FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Tarte cu peste  
Autor
Mesaj Pagini: 1
forraialina
Membru de baza

Din: Bistrita
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 115
Ingrediente: 300 grame de făină, 2 gălbenuşuri, 150 grame de unt sau margarina, 3 linguri de apă, 1 linguriţă de oţet, un praf de sare. Se frămāntă repede, se lasă la rece 2-3 ore, īnvelind aluatul īntr-un şervet udat cu apă rece, bine stors.

Mod de preparare: Se īntinde o foaie groasă de 1/2 cm şi se căptuşesc forme mici de tarte, bine unse şi presărate cu făină. Se apasă uşor aluatul cu degetele, se taie partea care iese peste marginile formei. Se īnţeapă aluatul cu furculiţa şi se pun pe fundul formei boabe de fasole uscată; se coace la foc bun, apoi se reduce flacăra (foc potrivit). După ce s-au răcit se umplu cu o maioneză picantă amestecată cu peşte alb, rasol. Se'decorează cu pătrunjel verde, tocat.



                                     POFTA   BUNA  !!!!!!!!
                                                                     


_______________________________________
Exista o linie foarte fina intre a pescui si a sta pe mal ca un idiot...
      forrai_alina

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la