatopee , si baiguieli incoerente decidem sa dam aici cateva ore , macar pana sta vantul . Sa ne intoarcem !!! In nici un caz sa mergem mai departe !

   Ei bine , in acele cateva ore , pe nenorocirea aia de vreme , care mai de care adapostiti pe langa pietroaie si tulpini de salcii , ..... reusesc sa intep un salau si un avat . Ambii luati la jumatati din obletii lui Nea Soare . Ceilalti doi n-au avut placerea ( e a doua oara ! ). Incercam si la rama neagra , la patratica ( slabe sperante pe intinsura aia ) , la viermus , ..... nimic !

   La 12 30 Didel decide :

     ,, - Hai ! Ce-o fi o fi ! Vantul e din rau in mai rau ! Daca nu plecam acum , riscam sa ramanem aici ! "

   Iata-ne domnilor , de data asta aval , dar cu vantul si cu ploaia in fata , pe niste valuri incredibile , inapoi spre Canalul Plantelor . Poate n-o sa credeti , insa nu scoteam nici o vorba ..... de teama !
   Cum - necum ajungem intregi la mal .

     ,, - Mai stam ?
        - Pictore , .... nu esti normal ? Acasaaaaa !
        - Nici tu nu ramai Didele ?
        - Bah ! Tu nu esti sanatos ??? Plec acasa ! Pentru doi pesti vrei sa ma imbolnavesc ?
        - Treaba voastra ! Eu imi caut loc pe mal si raman !
        - Nu esti zdravan ! "

.....................................


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Dupa ce ,, iau la mana " toate locurile posibile , incep si ,, filtrez " . Acolo nu merge cu masina ! Acolo nu mananca la cota asta ! Acolo , daca intru nu mai ies ! Acolo precis bate vantul tare !
   Decid sa merg la piciorul Podului , la intrarea in Ara . ,, La Pietroaie " . Ma despart de cei doi si plec catre incolo .

   Odata ajuns acolo descopar ca nu doar eu am facut alegerea asta , si ma intalnesc cu doua grupuri de Bucuresteni . Saracii , erau la fel de ,, murati " ca noi . Erau asezati cam la 50 - 60 m aval de ,, Pietroaie " , in asa fel incat , cel mai bun loc al zonei , anaforul ce se formeaza imediat dupa acestea ..... era liber !

   Ma asez acolo , ..... descopar cu stupoare ca in afara de obleti si carasei toate momelile au ramas la Didel , ma resemnez ( a cata oara pe ziua de azi ??? ) si .... incep sa pescuiesc .

   Dupa cateva atacuri timide mai scot un stapazan ceva mai mic decat cel luat ,, la Pari " . Ii dau drumul si decid sa maresc portia . Pun obletii intregi in carlig . ..... Bine am facut !!!
   Mai am inca un atac serios , insa fara sa reusesc sa intep ferm , probabil muscase doar coada sau capul obletelui . Ma fascina faptul ca ... aveam activitate . Era evident ca zona era ,, umblata " . Datorita vantului care imi tot misca lansetele sunt convins ca au mai fost insa nu le-am observat .

   Pana la ..... cea pe care ..... nu aveam cum sa n-o observ !

..........................................


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
..... Cea pe care am observat-o ..... a fost un ,, Ciocan " super ferm !!! A dat in ea ca trenul !

   Lanseta s-a lasat spre apa gemand . Daca eram putin mai departe pe mal exista riscul s-o pierd . Insa am ajuns la timp sa pun mana pe ea si sa ..... simt !

   Sa simt ...... BESTIA !!! Captura anului ! ..... Somn categoric !

   S-a pus pe fir cum numai somnul stie s-o faca ! Simteam ca este mare !! Domnilor , cand zic mare , va rog sa intelegeti ...... MARE !!! Au curs instant apele pe mine ! Pasind pe mal in directia ce-o luase ( amonte ) incercam sa suplinesc frana care o stiam stransa . Reusesc s-o slabesc si incepe drill-ul . Tragea fir , recuperam . Iarasi tragea , iar recuperam . Toate astea scos din minti intrucat aveam minciogul la circa 10 metri in spatele meu intr-o tufa de vita salbatica . Il pusesem acolo odata cu husa lansetelor sa le feresc de ploaie .
   Imi propun ca , in momentul in care revine aval , cu frana slabita s-o iau pe mal inspre minciog , dupa care sa revin incet inspre apa . Reusesc sa ajung la minciog , ..... bag cizma in el ( avand ambele maini ocupate ) , si in felul asta , jumatate impiedicat ma indrept inapoi spre apa ....... facand cea mai mare greseala  anului ! ..... Strang frana usor , convins fiind ca l-am obosit destul . M-am inselat amarnic . Strangand frana l-am enervat si a inceput iarasi sa traga puternic , in asa fel incat am auzit lanseta gemand suspect de la mijloc . Ulterior aveam sa descopar ca mi-a distrus mufa dintre segmente .

