FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil simona2000
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / DISCUTII DIVERSE DESPRE PESCUIT / Chub Outcast 50 (3,6-3,5lbs) vs Prologic Tournament (3,90-3,5lbs)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
Va salut!
Va cer o parere despre niste bete de crap , care sunt destul de mediatizate. Este vorba despre Chub Outcast 50 de 3,6m si Prologic Tournament 3,9 m. As vrea sa achizitionez un set si inafara de diferenta de pret si unele dimensiuni de fabricatie nu cunosc. Mai stiu ca inelul de plecare de la Chub este de 50mm iar la Prologic este de 40.
Rog pe cei ce detin aceste tipuri de bete poate ma pot ajuta sa iau o decizie. Se apropie si targul Expoaventuri de la Romexpo (1-4 octombrie), in anii trecuti s-au facut ceva reduceri, ce stiti ?
PS. Ca locuri de pescuit unde as folosi betele ar fi atat pe stationar cat si pe curgatoare OLT, DUNARE.Eu am 1,80 inaltime si 60 KG greutate.(promit sa ma ingras)

Modificat de florinmacri (acum 14 ani)


_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



salut!eu am chuburi si sunt mai mult decat incantat de ele!!!si prologicurile sunt bete bunicele insa eu personal n-as da chubul pe prologic!!!ale mele au fost testate si la rau,si la lac,atat la crap cat si la somn pe "ebro"cat si la stiuca.....nu mi-e frica sa lansez o rosioara de 150grame la 70m de mal!!!cu "prologic nu stiu daca chiar faci asta"""...Cu privire la inelul de plecare de 50--personal cred ca e mai mult "moda"decat fapt implinit deoarece chuburile cu inel de 50 se fac in varianta 3 si 3.5lbs  la bete de 3.6m,iar inelul e pus la ~95cm ,pe cand cele de 3.9m au inelul de 40 pus la 112cm....ceea ce nma face sa gandesc ca inginerii de la "house of hardy"din Londra,acolo unde se asambleaza atata chubul cat si greysul nu prea dorm ci testeaza!!multi sunt superincantati de noul prologic mai ales ca are 3.9m!eu cred ca repet sunt bete bune dar nu se compara la "tavaleala"cu chuburile!!!Ia in considerare si Greysurile----sk3 daca bati mai mult lacurile si sk4 daca vrei si una si alta...EU CRED CA 3.5LB e foarte mult si pierzi din placerea drilului!!!eu am doua si doua!adica doua de 3.5 si doua de 3...

pus acum 14 ani
   
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
Ca deobicei, promt si la obiect, multumesc mult domnule Filica. Despre targul expoaventuri stii ceva?E de vizitat?

Modificat de florinmacri (acum 14 ani)


_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



florine,eu sunt departe!!!dar cred ca poti afla mai multe de la baietii din tara,bucuresteni si nu numai!

uit-le aliniate!!


Modificat de filica ciutac (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
D-le Filica, daca pun melodia lui Joe Cocker le dezbraci putin?
PS Rachetica din prima imagine, cam cat cantareste plina? Se poate nadi cu Chub-urile sau risti sa le inmultesti?

Modificat de florinmacri (acum 14 ani)


_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



pentru inadit cu spodul ati trebuie bat de spod,care de obicei este undeva pe la 5+lbs,adica arunca greutati ce pot depasi 160grame...pentru asta ati trebuie bat de spod,sau daca bugetul nu-ti permite macar un bat de pescuit pe plaja"beach caster rod"..eu ti-as recomanda cu placere ceva din spodurile SHIMANO!SI CHUBUL ARE SPOD BUN,dar parca beast masterul e peste!!eu am doua,un TFG F8 de la matt hayes pentru distante scurte pana-n 110M....Si un shimano pt peste 110m ....racheta care-ai vazut-o e probabil un gardner sau sky ryder de la korda,nu-mi dau seama...Nu stiu cat cantareste plina pt ca n-am cantarit-o.DEPINDE SI CU CE-O UMPLI!!tot ce-ti trebuie e un spod bun,o mulineta buna pt spod,fir textil si exercitii!!!  

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la