FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dia325
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT STATIONAR / cat de stationar?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Un concept care pentru unii din noi poate s-a schimbat putin de-a lungul timpului: "Pescuit stationar"...Ce inseamna defapt stationar? Inseamna ca nu te misti din loc sau inseamna ca pescuiesti cu momeli naturale ? Chiar sunt in ceata Si pana la urma...stationar este un stil? Si daca da, cum se practica? Exista o delimitare clara intre stationar si alte stiluri? Voi cum pescuiti la "stationar"?

pus acum 14 ani
   
dori
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 995
Salut!

Pentru mine pescuitul la stationar inseamna a pescuii intr-un loc o perioada mai mare de 1 h, la momeli naturale (rame, viermusi, pestisori), la pluta sau pe fund. De asemenea inteleg prin pescuit stationar incercarea de a atrage pestele prin nadire sau, pur si simplu asteptarea lui pe vad.


pus acum 14 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
       

pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Greu de spus cu exactitate...stationarul este un stilul de pescuit ce se practica de pe mal pe fund sau la pluta, de pe o pozitie fixa, sunt multe de spus, poate mai completati voi!

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Daca nu mi te fatzai cu twistere si alte artificiale prin fatza si stai locului la pescuit, eu zic ca pescuiesti la stationar

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Stationar la mine inseamna cam asa : e adevarat ca m scaunul cu mine , la iesirile de durata imi iau si masuta , pun lansetele pe cracane , arunc si ..... se presupune ca ... ,, stationez " !
  Ei bine , .... NU ! N-are rost sa m-apuc sa va povestesc ce fac pe mal , stiti cu totii , cert este ca la venirea acasa am ... febra musculara ! Nu stiu cine a botezat stilul asta ca fiind stationar ( fireste ca se refera la scule si monturi , nu la pescar ! ) insa , dac-ar fi dupa mine l-as denumi ,, Sport Extrem " !!!


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la