   Si ..... n-am mai avut parte sa-l simt decat inca vre-o 2 min . La urmatorul ,, ciocan " ...... ,, zbing " firul meu si ..... nervii mei odata cu el !


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
... Cam asta a fost ..... 2009 ! Cine stie daca o mai vad pe Regina anul asta ! Insa , Domnia Sa a avut mare grija sa-mi bage cuiul pentru anul ce vine ! Chiar si pe vremea asta caineasca ! ...... O iubesc ! ..... Stie exact ce sa-mi faca sa .... nu ma las de pescuit si sa sper in continuare ! Sa sper c-o sa-mi dea ..... ,, Premiul Cel Mare " !

   ............ Poate anul ce vine ! ..............    


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bagajele la barca

ploaie vant barca dunare bagajele barca

55.9KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Didel si-le aseaza cum stie el mai bine !

ploaie vant barca dunare didel si-le aseaza cum stie mai bine

50.6KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Hula pe Dunare !

ploaie vant barca dunare hula dunare

24.9KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Ne strecuram printre barjele de la 487..... cu emotii !

ploaie vant barca dunare strecuram printre barjele 487..... emotii

27.7KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Rareori atat de serios si atent .... Didel !

ploaie vant barca dunare rareori atat serios atent .... didel

35.5KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Invinsi de vant , ploaie si valuri , tragem la mal . Km Fv 490 . Sau ,, La Pari " !

ploaie vant barca dunare invinsi vant ploaie valuri tragem mal 490 sau pari "

32.3KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Comisaru' se straduie sa ajunga la noi ..... cu vantul in fata !

ploaie vant barca dunare comisaru' straduie ajunga noi ..... vantul fata

38.9KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
V-ati pus vreodata vesta de salvare pe voi ...... de frig ???

ploaie vant barca dunare v-ati pus vreodata vesta salvare voi ...... frig ???

33.7KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Didel , la adapostul unor bolovani , ..... dar vesel , cum ii sta lui bine !!!

ploaie vant barca dunare didel adapostul unor bolovani ..... dar vesel cum sta lui bine !!!

59.7KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Aici probabil are senzatia ca are ceva pe la lansete . ( de fapt este vizitat de un spirit bun ! )

ploaie vant barca dunare aici probabil are senzatia are ceva lansete fapt este vizitat spirit bun

41.7KB


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



stai sa ma vezi pe mine la ocean!sa vezu acolo valuri!ultima iesire pe anul asta .Nu se compara cu DUNAREA dar vreau daca tot sunt aici sa profit de tot ce se poate! 

pus acum 14 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Deci sunteti nebunii mei preferati tu si Didel, din orice pozitie si eu ma suiam cu voi in barca daca mai era loc.Altfel tu esti cel mai nebun ca ai mai ramas singur nu cred ca multi faceau asa ceva ).
Felicitari pentru curaj, imi pare rau ca nu ai scos animalul, stiu senzatia destul de nasoala de atunci cand se pierde un peste mare totusi cred ca putin la alt nivel nu chiar nivel de Dunare o cunosc.

Va salut


_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 14 ani
   
Sfarshitorul
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 76

Modigliani a scris:

        - Bah ! Tu nu esti sanatos ???


) Stiam eu ca merita sa fii nebun si sa insisti... ) Lasa, important e ca l-ai avut in drill. Data viitoare sigur il urci pe mal!


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Iata locul ..... deceptiei !

ploaie vant barca dunare iata locul ..... deceptiei

44.9KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Locul ,, naufragiului " . Km Fv 490 .

ploaie vant barca dunare locul " 490

40.5KB


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Pictore si eu am fost facut nebun de multe am mers frant de oboseala la balta, si am prins peste, am dormit in fund pe scaun sau pe jos cand nu am mai putut sa stau treaz, dar o aventura ca a ta, nu am trait pana acum, si mi-a parut enorm de rau dupa ce ti-am citit povestioara, am stat si eu pe ploaie si pe vant dar nu am prins asa monstru.In locul tau as fi mandru ca nu m-am lasat batut, dar as fi si negru de suparare, dupa ce ai indurat atat sa il scapi aproape de mal, e mare pacat, intodeauna pestele trage atunci cand nu esti pregatit sau cand nu e nimeni in preajma nimeni sa iti dea o mana de ajutor!!!Dar asa-i pescuitul, dupa ce cauti un ,,animal'' tot anul il scapi exact atunci cand crezi ca el al tau!!!Felicitari inca o data pt determinarea de care ai dat dovada si intr-o buna zi sa speram ca amnadoi vom prinde captura ,,din vise''!!!

