FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Lista de useri | Reguli | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT PESCUITUL | POZE PESCUITUL

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
georgianar
Femeie
23 ani
Bucuresti

cauta Barbat
25 - 60 aniMOBILA TRADITIONALA PICTATA
Clic aici......intra si comenteaza daca iti place ce vezi

FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / REZERVAT MEMBRILOR " PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA " / Tipuri de postari .    
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator
Mesaj Privat

Din: Atlantida
Inregistrat: 16-02-2009
Postari: 8751
Domnilor !

  Privind la articolele din ultimul timp aduse cu bunavointa dvs in forum , nu pot decat sa ma bucur ! Articole din ce in ce mai diversificate , pline de culoare , dialoguri civilizate si de bun simt intre useri , participarea aproape a tuturor la subiectele nou deschise , samd !
  Insa este prima oara cand imi pun urmatoarea intrebare : ,, Cu ce anume venim la intampinarea vizitatorilor ? "

  Sunt multe tipuri de oameni in ,, mica noastra familie " . Marea majoritate vin cu articole despre pescuitul din zona din care fac parte . Insa vad ca ne-am canalizat atentia mai mult spre articole cu valoare ,, scriitoriceasca , literara " . Multi dintre vizitatorii forumului nostru cauta informatie ,, calda " despre o anumita zona . ( Felicitari catre Puffyk pentru ,, Dunarea - ultimele informatii " ) .

  Deci , pe langa ceea ce deja ne caracterizeaza ca conduita in postari , respectiv articole frumoase dpvd literar , am sa va rog sa veniti , in masura in care puteti sau sunteti la curent , cu informatii recente despre locurile de pescuit de pe langa dvs . Important este , pe langa nevoile noastre de ordin intern , sa venim cu cat mai multe in sprijinul pescarilor din toata tara si la intampinarea cerintelor si doleantelor lor !

  Va multumesc si sper ca veti sprijini ceea ce v-am pus in vedere ! 


07-08-2009 15:49:17
   
Pagini: 1    
  Gazduire Forumuri


 Termeni si conditii . Confidentialitate