FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 din Prahova
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU CRAP / achizitii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
chinezu
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
salut am si eu rugaminte la voi care ma putei ajuta. vreau sa cumpar un echipament complet de crap si nu pre stiu pe care sa-l aleg.. sunt disponibil sa dau 600de euro. multumesc

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



e cam micut bugetul!am invartit-o pe toate partile!la cate doua bucati din fiecare si scule medii ca si putere,fiabilitate si cost eu as alege:
-2Chub outcast 13 foot---2*150=300E
-2okuma long cast spector------=150E
-2DETECTOR dam----2*40===80e
-2swinger fox Mk2---2*27===54E
-Rod pod Estabilizador extender=55E
Si asa depasesticu vreo 40 euro......APOI VIN FIRELE mono + textil,CA SA NU MAI VORBIM DE CORT,PAT,...............

Modificat de filica ciutac (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
Salut!
In aceeasi faza ma aflu si eu iar daca te ajuta  concluzile mele dupa multe pagini citite pe internet si reviste as fi bucuros.Nu cred ca este o idee stralucita sa-ti cumperi un kit, pentru ca de obicei kit-urile in proportie de 90% sunt compuse din produse care nu se vand , iar atunci se pun la pachet se face un discount si cine musca....Nu cred ca ai nevoie de multe accesorii din pachet : scaun , senzori, cort si alte accesorii care momentan nuti folosesc, decat daca te muti pe balta =D (glumesc).
Eu m-am documentat si astept sfarsitul sezonului cand se vor putea face ceva reduceri la unele produse mai de soi. M-am hotarat sa investesc cel mai mult in bete si mulinete iar pe parcurs (pana la primavara) fire, carlige etc. Daca te ajuta uitate la betele Prologic sau Chub , iar la mulinete o marca "la indemana" ar fi Okuma sau mai mofturoase Shimano ori Daiwa.Atentie la potrivire insa, pentru ca unele bete au mandrina ce suporta o anumita talpa a mulinetei, apoi greutatea mulinetei sa nu fie chiar cu mult a lansetei.
Alta problema demna de luat in seama ar fi lungimea de transport, daca sunt din 2 tronsoane sa aiba o lungime care sa-ti permita sa le bagi intr-un portbagaj, sau depinde cu ce le transporti! Eu ma gandesc serios la acest aspect pentru ca nu am chef sa port "barca pe masina" de cate ori merg la pescuit(cand spun "barca" ma refer la portbagajul gen Thule).
O alta chestie care ma framanta pe mine ar fi daca este corect achizitionarea a cate 2 lansete dintr-un anumit model care pana la urma sa formeze un echipament de crap. De exemplu 2 bete Chub + 2 Prologic, echipate cu mulinete Okuma si Shimano sau Daiwa. Asta ca sa ai posibilitatea de a jongla cu echipamentele si de a gasi acel match-ing cum este foarte des folosit acest termen , in loc de potrivire, mai pe romaneste - "sa se pupe".
Sper sa te ajute concluziile mele si poate exista cineva care sa detina "amestecul" la care m-am gandit eu si sa ne detalieze pareri....
Spor la cumparaturi si fir intins!


_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



aceeasi parere o am si eu despre kituri....ceva bunut care sa ia prim planul pus la un loc cu o gramada de ciurucuri>>Eu am zis Okuma pt ca la shimano sau daiwa preturile la mulinetele de crap pleaca de undeva de la 120euro bucata,,,si ajung la 600...la fel si la bete am zis chub pentru ca le am si stiu ce le poate pielea.Si cum le-am vazut si in saitul pus de baiat le-am recomandat cu placere...personal nu cred ca la primavara sau de Craciun vor fi reduceri la "branduri"..de obicei reducerile sunt  tot la ciurucuri...Dac-ati sti cat am asteptat anul asta calendarul si catalogul "fox",care venea anii trecuti inca de la sfarsitul lui noiembrie cu promotiile de sarbatori....,la fel si shimano,la fel si korda,la fel si esp....toate s-au scumpit sau au stagnat....s-au ieftinit"dragon carp,ceva ron thompson,jrc,a aparut ceva la pret modic de la preston si korum fapt care m-a bucurat pt ca la accesorii pt stationar sunt cam lideri,insa la crap ...........cam asta e..EU UNUL NU CRED CA CRACIUNUL ASTA VA ADUCE MARI IEFTINIRI!!!Nu are cum si mai ales nu are de unde!!! 

Modificat de filica ciutac (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
D-le Filica observ ca la totalfishing , betele Chub outcast 50 sunt 100 de euro, nu 150 sau poate nu ne referim la aceasi tip ?

_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



Ba ne referim la ele insa baiatul care a intrebat e din spania probabil iar in linkul cu magazinul pus de el betele sunt cam scumpe!

pus acum 14 ani
   
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
Da, acum am inteles, preturile erau de acolo, eu nu mi-am bagat "nasul" prea tare cand am auzit ca e vorba de kit-uri. Totusi este o diferenta foarte mare de pre t= 50%.Or fi alea originale iar ce gasim la noi or fi manufacturate in mareata China?

_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



nu pentru ca pretul real e undeva la 70lire deci cam 90euro...cred ca cel care le aduce la noi e un baiat serios ,mult mai realist decat spaniolul sau ce-o fi ala cu linkul respectiv...ala vinde chub la pret de greys si probabil greys la pret de century sau free spirit

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la