FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / DISCUTII DIVERSE DESPRE PESCUIT / pescuit pe Olt  
Autor
Mesaj Pagini: 1
florinmacri
Membru de baza

Din: Brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 91
Va salut!
Pana acum am tot pescuit pe stationar si n-am urmarit o specie anume, poate de aceea nici nu am avut prilejul sa prind ceva mai mare , "trofeu". Cel mai mare a fost un crap de 3 Kg si acela prins intr-o crescatorie, fosta a partidului. Ca monturi , ce sa va zic, nu am folosit nimic deosebit pentru ca nu am urmarit nici un site sau vreo revista dedicata pescuitului si rau am facut pentru ca acum ma consider un incepator in ale pescuitului. Ca si comparatie , soferul care are carnet de zeci de ani si nu a mai condus cam tot de atatia. Ce sa va zic , am inceput sa ma documentez, am mai urmarit ceva emisiuni pe la tv, deci microbul este inca activ.
Acum o sapatmana am fost la o partida de pescuit pe OLT, zona Arpasu, exact langa hidrocentrala.A fost ceva nou pentru mine pentru ca mi-am dat seama ca este totul diferit fata de stationar unde eram cat de cat obisnuit.Ca si concluzie , eram cam "fiul ploii", nefiind dotat cu ce trebuie , cu exceptia unor voblere Rapala care nu m-au satisfacut in nici un fel, pentru ca nu am luat nimic la ele. Din discutiile cu amicii mei care mai fusesera de cateva ori, am inteles ca s-a tot prins diverse specii : stiuca, avat, clean, caras, platica, de crap nu am auzit.Dar trebuie neaparat sa existe.
Poate cu ajutorul vostru ma puteti initia putin in ale pescuitului pe rau, pentru ca amicii mei sunt axati exclusiv pe pluta si fac KM pe o distanta de 25 de metri , cand in sus cand in jos iar pestii scosi nu sunt mai mari ca palma, poate o mai fi si unul mai maricel.
Pozitionarea, partidei trecute, a fost langa baraj, iar cand au dat drumul la apa era dezastru, un curs foarte rapid si cu multe vartejuri. Am observat totusi ca pe partea opusa mai in aval cursul era mai domol si tare as fi incercat acolo, insa nu aveam cu ce, adica monturi facute special pentru rau. Ca scule am 4 lansete, dintre care 2 de 2,70 Cormoran si 2 chinezarii (primele). As vrea sa cer parerea voastra si in aceasta privinta, mi-ar trebui si 2 lansete de crap (3,6-3,9) ?
As vrea sa aflu cat mai multe deodata si nu vreau sa fiu plictisitor cu cat scriu de aceea ma opresc aici si pe parcurs mai pun intrebari.


_______________________________________
florinmacri

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la