Modificat de Rockyonutz (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
sa continui te rog cu masina... ca eu nu inteleg... de ce fiecare cu a lui? din cauza bagajelor? da ce masini aveti? ... ...

_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Am mai pus poza asta in forum . Aici este masina mea ...... doar cu bagajele mele ! Ce zici ?

ploaie vant barca dunare mai pus poza asta forum aici este masina mea ...... doar bagajele mele zici

44.6KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Oricum , suntem off-topic . Ti-am raspuns aici insa intrebarea ta trebuia pusa in acest topic :


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..bagaje,nebagaje...sunt adeptul ...(sa nu bage nimeni mina la...)...ca ati vazut ce "mecle"avem!!!
ps daca ne puneam la metrou in 2 luni ne schimbam masina!!!!!!!!!!!
da fratilor, suntem"dusi .............cu barca"!!!!!!!!!!!!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Sfarshitorul
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 76

Modigliani a scris:

Am mai pus poza asta in forum . Aici este masina mea ...... doar cu bagajele mele ! Ce zici ?


judecand dupa numarul de paturi si perne mai-mai ca-mi vine sa zic ca-n bancul ala cu ursu' si vanatorul: "tu sigur te duci acolo pentru pescuit?":P


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Uite aici ( a doua postare ! ) si ai sa intelegi ! Poate insa nici asa . Dar te luam odata cu noi si atunci ai sa intelegi ..... sigur !!!


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Am recitit si eu si am o nelamurire: bondarii musca si sunt periculosi, chiar mortali?   Cand eram pusti, ii prindeam cu mana, fara sa imi fac griji si chiar n-aveam de ce, ca nu m-a muscat niciunul. Probabil, Didel a vrut sa scrie tauni si a iesit bondari

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Sigur a vrut sa scrie tauni? Poate barzauni Muscatura barzaunilor poate fi mortala pentru unele persoane la fel ca cea de albina, cand se produce socul anafilactic...

pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Da? Habar n-aveam, am zis si eu asa...la plesneala

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
mai urmareste si tu Teleenciclopedia (hai ca am scris bine) ...

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Mai rau decat atat , am cunoscut un pescar alergic la ..... ciupitura de tantar !!! Facea rau de tot ! Umflaturi , respiratie grea , transpiratie , alea-alea !

O singura data  mers cu noi la Babadag . Cred ca mirosea a ,, Off " si ,, Autan " pana la Enisala .

  In sfarsit , e bine sa ne ferim de tauni , bondari si barzauni . O alta insecta periculoasa este viespea de Dunare . O recunoasteti usor . este mare , vreo 4 cm , si colorata pe partea inferioara a corpului cu galben intens .
  Pe mine ma ciupit la Cernavoda . Norocul meu este ca nu-s deloc alergic . Cu toate astea am tras toata vara fiindca mi-sa necrozat carnea ( cam cat un bob de strugure ) in jurul ciupiturii , cu toate ca am curatat locul extrem de bine . Am rezolvat problema tarziu in toamna ..... chirurgical !


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
N-am timp, cand incepe Teleenciclopedia, abia plec de pe balta.

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
pai...stiu ca se cheama ''lupul viespelor'' sau ''lupul albinelor'' cum vreti sa-i spuneti.. era full de asa ceva unde am fost, unul mi s-a lovit de fata..is disperati dupa orice sursa de lumina.

_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
picai si eu de pe borcea , vreme caineasca sambata , duminica a fost soare si vant

ploaie vant barca dunare picai borcea vreme caineasca sambata duminica fost soare vant

10.9KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
cafeluta de dimineata la ceainic

ploaie vant barca dunare cafeluta dimineata ceainic

29.2KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
locatia a fost ideala dar .................. pestele nu a raspuns

ploaie vant barca dunare locatia fost ideala dar pestele raspuns

18.5KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
pe intinsura cu alt bat..............

ploaie vant barca dunare intinsura alt

13.7KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
o parte din tabara

ploaie vant barca dunare parte din tabara

21.5KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
unu care sa aventurat foarte aproape de mal...............

Modificat de azazel (acum 14 ani)


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
poza anterioara am uitat sa o pun ))))))))))) sorry

ploaie vant barca dunare poza anterioara uitat pun sorry

28KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
in rest pestele , aproape ........................... din barca 2-3 kg caras , 4 trasaturi la crap in butuci , nici unul scos  , au rupt de fiecare data , de pe mal o galeata de raci , un somocar de 300 gr noaptea si in rest voie buna .............. cam asta a fost tot

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la