FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Raspunsuri la MP ale moderatorilor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Domnilor !

   Noi , moderatorii , probabil primim cele mai multe MP-uri de la dumneavoastra . In legatura cu sugestii , reclamatii , rugaminti diverse , incercari de a va exprima diferite opinii , samd .

   Apreciem acest lucru la justa sa valoare . Opiniile dumneavoastra nici pe departe nu trec neobservate sau nebagate in seama . Categoric nu ! Insa poate nu putem raspunde direct la aceste mesaje . In schimb poate veti simti in timp faptul ca ati ( sau nu ati ! ) influentat anumite lucruri in forum . Faptul ca nu primiti raspuns la toate mesajele de acest gen nu trebuie sa va faca sa ganditi ca sunt ignorate . Nici pe departe !

   Primim si filtram pareri si opinii de la marea majoritate a userilor ( a celor ce se implica ) cu diverse probleme . Incercam sa ajungem , odata cu opiniile noastre personale , la solutii de compromis sau la solutii fiabile pe diverse capitole . Faptul ca parerea dvs , uneori , nu a coincis cu o anumita decizie a colectivului de moderatori ( si , repet , nici nu ati primit un raspuns amanuntit la aceasta ) nu inseamna deloc ca nu ati fost luati in seama . Inseamna doar ca in colectivul de moderare s-a decis unanim o alta varianta de solutionare a problemei respective.

   Trebuie doar sa intelegeti ca incercam sa oscilam cu eleganta cu opiniile si doleantele a peste 400 de useri ( este adevarat ca nu toti isi exprima parerile ! ) . Atatea opinii si pareri fac , uneori , ca lucrurile sa fie dificil sau nemultumitor de rezolvat .

   Cu speranta faptului ca vom gasi intelegerea necesara la dvs , va multumim !


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



respect opinia dvs....asa si trebuie!  

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la